فصل 2 دوازدهم
-

سلام وقتتون بخیر امیدوارم تا اینجای کار ترکونده باشین....
لطفا گزینه 4رو تحلیل میکنید واسم؟متوجهش نمیشم.🙏🌹
توضیحی داده نشده تو پاسخنامه و کیو آر کد هم کار نمیکنه😑😠 -
M Mr. Wick marked this topic as a question on
-
-

توضیحی داده نشده تو پاسخنامه و کیو آر کد هم کار نمیکنه😑😠@Mr-Wick
سلام
غلطه گزینه ۴؟ -
@Mr-Wick گزینه ۲ چرا غلطه؟
-

توضیحی داده نشده تو پاسخنامه و کیو آر کد هم کار نمیکنه😑😠@Mr-Wick ببینید من سایر گزینه هارو نخوندم فقط تحلیل اینو میگم
اگر ژن rRNAرو ترجمه کنیم اون پلیمری که حاصل میشه باید کجا فعالیت کنع؟؟داخل ریبوزوم درسته؟؟ خب این میگه به محض اینکه ژنه ترجمه میشه وrRNA تشکیل شده وارد ریبوزوم میشه -
@Mr-Wick ببینید من سایر گزینه هارو نخوندم فقط تحلیل اینو میگم
اگر ژن rRNAرو ترجمه کنیم اون پلیمری که حاصل میشه باید کجا فعالیت کنع؟؟داخل ریبوزوم درسته؟؟ خب این میگه به محض اینکه ژنه ترجمه میشه وrRNA تشکیل شده وارد ریبوزوم میشهMahan Xodayi 2 ژن الگوی rRNA مگه mRNA نیست؟
-

توضیحی داده نشده تو پاسخنامه و کیو آر کد هم کار نمیکنه😑😠@Mr-Wick سلام وقتتون بخیر
تحلیل گزینه۴: همون طور که میدونیم ریبوزوم از rRNA + پروتئین ساخته شده و این پروتئین هم قبلا mRNA اون از روی یک ژن رونویسی میشه و بعد به سیتوپلاسم میره برای ترجمه و بعد هم که به پروتئین تبدیل میشه.
و همینطور rRNA هم از روی یه الگوی ژن رونویسی میشه و این rRNA در هسته میمونه تا اون mRNA پروتئینی که رفته در سیتوپلاسم ترجمه بشه و برگرده تا باهم ترکیب بشن و تشکیل زیر واحدهای ریبوزوم رو بدن. -
Mahan Xodayi 2 ژن الگوی rRNA مگه mRNA نیست؟
@Mr-Wick نه rRNAکه از ترجمه حاصل نمیشه بگیم mRNA داره از همون اولش که رونویسی میشه رنا هستش و تو همون حالت رنا بودنش هم میمونه چرا باید mRNAبشه؟؟؟؟؟
اصلا اگه خاطرتون باشه به rRNA میگن انزیم نوکلوئتیدی
ما اگر پروتئین نیاز داشتیم mRNA حاصل میشه از ترجمش پروتئین بدست میاریم اینجا اصلا هدف ما پروتین نیست مثلا برای بدست اوردن همپن پروتئین ریبوزوم رونویسی و ترجمه داریم اما برایrRNA فقط رونویسی داربم و تمام... -
@Mr-Wick نه rRNAکه از ترجمه حاصل نمیشه بگیم mRNA داره از همون اولش که رونویسی میشه رنا هستش و تو همون حالت رنا بودنش هم میمونه چرا باید mRNAبشه؟؟؟؟؟
اصلا اگه خاطرتون باشه به rRNA میگن انزیم نوکلوئتیدی
ما اگر پروتئین نیاز داشتیم mRNA حاصل میشه از ترجمش پروتئین بدست میاریم اینجا اصلا هدف ما پروتین نیست مثلا برای بدست اوردن همپن پروتئین ریبوزوم رونویسی و ترجمه داریم اما برایrRNA فقط رونویسی داربم و تمام...Mahan Xodayi 2 رفیق متوجه سئوالم نشدین شما
-
@Mr-Wick سلام وقتتون بخیر
تحلیل گزینه۴: همون طور که میدونیم ریبوزوم از rRNA + پروتئین ساخته شده و این پروتئین هم قبلا mRNA اون از روی یک ژن رونویسی میشه و بعد به سیتوپلاسم میره برای ترجمه و بعد هم که به پروتئین تبدیل میشه.
و همینطور rRNA هم از روی یه الگوی ژن رونویسی میشه و این rRNA در هسته میمونه تا اون mRNA پروتئینی که رفته در سیتوپلاسم ترجمه بشه و برگرده تا باهم ترکیب بشن و تشکیل زیر واحدهای ریبوزوم رو بدن.@nazanin-mirzai خیلی ممنون کاملا جامع توضیح دادین منم میخواستم یکی این مدلی توضیح بده بهم مسئله گنگ بود واسم
لطف کردین🙏 -
M Mr. Wick has marked this topic as solved on
-
Mahan Xodayi 2 رفیق متوجه سئوالم نشدین شما
@Mr-Wick من همون چیزایی که ایشون گفتن رو گفتم منتها مختصر گفتم کد هارو بهتون بدم .....
-
@Mr-Wick من همون چیزایی که ایشون گفتن رو گفتم منتها مختصر گفتم کد هارو بهتون بدم .....
Mahan Xodayi 2 کسی که مینویسه تحلیل ینی توضیح کامل میخواد اگه مختصر کافی بودش که نمیومدم اینجا تاپیک بزنم اخوی
-
Sara_R چون گفته در جایگاه اتصال آن در آمینو اسید
که باید میگف توالی پادرمزه ای
الان من جواب سئوالمو کی میگیرم اونوخ😂😂
@Mr-Wick اها ممنون🌸
-
Mahan Xodayi 2 کسی که مینویسه تحلیل ینی توضیح کامل میخواد اگه مختصر کافی بودش که نمیومدم اینجا تاپیک بزنم اخوی
@Mr-Wick من طبق این چن روز سطح شما رو بالا گرفتم بر طبق همین فرض فک کردم کد رو بگم جا میفته براتون
به هرحال سوال حل شد -
@Mr-Wick من طبق این چن روز سطح شما رو بالا گرفتم بر طبق همین فرض فک کردم کد رو بگم جا میفته براتون
به هرحال سوال حل شدMahan Xodayi 2 هر دانش آموزی یه نقطه قوت داره و به نقطه ضعف هیشکی نمیتونه 100% مطالب رو جواب بده یا حداقل میشه گفت کمتر کسی میتونه.
منم ژنتیک و دنا و رنا رو خوب نبستم موقع دبیرستان برا همون درکش واسم سخته و گنگه مطالب. -
Mahan Xodayi 2 هر دانش آموزی یه نقطه قوت داره و به نقطه ضعف هیشکی نمیتونه 100% مطالب رو جواب بده یا حداقل میشه گفت کمتر کسی میتونه.
منم ژنتیک و دنا و رنا رو خوب نبستم موقع دبیرستان برا همون درکش واسم سخته و گنگه مطالب.@Mr-Wick بله خب کاملا درسته
-
@nazanin-mirzai خیلی ممنون کاملا جامع توضیح دادین منم میخواستم یکی این مدلی توضیح بده بهم مسئله گنگ بود واسم
لطف کردین🙏