فصل دو دوازهم (۲)
-
-
M Mr. Wick marked this topic as a question on
-
@Mr-Wick ریزوبیوم ها باکتری هستند اما عامل مالاریا یک اغازیه مسلما متفاوت خواهند بود
-
@Mr-Wick ریزوبیوم ها باکتری هستند اما عامل مالاریا یک اغازیه مسلما متفاوت خواهند بود
Mahan Xodayi 2 ناموسا چطوری به این نتیجه رسیدی؟
😑😑😑😑😑 -
Mahan Xodayi 2 ناموسا چطوری به این نتیجه رسیدی؟
😑😑😑😑😑@Mr-Wick تنهایی😎
حب با این میشه نتیجه گرفت ساختارشوت متفاوته نمیفهمم مشکل کجاس -
سلام وقتتون بخیر
سعی کنید کد ها رو استخراج کنید
کد صورت سوال باکتری هست (پروکاریوت ها )
موش و پارامسی یوکاریوتی
عامل کزاز هم باکتری
عامل مالاریا پشه آنوفل و با سرایت انگل -
سلام وقتتون بخیر
موش و پارامسی یوکاریوتی
عامل کزاز هم باکتری
عامل مالاریا پشه آنوفل و با سرایت انگلElham Hoseni مثل اینکه با این نکته قانع نمیشن منم گفتم بشون:/
-
سلام وقتتون بخیر
موش و پارامسی یوکاریوتی
عامل کزاز هم باکتری
عامل مالاریا پشه آنوفل و با سرایت انگلElham Hoseni ممنون وقت شمام بخیر
منظورم اینه که پروتئین های مهارکننده به توالی آمینواسیدی ربطی نداره که اون به اپراتور وصل میشه و اجازه نمیده رنابسپاراز حرکت کنه خب ربطشو متوجه نمیشم که چرا گفته با توالی آمینواسیدی ؟!یا من دارم اشتباه میخونم جمله رو😕؟
-
Elham Hoseni ممنون وقت شمام بخیر
منظورم اینه که پروتئین های مهارکننده به توالی آمینواسیدی ربطی نداره که اون به اپراتور وصل میشه و اجازه نمیده رنابسپاراز حرکت کنه خب ربطشو متوجه نمیشم که چرا گفته با توالی آمینواسیدی ؟!یا من دارم اشتباه میخونم جمله رو😕؟
@Mr-Wick میگه پروتئین های مهارکننده با توالی امینواسیدی متفاوت خب هر پروتئینی توالی امینواسیدیش متفاوته مثلا کلا میتیونین نیست که سرتاسر زنجیره امینواسیدی،یکی متیونین هست یکی والین هست یکی....
-
@Mr-Wick میگه پروتئین های مهارکننده با توالی امینواسیدی متفاوت خب هر پروتئینی توالی امینواسیدیش متفاوته مثلا کلا میتیونین نیست که سرتاسر زنجیره امینواسیدی،یکی متیونین هست یکی والین هست یکی....
Mahan Xodayi 2 آهان
من از یه دید دیگه نگا میکردم به تست برا همون متوجه نمیشدم،ممنونم🙏 -
Mahan Xodayi 2 آهان
من از یه دید دیگه نگا میکردم به تست برا همون متوجه نمیشدم،ممنونم🙏@Mr-Wick خواهش میکنم:)
-
Elham Hoseni ممنون وقت شمام بخیر
@Mr-Wick
جمله خوب درک نشده منظور از توالی آمینواسیدی مونومر های تشکیل دهنده ی مهار کننده هست
مگه مهار کننده پروتئینی نیست پس توالی امینواسیدی دارد
در این سوال هم ذکر شده که زیر واحد های تشکیل دهنده (آمینواسید ها) در عامل کزاز با باکتری یکی هست یا نه در واقع به زبان ساده تر در مورد ماهیت مهارکننده در آیت دو مورد صحبت شده
امیدوارم شیوا توضیح داده باشم -
@Mr-Wick
جمله خوب درک نشده منظور از توالی آمینواسیدی مونومر های تشکیل دهنده ی مهار کننده هست
مگه مهار کننده پروتئینی نیست پس توالی امینواسیدی دارد
در این سوال هم ذکر شده که زیر واحد های تشکیل دهنده (آمینواسید ها) در عامل کزاز با باکتری یکی هست یا نه در واقع به زبان ساده تر در مورد ماهیت مهارکننده در آیت دو مورد صحبت شده
امیدوارم شیوا توضیح داده باشمElham Hoseni بله ممنون حل شد🙏
-
M Mr. Wick has marked this topic as solved on