کمک میخوامممم
-
Elham Hoseni آفرین ولی اون موقعه ی تعطیلات عید میخوام تمرین کنم و حفظ کنم نمشه وقت گیره و اگه معلم بخواد مثلا ۲ فصل رو باهم امتحان بگیره و من فصل قبل بلد نباشم چی ؟
فاطمه مولایی در کمک میخوامممم گفته است:
Elham Hoseni آفرین ولی اون موقعه ی تعطیلات عید میخوام تمرین کنم و حفظ کنم نمشه وقت گیره و اگه معلم بخواد مثلا ۲ فصل رو باهم امتحان بگیره و من فصل قبل بلد نباشم چی ؟
خب هرروز درس همون روزتو بخون
ونهایتا توهرروز یک یا دوتا بازه جبرانی بزار و برگرد عقب و عقب افتادگیاتو جبران کن!
قدم قدم بری زود حل میشه -
سلام من خیلی وقت بود که انگیزه ام را برای درس خواندن از دست دادم و از درس فاصله گرفتم تا آنجایی که الان به خودم اومدم ۳ ماه دیگه امتحانات شروع میشن و منم انتخاب رشته دارم الان میخوام ی خاکی بر سر بریزم البته چندانم فکر نکنید که هیچ بلد نیستم از هر درس ۱ فصل عقبم و تا میخوام اینا رو جبران کنم دوباره معلم درس جدید میده و اینکه من چقدر در روز باید درس بخونم و دیگه راهنماییم کنید
بسیار متشکر️
البته اینم بگم تازه این برنامه بهم معرفی شده و دقیقا چیزه زیادی ازش سرم نمیشهدرود
انتخاب رشته دارید؟ یعنی پایه نهم هستید؟ -
درود
انتخاب رشته دارید؟ یعنی پایه نهم هستید؟@سجاد-ذوالفقاری بله دیگه
-
@سجاد-ذوالفقاری بله دیگه
@سجاد-ذوالفقاری در کمک میخوامممم گفته است:
چه رشته ای مد نظرتونه؟
-
خب هرروز درس همون روزتو بخون
ونهایتا توهرروز یک یا دوتا بازه جبرانی بزار و برگرد عقب و عقب افتادگیاتو جبران کن!
قدم قدم بری زود حل میشهمهشید حسن زاده 0 اوهوم ولی وقت کم نمیارم ؟ بخاطر همین میگم روزی چند ساعت درس بخونم ؟
-
@سجاد-ذوالفقاری بله دیگه
@سجاد-ذوالفقاری در کمک میخوامممم گفته است:
چه رشته ای مد نظرتونه؟
@سجاد-ذوالفقاری تجربی
-
مهشید حسن زاده 0 اوهوم ولی وقت کم نمیارم ؟ بخاطر همین میگم روزی چند ساعت درس بخونم ؟
فاطمه مولایی نه!چون
اولاتو نهم درساهنوز سبکترن
دوما خودت گفتی عقب افتادگیت توهردرس یه فصله!پس نهایتا روی هم۴تا۵فصل ازدرسای موثرتوانتخاب رشتت عقبی,که خب قابل جبرانه تانیمه فروردین -
سلام عزیزم
راستش خیلی خوشحالم برات که با آلا آشنا شدی..!
یه سری صحبت های مهم رو که بچها گفتن بهت .
اما راجع به سئوال هایی که پرسیدی:مثلا روزی چند ساعت درس بخونم؟
واقعا اینکه چند ساعت بخونی هم نیست..!
زمان بذار براش و تا جایی که هنوز خسته نشدی بخون ، هروقت خسته شدی استراحت کن و اگر بازم لازم بود برگرد سر درست و باز بخون.فیلم های آلا خیلی خوبن تنها مشکلش اینه که کتاب رو حل نمیکنه
من توی دوره راهنماییم از فیلم های
کانون :https://www.kanoon.ir/Amoozesh
گاجینو :https://gajino.com/ویدئوهای-آموزشی ( البته من با گاجینو بیشتر آزمون میدادم )
و دکتر آیکیو(بازم از موسسه گاج) :https://www.driq.com/استفاده میکردم
هم تدریس دارن هم حل کتاب ، با توجه به چیزی که میخوایی ، بخش موردنظرتو انتخاب کن.
اگه مدرسه ات تیزهوشان یا نمونه است کانون خیلی میتونه کمکت کنه ( ریاضیش برای من خیلی جواب بود )به نظرت میتونم تجربی بزنم علوم ریاضی ۲۰ شدم شاید الان آسون باشه بعد سخت بشه ؟!
مباحثی که توی علوم و ریاضی راهنمایی هست ( کلا تو همه درسا ) ، توی دبیرستان گسترده تر میشه وگرنه هموناست..!
اگه بهشون علاقه داری ، مطمئن باش از پسش برمیایی.
و اگر هنوزهم شک داری با یه مشاور صحبت کن ، منم بین انتخاب رشته کامپیوتر ، تجربی و ریاضی گیر کرده بودم ، با مشاور تحصیلی صحبت کردم و خیلی خوب راهنماییم کرد.
موفق باشی عزیزدلم -
سلام عزیزم
زمان بذار براش و تا جایی که هنوز خسته نشدی بخون ، هروقت خسته شدی استراحت کن و اگر بازم لازم بود برگرد سر درست و باز بخون.فیلم های آلا خیلی خوبن تنها مشکلش اینه که کتاب رو حل نمیکنه
گاجینو :https://gajino.com/ویدئوهای-آموزشی ( البته من با گاجینو بیشتر آزمون میدادم )
هم تدریس دارن هم حل کتاب ، با توجه به چیزی که میخوایی ، بخش موردنظرتو انتخاب کن.
اگه مدرسه ات تیزهوشان یا نمونه است کانون خیلی میتونه کمکت کنه ( ریاضیش برای من خیلی جواب بود )به نظرت میتونم تجربی بزنم علوم ریاضی ۲۰ شدم شاید الان آسون باشه بعد سخت بشه ؟!
مباحثی که توی علوم و ریاضی راهنمایی هست ( کلا تو همه درسا ) ، توی دبیرستان گسترده تر میشه وگرنه هموناست..!
و اگر هنوزهم شک داری با یه مشاور صحبت کن ، منم بین انتخاب رشته کامپیوتر ، تجربی و ریاضی گیر کرده بودم ، با مشاور تحصیلی صحبت کردم و خیلی خوب راهنماییم کرد.
موفق باشی عزیزدلمخانومِ_دوست_داشتنی کامل و مفید
-
خانومِ_دوست_داشتنی کامل و مفید
مهشید حسن زاده 0
مچکرم شهید ممد -
سلام عزیزم
موفق باشی عزیزدلمخانومِ_دوست_داشتنی خیلی ممنون حتما استفاده میکنم
️
-
@سجاد-ذوالفقاری تجربی
@سجاد-ذوالفقاری تجربی
اها خوب ببینید
الان حتی واسه کنکوری ها هم هنوز وقت برای پیشروی و جبران عقب موندگی ها هست (میدونید دیگه اونا قراره تو این تایم 3 پایه رو جبران کنن)
اگه بخوان !و یه تبریک بهتون بگم که از این سن دغدغه درستون رو دارید
و نگران گذشته نباشید
بهترین تایمی که این دغدغه رو میتونستید داشته باشید همین الان بوده
و با مشورت گرفتن از یه مشاور که خوب درمورد خودتون بهش گفتید برید رشته ای که واقعا مورد علاقتونه و میتونه نیاز شما رو چه از نظر مادی و چه از نظر معنوی برطرف کنهاگه همین دغدغه داشتن رو با تلاش تا کنکور به طور مستمر داشته باشید مطمعناا موفقیت خودتون رو میبینید
فقط واسه اینکه تو مسیر خسته نشید الان باید به فکر بهترین انتخاب باشید که با توجه به توانای هاتون و علاقتون باشه و نه حرف بقیه !!پس الان هیچ نگرانی از بابات تایم نداشته باشید
نه اونقد تایمتون کمه که بیخیال بشید و تا اخر هی افسوس گذشته رو بخورید
و نه اونقد وقت زیاد دارید که حتی بقیه ی امروز رو از دست بدید.امروز برنامه ریزی کنید
همونطور که خانوم حسن زاده گفتن برنامه ریزی کنید که هر روز علاوه بر
درس اون روز یه تایمی هم به عقب افتادگی ها بدیددرمورد تایم خوندن در هر روز هم بگم که اصلا مهم نیست چه تایمی در هر روز رو صرف درس خوندن میکنید (البته نباید نجومی باشه )
شما از الان طبق فصلایی که باقی مونده توی روزایی که مد نظرتونه
مثلا تا عید میخوایید عقب افتادگیاتون جبران بشه
به طور پراکنده توی کل تایمی از الان که تا عید دارید درسا رو طبق مبحث بچینید
و هر روز اون مقدار رو بخونید و تا تموم نشدن اون مقدار درس رو ول نکنید زمانش هرچقدر شد (منظورم اینه برنامه بر اساس حجم باشه و نه بر اساس زمان )
بین پارتای درسی استراحت کنید
و اخر هفته واسه خودتون تفریح به عنوان جایزه اتمام برنامه بذاری.
من تا عید مثال زدم شما با توجه به حجم و سرعت خودتون این تایم رو میتونید متغیر بگیریدیه بار دیگه میگم :
و نه اونقد وقت زیاد دارید که حتی بقیه ی امروز رو از دست بدید.موفق باشید
-
@سجاد-ذوالفقاری تجربی
اها خوب ببینید
الان حتی واسه کنکوری ها هم هنوز وقت برای پیشروی و جبران عقب موندگی ها هست (میدونید دیگه اونا قراره تو این تایم 3 پایه رو جبران کنن)
اگه بخوان !و یه تبریک بهتون بگم که از این سن دغدغه درستون رو دارید
و نگران گذشته نباشید
بهترین تایمی که این دغدغه رو میتونستید داشته باشید همین الان بوده
و با مشورت گرفتن از یه مشاور که خوب درمورد خودتون بهش گفتید برید رشته ای که واقعا مورد علاقتونه و میتونه نیاز شما رو چه از نظر مادی و چه از نظر معنوی برطرف کنهاگه همین دغدغه داشتن رو با تلاش تا کنکور به طور مستمر داشته باشید مطمعناا موفقیت خودتون رو میبینید
فقط واسه اینکه تو مسیر خسته نشید الان باید به فکر بهترین انتخاب باشید که با توجه به توانای هاتون و علاقتون باشه و نه حرف بقیه !!پس الان هیچ نگرانی از بابات تایم نداشته باشید
و نه اونقد وقت زیاد دارید که حتی بقیه ی امروز رو از دست بدید.امروز برنامه ریزی کنید
همونطور که خانوم حسن زاده گفتن برنامه ریزی کنید که هر روز علاوه بر
درس اون روز یه تایمی هم به عقب افتادگی ها بدیددرمورد تایم خوندن در هر روز هم بگم که اصلا مهم نیست چه تایمی در هر روز رو صرف درس خوندن میکنید (البته نباید نجومی باشه )
شما از الان طبق فصلایی که باقی مونده توی روزایی که مد نظرتونه
مثلا تا عید میخوایید عقب افتادگیاتون جبران بشه
به طور پراکنده توی کل تایمی از الان که تا عید دارید درسا رو طبق مبحث بچینید
و هر روز اون مقدار رو بخونید و تا تموم نشدن اون مقدار درس رو ول نکنید زمانش هرچقدر شد (منظورم اینه برنامه بر اساس حجم باشه و نه بر اساس زمان )
بین پارتای درسی استراحت کنید
و اخر هفته واسه خودتون تفریح به عنوان جایزه اتمام برنامه بذاری.
من تا عید مثال زدم شما با توجه به حجم و سرعت خودتون این تایم رو میتونید متغیر بگیریدیه بار دیگه میگم :
و نه اونقد وقت زیاد دارید که حتی بقیه ی امروز رو از دست بدید.موفق باشید
@سجاد-ذوالفقاری مرسییییییی
-
@سجاد-ذوالفقاری مرسییییییی
خواهش میکنم