Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. کمک میخوامممم
انتخاب رشته
8
سلام دوستان....در مورد رشته آموزش زبان انگلیسی توضیح بدید چطور رشته ای هس مثل درس ها دبیرستان نیاز ب ترجمه و گرامر داره یا سخت تره میش واحداشو پاس کرد ؟
مشاوره تحصیلی
گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها)
M
سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[دوازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت. تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه). بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید موفق باشید اگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید :male-student: :female-student: => تاپیک مخصوص دهمی ها :male-student: :female-student: => تاپیک مخصوص یازدهمی ها @دوازدهم
مشاوره تحصیلی
چالش ۲۱ روزه نوشتن to do list📝
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
سوالات مشاوره ای شما ❤️🌹
_
سلام رفقا این تاپیکو زدم که اگه سوالی درباره درس ... برنامه‌ریزی ... منابع ... یا هر چیزی مربوط به کنکور داشتین بپرسین ادعایی در این زمینه ندارم ... فقط دوست دارم کمک کنم به بچهای آلایی تا جایی که توان دارم ️ @تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء
مشاوره تحصیلی
بیا یه قول مردونه بده🙋🏻‍♀️
GaladrielG
سلام سلام داشتم فکر میکردم این روزا چه تاپیکی میتونه کمک کنه بهمون اللخصوص کنکوریامون دیدم جای این تاپیک خالی بود اینجا بیاین قول بدیم اینجا و سعی کنیم روی قولمون بمونیم قولتون میتونه درمورد هرچیزی باشه حالا فرضا ساعت مطالعه و تعداد تست تا پایان هفته قول بدید و هروقت قولتون رو شکستین اینجا گزارش بدین @Sharllot @0-0ftm @Miss-Joker @ftm-montazeri @soniaaa @felli @sania-Andiravan @خانوم-_دوست_داشتنی @roghayeh-eftekhari @m.tg و بقیه دوستان @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 @تجربیا @ریاضیا @انسانیا @دهم @یازدهم @دوازدهم
مشاوره تحصیلی
Routine Time 💫📒
Michael VeyM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
دور سوم چالش ۲۱ روزه سحرخیزی آلایی‌ها 🤓🌞
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
کمک توی انتخاب کلاس زیست
M
سلام دوستان .من زیستم فوق العاده ضعیفه و هیچی بلد نیستم.نیاز دارم یه کلاسی برم که از صفر یاد بدن و هی ترکیبی نگن همون اول کلاس:/. من تدریس های خیر اندیش و فرهمند نیا و غلامی رو دیدم افتضاح بودن . شما پیشنهادتون چیه؟
مشاوره تحصیلی
پارت گذاری
Zahra2020Z
سلام خدمت دوستان عزیز....خیلی سریع میرم سر اصل مطلب ممکنه خیلیا تو تایم مطالعه از گوشی استفاده نکنن یا خودشون مجازی نداشته باشن و از گوشی خانواده استفاده کنن (مثل من)...ولی بعضی وقتا پیش میاد نمیتونی درست مطالعه کنی یا هرچیز دیگه ای من زیاد با آلا آشنایی ندارم حقیقتا ...ولی دوست دارم بعضی وقتا پارت بذارم هرکسی خواست میتونه همراهی کنه
مشاوره تحصیلی
انگيزه
M.anM
سلام اوضاع خوب پيش ميره؟ ميدونيد كه مهم ترين ويژگي كه موجب موفقيت هركس ميشه انگيزه و تلاش هست انگيزه كه باشه انسان مي تونه بربسياري از سختي ها غلبه كنه حالا اينجا مي خواهيم مقاله ها و متن هايي روكه انگيزه و شوق تلاش كردن رو ايجاد مي كنه قرار بديم
مشاوره تحصیلی
شمارشگر رسیدن به آرزوهامون
macrophage Of nahang 0M
سلام.... هر کدوم از ما اگر در مسیر درست استعدادمون باشیم بدون شک آرزو های داریم چون واسه اونا خلق شدیم... تاحالا نمی‌دونم چقدر واسه آرزو و هدفتون تلاش کردید،منم خیلی....نه ماه شده،و نمی‌دونم چقدر دیگه بهش میرسم شیش ماه یسال دو سال نمیدونم اما بهش میرسم،،،می‌خوام اینجا تعهد ایجاد کنیم نه اینک این الزامه شدن باشه بلکه وقتی سرد شدیم بگیم چقدر اومدیم پسر پس پاشو....،هرشب چقدر براش تلاش میکنی...میتونی درمورد ارزوت بگی یا مثل من نگی فقط وقتی رسیدی بگیش، میتونی به این صورت پست بذاری، اسمشو بگی روزشو و مجموع شمارش ساعتشو از اول تا الان ،شمارشگر از الان ؛
مشاوره تحصیلی
منبع دوم
Zaahra._.Z
سلام بچه ها طبق تجربه تون کدوم یکی از این منابع بهترن و پرکاربرد تر؟ و اینکه توی درس فیزیک تک‌پایه جامع بخرم یا صرفا یازدهمش رو بخرم؟ ای کیو یا نردبام حسابان ای کیو یا نردبام فیزیک ۲ ای کیو یا نردبام فیزیک پایه مرسی از کمکتوننن @دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @Comrade @Aqua @GharibehGomnam2 ببخشید شما سه نفر رو منشن کردم چون ریاضی بودین و امسال کنکور داشتین حس میکنم واقعا میدونید
مشاوره تحصیلی
[عملیات ویژه] تحلیل لایو کنکور ۱۴۰۴ ـ آماده‌ای؟
M.anM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
به نظرم ریاضیات بازم سخت ترین درس میشه.
Omid NabardjooO
پاسخ: [عملیات ویژه] تحلیل لایو کنکور ۱۴۰۴ ـ آماده‌ای؟
مشاوره تحصیلی
ساعت دیجیتال برای کنکور مجازه؟
reza_12tajrobiR
سلام یه جایی گفتن که اگ ساعت دیجیتالی بریم سر کنکور ممکنه مشکلی ایجاد بشه . به نظر شما درسته؟ میشه کمک کنید مهمه برام @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء
مشاوره تحصیلی
⭕اطلاعیه ثبت‌نام ایجاد و ترمیم سابقه تحصیلی
wanderingW
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
گزارش ساعت مطالعه برای یازدهمی ها(تمام رشته ها)
HakoH
پاسخ: گزارش ساعت مطالعه برای یازدهمی ها (تمامی رشته ها) خب خب 8/19 اگه از مدرسه و درسایی که اونجا خوندم سر کلاس یه معلم دیگه 12 ساعت میشه(از ساعت 3 تا 2 شب) هندسه یازدهم :2 مبحث فیزیک :مرور فارسی گنج حکمت+درس ازاد زبان 1.30
مشاوره تحصیلی
سبک های یادگیری [کنکور و دانشگاه] 🎯
AinoorA
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
چالش ۲۱ روزه ورزش💪🤸‍♀️
maryam111M
سلام سلاااام همونطور که از اسم تاپیک معلومه، چالش ۲۱ روزه جدیدمون ورزشهههه قراره با هم کلی ورزش کنیم و انرژی مثبت بدیم به هم در مورد مزایای ورزش که بارها همه جا خوندید و شنیدید پس من دیگه نمیگم که وقتتون گرفته نشه و فقط بدونید که ورزش خوبه خب ما ۳ هفته چالشمون زمان میبره هفته اول: حداقل ۲۰ دقیقه هفته دوم: حداقل ۳۰ دقیقه هفته سوم: حداقل ۴۰ دقیقه در روز باید ورزش کنیم *دقت کنید گفتم حداقل؛ ینی بیشتر هم میتونید ورزش کنید و الزامی نیست هفته اول حتما ۲۰ دقیقه ورزش کنید ولی از ۲۰ دقیقه کمتر نباشه حالا چه نوع ورزشی؟ هر رشته ای که رشته تخصصی‌تون باشه میتونید انجام بدید والیبال، بسکتبال، بدمینتون🥎، فوتبال️، پیاده روی‍️، نرمش کردن، فیتنس و هررر رشته ای که بلدید و شرایط انجامش رو دارید ورزشتون سعی کنید انقدر سنگین نباشه که عضلات رو خسته کنه و بعد از ورزش بخوابید و از درستون عقب بمونید و نه انقدر سبک باشه که عضله اصلا متوجه نشه قراره تو چالش ورزش، تعداد لیوان آبی هم که میخوریم رو بگیم و باید این تعداد لیوان آب حداقل ۵ تا باشه بعد شما هرشب میاید و گزارش میدید که چند دقیقه و چه ورزشی انجام دادید؟ مثلا: 2 آذر روز اول چالش ۲۰ دقیقه پیاده روی ۵ لیوان آب این فعالیت روزانه تون رو با اپلیکیشن های مختلف میتونید گزارش بدید مثل samsung health و اپ های دیگه به ما هم معرفی کنید اپلیکیشن های کاربردیتون رو میتونید حرکات ورزشی که انجام میدید هم به دوستاتون یاد بدید و ورزش تخصصی‌تون رو معرفی کنید امروز تا شب دوستاتون رو منشن کنید و دعوتشون کنید به چالش چالش از همین امروز شروع میشه شب منتظر گزارشاتون هستمممم @تجربیا @انسانیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
مشاوره تحصیلی
پشتیبانی
B
من بسته سین هشتم رو خریداری و برنامه رو هم فعال کردم ولی وقتی وارد سایت میشم هیچ کدوم از ویدیو ها برام باز نمیشن #پشتیبانی #سین_هشتم #الا #مشاوره
مشاوره تحصیلی

کمک میخوامممم

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده مشاوره تحصیلی
21 دیدگاه‌ها 7 کاربران 167 بازدیدها 5 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • فاطمه مولاییف فاطمه مولایی

Elham Hoseni آفرین ولی اون موقعه ی تعطیلات عید میخوام تمرین کنم و حفظ کنم نمشه وقت گیره و اگه معلم بخواد مثلا ۲ فصل رو باهم امتحان بگیره و من فصل قبل بلد نباشم چی ؟

مهشید حسن زاده 0م آفلاین
    مهشید حسن زاده 0م آفلاین
    مهشید حسن زاده 0
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

فاطمه مولایی در کمک میخوامممم گفته است:

Elham Hoseni آفرین ولی اون موقعه ی تعطیلات عید میخوام تمرین کنم و حفظ کنم نمشه وقت گیره و اگه معلم بخواد مثلا ۲ فصل رو باهم امتحان بگیره و من فصل قبل بلد نباشم چی ؟

خب هرروز درس همون روزتو بخون
    ونهایتا توهرروز یک یا دوتا بازه جبرانی بزار و برگرد عقب و عقب افتادگیاتو جبران کن!😉
    قدم قدم بری زود حل میشه

بجنگ ولی سیاه وسفیدش نکن😉

فاطمه مولاییف 1 پاسخ آخرین پاسخ
    2

سلام من خیلی وقت بود که انگیزه ام را برای درس خواندن از دست دادم و از درس فاصله گرفتم تا آنجایی که الان به خودم اومدم ۳ ماه دیگه امتحانات شروع میشن و منم انتخاب رشته دارم الان میخوام ی خاکی بر سر بریزم البته چندانم فکر نکنید که هیچ بلد نیستم از هر درس ۱ فصل عقبم و تا میخوام اینا رو جبران کنم دوباره معلم درس جدید میده و اینکه من چقدر در روز باید درس بخونم و دیگه راهنماییم کنید
      بسیار متشکر ❤️
      البته اینم بگم تازه این برنامه بهم معرفی شده و دقیقا چیزه زیادی ازش سرم نمیشه

اهوراا آفلاین
      اهوراا آفلاین
      اهورا

فاطمه مولایی

درود
      انتخاب رشته دارید؟ یعنی پایه نهم هستید؟

1.png

1
      • اهوراا آفلاین
        اهوراا آفلاین
        اهورا

چه رشته ای مد نظرتونه؟

1.png

اهوراا 1 پاسخ آخرین پاسخ
        1
        • اهوراا اهورا

فاطمه مولایی

درود
          انتخاب رشته دارید؟ یعنی پایه نهم هستید؟

فاطمه مولاییف آفلاین
          فاطمه مولاییف آفلاین
          فاطمه مولایی

@سجاد-ذوالفقاری بله دیگه

1 پاسخ آخرین پاسخ
          1
          • اهوراا اهورا

چه رشته ای مد نظرتونه؟

اهوراا آفلاین
            اهوراا آفلاین
            اهورا

@سجاد-ذوالفقاری بله دیگه

@سجاد-ذوالفقاری در کمک میخوامممم گفته است:

چه رشته ای مد نظرتونه؟

1.png

0
            • مهشید حسن زاده 0م مهشید حسن زاده 0

خب هرروز درس همون روزتو بخون
              ونهایتا توهرروز یک یا دوتا بازه جبرانی بزار و برگرد عقب و عقب افتادگیاتو جبران کن!😉
              قدم قدم بری زود حل میشه

فاطمه مولاییف آفلاین
              فاطمه مولاییف آفلاین
              فاطمه مولایی

مهشید حسن زاده 0 اوهوم ولی وقت کم نمیارم ؟ بخاطر همین میگم روزی چند ساعت درس بخونم ؟

مهشید حسن زاده 0م 1 پاسخ آخرین پاسخ
              2
              • اهوراا اهورا

@سجاد-ذوالفقاری بله دیگه

@سجاد-ذوالفقاری در کمک میخوامممم گفته است:

چه رشته ای مد نظرتونه؟

فاطمه مولاییف آفلاین
                فاطمه مولاییف آفلاین
                فاطمه مولایی

@سجاد-ذوالفقاری تجربی

اهوراا 1 پاسخ آخرین پاسخ
                1

مهشید حسن زاده 0 اوهوم ولی وقت کم نمیارم ؟ بخاطر همین میگم روزی چند ساعت درس بخونم ؟

مهشید حسن زاده 0م آفلاین
                  مهشید حسن زاده 0م آفلاین
                  مهشید حسن زاده 0

فاطمه مولایی نه!چون
                  اولاتو نهم درساهنوز سبکترن
                  دوما خودت گفتی عقب افتادگیت توهردرس یه فصله!پس نهایتا روی هم۴تا۵فصل ازدرسای موثرتوانتخاب رشتت عقبی,که خب قابل جبرانه تانیمه فروردین

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  0
                  • خانومِ_دوست_داشتنیخ آفلاین
                    خانومِ_دوست_داشتنیخ آفلاین
                    خانومِ_دوست_داشتنی

سلام عزیزم
                    راستش خیلی خوشحالم برات که با آلا آشنا شدی..!
                    یه سری صحبت های مهم رو که بچها گفتن بهت .
                    اما راجع به سئوال هایی که پرسیدی:

مثلا روزی چند ساعت درس بخونم؟

واقعا اینکه چند ساعت بخونی هم نیست..!
                    زمان بذار براش و تا جایی که هنوز خسته نشدی بخون ، هروقت خسته شدی استراحت کن و اگر بازم لازم بود برگرد سر درست و باز بخون.

فیلم های آلا خیلی خوبن تنها مشکلش اینه که کتاب رو حل نمیکنه

من توی دوره راهنماییم از فیلم های
                    کانون :https://www.kanoon.ir/Amoozesh
                    گاجینو :https://gajino.com/ویدئوهای-آموزشی ( البته من با گاجینو بیشتر آزمون میدادم )
                    و دکتر آیکیو(بازم از موسسه گاج) :https://www.driq.com/

استفاده میکردم
                    هم تدریس دارن هم حل کتاب ، با توجه به چیزی که میخوایی ، بخش موردنظرتو انتخاب کن.
                    اگه مدرسه ات تیزهوشان یا نمونه است کانون خیلی میتونه کمکت کنه ( ریاضیش برای من خیلی جواب بود )

به نظرت میتونم تجربی بزنم علوم ریاضی ۲۰ شدم شاید الان آسون باشه بعد سخت بشه ؟!

مباحثی که توی علوم و ریاضی راهنمایی هست ( کلا تو همه درسا ) ، توی دبیرستان گسترده تر میشه وگرنه هموناست..!
                    اگه بهشون علاقه داری ، مطمئن باش از پسش برمیایی.
                    و اگر هنوزهم شک داری با یه مشاور صحبت کن ، منم بین انتخاب رشته کامپیوتر ، تجربی و ریاضی گیر کرده بودم ، با مشاور تحصیلی صحبت کردم و خیلی خوب راهنماییم کرد.
                    موفق باشی عزیزدلم♥

مهشید حسن زاده 0م فاطمه مولاییف 2 پاسخ آخرین پاسخ
                    1
                    • خانومِ_دوست_داشتنیخ خانومِ_دوست_داشتنی

سلام عزیزم

زمان بذار براش و تا جایی که هنوز خسته نشدی بخون ، هروقت خسته شدی استراحت کن و اگر بازم لازم بود برگرد سر درست و باز بخون.

گاجینو :https://gajino.com/ویدئوهای-آموزشی ( البته من با گاجینو بیشتر آزمون میدادم )

استفاده میکردم
                      هم تدریس دارن هم حل کتاب ، با توجه به چیزی که میخوایی ، بخش موردنظرتو انتخاب کن.
                      اگه مدرسه ات تیزهوشان یا نمونه است کانون خیلی میتونه کمکت کنه ( ریاضیش برای من خیلی جواب بود )

مباحثی که توی علوم و ریاضی راهنمایی هست ( کلا تو همه درسا ) ، توی دبیرستان گسترده تر میشه وگرنه هموناست..!
                      و اگر هنوزهم شک داری با یه مشاور صحبت کن ، منم بین انتخاب رشته کامپیوتر ، تجربی و ریاضی گیر کرده بودم ، با مشاور تحصیلی صحبت کردم و خیلی خوب راهنماییم کرد.
                      موفق باشی عزیزدلم♥

مهشید حسن زاده 0م آفلاین
                      مهشید حسن زاده 0م آفلاین
                      مهشید حسن زاده 0

خانومِ_دوست_داشتنی کامل و مفید👌

خانومِ_دوست_داشتنیخ 1 پاسخ آخرین پاسخ
                      1
                      • مهشید حسن زاده 0م مهشید حسن زاده 0

خانومِ_دوست_داشتنی کامل و مفید👌

خانومِ_دوست_داشتنی

مهشید حسن زاده 0
                        مچکرم شهید ممد😎 💖

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        1
                        • خانومِ_دوست_داشتنیخ خانومِ_دوست_داشتنی

سلام عزیزم

استفاده میکردم

موفق باشی عزیزدلم♥

فاطمه مولاییف آفلاین
                          فاطمه مولاییف آفلاین
                          فاطمه مولایی

خانومِ_دوست_داشتنی خیلی ممنون حتما استفاده میکنم ❤️💋

1 پاسخ آخرین پاسخ
                          2

@سجاد-ذوالفقاری تجربی

اهوراا آفلاین
                            اهوراا آفلاین
                            اهورا
                            نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط اهورا انجام شده

@سجاد-ذوالفقاری تجربی

اها خوب ببینید
                            الان حتی واسه کنکوری ها هم هنوز وقت برای پیشروی و جبران عقب موندگی ها هست (میدونید دیگه اونا قراره تو این تایم 3 پایه رو جبران کنن)
                            اگه بخوان !

و یه تبریک بهتون بگم که از این سن دغدغه درستون رو دارید
                            و نگران گذشته نباشید
                            بهترین تایمی که این دغدغه رو میتونستید داشته باشید همین الان بوده
                            و با مشورت گرفتن از یه مشاور که خوب درمورد خودتون بهش گفتید برید رشته ای که واقعا مورد علاقتونه و میتونه نیاز شما رو چه از نظر مادی و چه از نظر معنوی برطرف کنه

اگه همین دغدغه داشتن رو با تلاش تا کنکور به طور مستمر داشته باشید مطمعناا موفقیت خودتون رو می‌بینید
                            فقط واسه اینکه تو مسیر خسته نشید الان باید به فکر بهترین انتخاب باشید که با توجه به توانای هاتون و علاقتون باشه و نه حرف بقیه !!

پس الان هیچ نگرانی از بابات تایم نداشته باشید
                            نه اونقد تایمتون کمه که بیخیال بشید و تا اخر هی افسوس گذشته رو بخورید
                            و نه اونقد وقت زیاد دارید که حتی بقیه ی امروز رو از دست بدید.

امروز برنامه ریزی کنید
                            همونطور که خانوم حسن زاده گفتن برنامه ریزی کنید که هر روز علاوه بر
                            درس اون روز یه تایمی هم به عقب افتادگی ها بدید

درمورد تایم خوندن در هر روز هم بگم که اصلا مهم نیست چه تایمی در هر روز رو صرف درس خوندن میکنید (البته نباید نجومی باشه )

شما از الان طبق فصلایی که باقی مونده توی روزایی که مد نظرتونه

مثلا تا عید میخوایید عقب افتادگیاتون جبران بشه
                            به طور پراکنده توی کل تایمی از الان که تا عید دارید درسا رو طبق مبحث بچینید
                            و هر روز اون مقدار رو بخونید و تا تموم نشدن اون مقدار درس رو ول نکنید زمانش هرچقدر شد (منظورم اینه برنامه بر اساس حجم باشه و نه بر اساس زمان )
                            بین پارتای درسی استراحت کنید
                            و اخر هفته واسه خودتون تفریح به عنوان جایزه اتمام برنامه بذاری.
                            من تا عید مثال زدم شما با توجه به حجم و سرعت خودتون این تایم رو میتونید متغیر بگیرید

یه بار دیگه میگم :

موفق باشید 🐦 🌸

1.png

2
                            • اهوراا اهورا

@سجاد-ذوالفقاری تجربی

اها خوب ببینید
                              الان حتی واسه کنکوری ها هم هنوز وقت برای پیشروی و جبران عقب موندگی ها هست (میدونید دیگه اونا قراره تو این تایم 3 پایه رو جبران کنن)
                              اگه بخوان !

و یه تبریک بهتون بگم که از این سن دغدغه درستون رو دارید
                              و نگران گذشته نباشید
                              بهترین تایمی که این دغدغه رو میتونستید داشته باشید همین الان بوده
                              و با مشورت گرفتن از یه مشاور که خوب درمورد خودتون بهش گفتید برید رشته ای که واقعا مورد علاقتونه و میتونه نیاز شما رو چه از نظر مادی و چه از نظر معنوی برطرف کنه

اگه همین دغدغه داشتن رو با تلاش تا کنکور به طور مستمر داشته باشید مطمعناا موفقیت خودتون رو می‌بینید
                              فقط واسه اینکه تو مسیر خسته نشید الان باید به فکر بهترین انتخاب باشید که با توجه به توانای هاتون و علاقتون باشه و نه حرف بقیه !!

پس الان هیچ نگرانی از بابات تایم نداشته باشید

امروز برنامه ریزی کنید
                              همونطور که خانوم حسن زاده گفتن برنامه ریزی کنید که هر روز علاوه بر
                              درس اون روز یه تایمی هم به عقب افتادگی ها بدید

درمورد تایم خوندن در هر روز هم بگم که اصلا مهم نیست چه تایمی در هر روز رو صرف درس خوندن میکنید (البته نباید نجومی باشه )

شما از الان طبق فصلایی که باقی مونده توی روزایی که مد نظرتونه

مثلا تا عید میخوایید عقب افتادگیاتون جبران بشه
                              به طور پراکنده توی کل تایمی از الان که تا عید دارید درسا رو طبق مبحث بچینید
                              و هر روز اون مقدار رو بخونید و تا تموم نشدن اون مقدار درس رو ول نکنید زمانش هرچقدر شد (منظورم اینه برنامه بر اساس حجم باشه و نه بر اساس زمان )
                              بین پارتای درسی استراحت کنید
                              و اخر هفته واسه خودتون تفریح به عنوان جایزه اتمام برنامه بذاری.
                              من تا عید مثال زدم شما با توجه به حجم و سرعت خودتون این تایم رو میتونید متغیر بگیرید

یه بار دیگه میگم :

موفق باشید 🐦 🌸

فاطمه مولاییف آفلاین
                              فاطمه مولاییف آفلاین
                              فاطمه مولایی

@سجاد-ذوالفقاری مرسییییییی

اهوراا 1 پاسخ آخرین پاسخ
                              2

@سجاد-ذوالفقاری مرسییییییی

اهوراا آفلاین
                                اهوراا آفلاین