گیاهی
-
سلام
دوستان تجربی 12 :seedling:
می دونیم که در سلول های غلاف آوندی گیاهان C4 برخلاف C3 کلروفیل وجود دارد و در کل فتوسنتز رخ می دهد.
در کتاب هم اشاره شده که هر گیاهی که غلاف آوندی قرار گرفته در میانبرگ های آن دارای کلروفیل باشدC4 می باشد و هر گیاهی که غلاف آوندی آن فاقد کلروفیل باشدC3 می باشد.
سوال من اینه که پس گیاهان CAM غلاف آوندی آنها کلروفیل دارد یا نه؟ -
سلام
می دونیم که در سلول های غلاف آوندی گیاهان C4 برخلاف C3 کلروفیل وجود دارد و در کل فتوسنتز رخ می دهد.
در کتاب هم اشاره شده که هر گیاهی که غلاف آوندی قرار گرفته در میانبرگ های آن دارای کلروفیل باشدC4 می باشد و هر گیاهی که غلاف آوندی آن فاقد کلروفیل باشدC3 می باشد.
سوال من اینه که پس گیاهان CAM غلاف آوندی آنها کلروفیل دارد یا نه؟l'm Music درود
آناناس که جزو گیاهان CAM هست ، تک لپه است ، پس احتمالا غلاف آوندیاش کلروپلاست دارن
اما اینکه همه CAMها تک لپه اند یا دولپه رو نمیدونم
. -
گیاهان CAM نوعیC4 هستند.C4یعنی اولین ماده ی آلی پایدار تولید شده ۴ کربنه باشد که در هر دو اینطور هست.
-
سلام
سوال من اینه که پس گیاهان CAM غلاف آوندی آنها کلروفیل دارد یا نه؟l'm Music سلام . نه تا جایی که میدونم غلاف آوندی گیاه CAM مثل گیاه C3 بدون کلروپلاست و کلروفیله.