استرس زیاد
-
سلام بچه ها واقعا شرمندم که هر روز تاپیک های من و میبینید😑من هرچند وقت یک بار یک استرس شدید میگیرم و واقعا دیگه نمیتونم رو هیچ کاری تمرکز کنم و شروع میکنم به لرزیدن چیکار کنم چجوری رفعش کنم؟
الان داشتم میشمردم که تا کنکور فقط چهار ماه مونده و تا امتحانات نهاییم حدود سه ماه یعنی دقیقا بعدش یه استرسی گرفتم که خودمم سردرگمم دارم چیکار میکنم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-تجربی-کنکور-1401 -
سلام بچه ها واقعا شرمندم که هر روز تاپیک های من و میبینید😑من هرچند وقت یک بار یک استرس شدید میگیرم و واقعا دیگه نمیتونم رو هیچ کاری تمرکز کنم و شروع میکنم به لرزیدن چیکار کنم چجوری رفعش کنم؟
الان داشتم میشمردم که تا کنکور فقط چهار ماه مونده و تا امتحانات نهاییم حدود سه ماه یعنی دقیقا بعدش یه استرسی گرفتم که خودمم سردرگمم دارم چیکار میکنم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-تجربی-کنکور-1401Bahar Gh سلام
والا من راه حل تخصصی که نمیدونم
ولی بنظرم
به این فکر کن که اون استرس و حسی که داری
تورو به هدفت نزدیک میکنه
یا حتی بهت کمک میکنه
نه
پس بهش فکر نکن
چون نه تنها کمک نمیکنه ضربه هم میزنه
پس با ارامش و تمرکز
برو سر درسات
و خب یه سری فاکتور هام که اعتقادی هستن
تو کم شدن استرس
تاثیر به شدت ملموسی داره:)
موفق باشی🌿 -
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-تجربی-کنکور-1401 -
Bahar Gh
برو پیش روانشناس تا بدتر نشدیعلی طهماسبی
من شهرستانم روانشناس کجا بود اقای طهماسبی😭 -
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-تجربی-کنکور-1401Bahar Gh درود
استرستون برا امتحان نهایی بیهوده است
من بهتون قول میدم اگر کنکورتون رو خوب جمع کنین ، نهایی رو عالی تموم میکنید
در بدترین حالتش ۱۴ یا ۱۵ که وقتی رتبتون خوب باشه ،دیگه نهایی ۲۰ یا ۱۴ هیچ فرقی نمیکنه و فقط باتوجه به تراز کنکور رتبه تون مشخص میشه
از استرستون هم استفاده کنید ، برخلاف اینکه خیلیا فک میکنن مانع هست ، به نظر من ، یه نیرو محرک هست که شما رو وادار به تلاش بیشتر میکنه ، پس ازش استفاده کنین
وقتی استرس داشته باشین ، دیگه سر درس خوابتون نمیبره(مث من😅😅) و انرژیتون برا خوندن چند برابر میشه و دقتتون هم بالاتر میره
پس حتما استفاده کنین
اگه یکجا بشینین و فقط فک کنین و غصه بخورین ، این استرس در جهت ضرر شما کار میکنه درحالی که میتونین ازش به عنوان یه نیروی اضافه نسبت به بقیه رقبا استفاده کنین
. -
علی طهماسبی
من شهرستانم روانشناس کجا بود اقای طهماسبی😭Bahar Gh روانشناس نه ،روانپزشک اوکیه !روانپزشک با روانشناس خیلی متفاوتن😁من خودم از سال دهم زیر نظر روانپزشکم تا کنکورم تموم شه حتمن برو حالت خوب میشه !!چون من ۹۰ درصد دوستام ک قبول شدن یه قرص ضد استرس میخوردن الان بعضیا میان میگن عوارض داره و این حرفا !!هیچ عوارضی نداره اونم برای مدت زمان کوتاهی مثل ۴ ماه ،من خودم یه مدت نخوردم درس خوندنم مختل شد خیلی کمک میکنه حالا بستگی داره روانپزشک بسته به حال روحیت و وضعیتت برات چه قرصی در نظر بگیره ،معمولن ۹۰ درصد %(#ff0000)[........] میدن!
اگر روانپزشک خوب تو شهرتون نبود آنلاین از پذیرش ۲۴ یا دکتر ساینا یه ویزیت تلفنی بگیر تا ۳۰ مین میتونی حرف بزنی یا بیشتر اینجوریم دکترای خیلی خوبی هستن 🤌 -
M monirs این موضوع را از مشاوره تحصیلی جابهجا کرد
-
Bahar Gh روانشناس نه ،روانپزشک اوکیه !روانپزشک با روانشناس خیلی متفاوتن😁من خودم از سال دهم زیر نظر روانپزشکم تا کنکورم تموم شه حتمن برو حالت خوب میشه !!چون من ۹۰ درصد دوستام ک قبول شدن یه قرص ضد استرس میخوردن الان بعضیا میان میگن عوارض داره و این حرفا !!هیچ عوارضی نداره اونم برای مدت زمان کوتاهی مثل ۴ ماه ،من خودم یه مدت نخوردم درس خوندنم مختل شد خیلی کمک میکنه حالا بستگی داره روانپزشک بسته به حال روحیت و وضعیتت برات چه قرصی در نظر بگیره ،معمولن ۹۰ درصد %(#ff0000)[........] میدن!
اگر روانپزشک خوب تو شهرتون نبود آنلاین از پذیرش ۲۴ یا دکتر ساینا یه ویزیت تلفنی بگیر تا ۳۰ مین میتونی حرف بزنی یا بیشتر اینجوریم دکترای خیلی خوبی هستن 🤌رکسانا موسویان در استرس زیاد گفته است:
Bahar Gh روانشناس نه ،روانپزشک اوکیه !روانپزشک با روانشناس خیلی متفاوتن😁من خودم از سال دهم زیر نظر روانپزشکم تا کنکورم تموم شه حتمن برو حالت خوب میشه !!چون من ۹۰ درصد دوستام ک قبول شدن یه قرص ضد استرس میخوردن الان بعضیا میان میگن عوارض داره و این حرفا !!هیچ عوارضی نداره اونم برای مدت زمان کوتاهی مثل ۴ ماه ،من خودم یه مدت نخوردم درس خوندنم مختل شد خیلی کمک میکنه حالا بستگی داره روانپزشک بسته به حال روحیت و وضعیتت برات چه قرصی در نظر بگیره ،معمولن ۹۰ درصد %(#ff0000)[........] میدن!
اگر روانپزشک خوب تو شهرتون نبود آنلاین از پذیرش ۲۴ یا دکتر ساینا یه ویزیت تلفنی بگیر تا ۳۰ مین میتونی حرف بزنی یا بیشتر اینجوریم دکترای خیلی خوبی هستن 🤌سلام رکسانا جان، ممکنه یک دارو برای من مناسب باشه و برای شخص دیگهای عوارض داشته باشه برای همین توی توضیحات هر دارویی نوشتهشده حتما زیر نظر پزشک معالج مصرف بشه تا خدایی نکرده مسئلهساز نشه.
پستتون ویرایش و اسم دارو حذف شد. :cherry_blossom: :blossom: