8c6674cb-ae65-4da0-b523-40c5fe7becfc-image.png
آقا من اومدم گفتم بزار با حالت های ممکن بریم جلو
مخرج می شه تمام حالت اینم دقت کن که دیگه علی از آرش و مازیار بزرگتره پس نمیان تو داستان کلا باید علی رو با 9 نفر دیگه مقایسه کنم
2 حالت داری دیگه، یا علی قدش بلند تر از طرفه یا نیست پس مخرج می زارم 2 به توان 9
بعد صورت هم می گم که کلا یه حالت هست که از همه قد بلند تر باشه
پس احتمالش می شه 1 بر روی 512 (2 به توان 9) ولی استاد این جواب رو بدست نیاورده...من کجا اشتباه کردم؟
سلام وقت بخیر.. لطفا یکی این دوتا سوال رو درست توضیح بده، متاسفانه درک درستی ازشون ندارم
1.سه تاس را پرتاب میکنیم، احتمال اینکه بزرگترین عدد رو شده برابر ۵ باشد چقدر است؟؟
۲. احمد و عباس و سه نفر دیگر به تصادف در یک ردیف می ایستند،احتمال اینکه احمد در ابتدا یا عباس در انتهای ردیف بایستد چقدر است؟
@ریاضیا
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
چیشد آخرش؟!!
-
arthur morgan نمی دونم شاید
-
bahar mohammadi 0 نمیتونیم با قطعیت بگیم A تهی هست
میتونه تهی باشه میتونه هم نباشه.نمودار ون رو که خودتون کشیدین.واضحه که Aزیر مجموعه B میشه
درضمن گزینه 3 خودش داره حرف گزینه 1 رو میزنه.(تهی زیرمجموعه همه مجموعه هاست)
گزینه یک کامل تره.گزینه سه یه حالت خاص رو گفته -
-
@jahad-128 آهان الان متوجه شدم مرسی
-
arthur morgan
شما اینطوری رفتی درسته؟
به نظرم توزیع پذیری فقط وقتی میتونیم انجام بدیم که یکیش اشتراک باشه و دیگری اجتماع .
اینجا ما اجتماع داریم و تفاضل ! -
arthur morganreplied to bahar mohammadi 0 on آخرین ویرایش توسط arthur morgan انجام شده
bahar mohammadi 0 اهان اره بازم نمیدونم من این شکلی که رفتم گزینه سه بدست می اوردم گزینه یک را که می گذاشتم بیاد گزینه سه هم در اخر انجام میدادم تا درست بشه خیلی ممنون که گفتید
-
bahar mohammadi 0 فارغ التحصیلان آلاءreplied to bahar mohammadi 0 on آخرین ویرایش توسط bahar mohammadi 0 انجام شده
bahar mohammadi 0
@jahad-128 آیا واقعا همین طوریه؟
وقتی اشتراک و اجتماع داشته باشیم ، میتونیم توزیع پذیری انجام بدیم؟ در غیر این صورت نمیتونیم از توزیع پذیری استفاده کنیم؟ -
bahar mohammadi 0 من همین نمودار ون را رسم کردم دیدم که اره توی این حالت نباید توزیع پذیری زد
-
arthur morganreplied to bahar mohammadi 0 on آخرین ویرایش توسط arthur morgan انجام شده
bahar mohammadi 0 اشتباه از من بود ببخشید که شماهم به شک انداختم خودم هم متوجه شدم خداروشکر
-
من که اینا بلد نیستم
يعني از دهم هرچی بلد بودم گفتم توزیع پذیری نمی دونم چی هست آخه من دوازدهم نخوندم. ولی با شکل که کشدیم 1 شد بعد گفتم چون تهی زیر مجموعه همه مجوعه هست گریه 1 گزینه 3 رو هم در بر می گیره اگر مجموعه آ تهی نبوده باشه گزینه 3 غلط میشه