IMG_20241208_111612.jpg
سلام. لطفا این تست رو توضیح بدید. با توجه به فرمول V=E×d∆ چون طول پاره خط ها برابر هست پس عامل d در این سوال در نظرگرفته نمیشه. پس : E=∆V. به طور کلی نتیجه گیری هایی که کردم:
SAVE_20241208_154045.jpg
ولی تست رو نمیتونم حل کنم. یعنی از لحاظ اینکه پارامتر داده و مقدار میخواد به مشکل برخورد میکنم.
IMG_20241205_175226.jpg
سلام. لطفا این نمودار رو برام تحلیل کنید. جدا از عدد بازی های مسئله، چجوری امکان داره ظرفیت دو سر خازن با تغییرات پتانسیل تغییر کنه؟ مگه ظرفیت خازن به ساختارش بستگی نداره؟ بعد زمانی که پتانسیل دو سر خازن تغییر میکنه باید بار ذخیره شده روی صفحات هم تغییر کنه در صورتی که در این نمودار همچین اتفاقی نیوفتاده.
@یازدهم
@دوازدهم
@دانش-آموزان-آلاء
Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
کار و انرژی
-
سلام دوستان این جمله رو ببینید
انرژی پتانسیل گرانشی برابر با منفی کار نیروی گرانش یا مثبت کاری که ما انجام میدیم از مبدا پتانسیل نقطه ای به ارتفاع h از سطح مبنا است
کارِ ما چیه؟ مثلا وقتی جسمی داره سقوط میکنه مگه ما نیرویی وارد میکنیم ک کارِ ما وجود داشته باشه؟
بعد مگ کار ما با کار نیروی وزن هم اندازس؟
چجوریاس؟ -
-
-
Sara_R سلام
کار ما نیست.کار زمینه.زمین نیروی وزن (mg) رو وارد میکنه
جابه جایی در راستای نیرو هم که داریم
حالا اندازه تغییر انرژی پتانسیل برابر قرینه کار زمینهاگه کار زمین مثبت بود (جسم پایین بیاد)انرژی پتانسیل به همون اندازه کاهش پیدا کرده
اگه کار زمین منفی بود(جسم بالا بره) انرژی پتانسیل به همون اندازه افزایش داشته -
Sara_R ببین :
مگه نمی گیم U=mgh
اول باید ببینیم معنی این حروف چیه :
من به U کاری ندارم
اما m : mass میشه که به معنی جرم
و g : gravity هستش که یعنی گرانش
و h : high هستش که میشه ارتفاعحالا بیا یک ذره درباره gravity صحبت کنیم. فرض کن روی کره ماه از ارتفاع یک متری میوفتی آیا این با افتادن در زمین در ارتفاع یک متری باهم برابر هستند؟ جواب خیر هستش چرا ؟؟؟ مگر جرم شما در زمین و ماه یکسان نیست!!!(اگر روی زمین مثلا 70 کیلو جرم داشته باشیم روی ماه هم همین جرم (70 کیلو)را خواهیم داشت.)ارتفاع هم یکسان بود. پس چرا به زمین محکم تر از ماه برخورد می کنیم؟؟؟ جواب در گرانش هستش.
سوال اینه که گرانش از کجا میاد و جوابش اینه : از وزن و جرم
-
Parsa Nm در واقع منفی و مثبت یک قرارداد هستش. اصلش همون عدد هستش که بدست میاری.
اگر بخوام مثالی بزنم جهت جریان در مدار هستش که از جهتی که الکترون جریان پیدا میکنه رو منفی در نظر میگیرند و زمین رو مثبت در نظر میگیرند
به طور ساده تر بگم قانون محکمی داخل طبیعت براش وجود نداره ولی برای اینکه ما کار خودمون رو ساده کنیم قراردادی بین هم درنظر میگیریم براش
-
Alireza Sedaghat
Parsa Nm
ممنونم -
-
-