سوال زیست
-
@asma-ht درود
ساختار سلولی بدون غشا که در اسپرماتید تازه تشکیل شده وجود داره : سانتریول/ریبوزوم
کار سانتریول چیه ؟ سازمان دهی ساخته شدن رشته های دوک (نه سازماندهی دوک برای هدایت کروموزوما به قطبین سلول/رد1)
هر دو ریبوزوم و سانتریول پروتئینی اند پس پیوند پپتیدی دارن (رد 3)
بین 2 و 4 شک دارم ، ریبوزوم پروتئین میسازه و این پروتئین ها میتونن آنزیم هایی برای تجزیه ی پوشش هسته یا تشکیل پوشش هسته باشن
همچنین چون تاژک پروتئینی است ، میدونیم که توسط ریبوزوم ساخته شده
باتوجه به اینکه گفته اسپرماتید تازه تشکیل شده ، گزینه 4 احتمالا غلطه چون اسپرماتید تازه تشکیل شده اصلا تاژک نداره، ضمن اینکه فعل گذشته هم آورده (به وجود آورده است) طوری که انگار اسپرماتید که تشکیل شده ، از قبل اون تاژک رو داشته
برا همین نظر نهایی من گزینه 2 است ، اما بسته به دید طراح ممکنه گزینه 4 رو انتخاب کرده باشه
. -
@asma-ht سلام. منم با سینا ۰ هم نظرم.
-
@asma-ht درود
ساختار سلولی بدون غشا که در اسپرماتید تازه تشکیل شده وجود داره : سانتریول/ریبوزوم
کار سانتریول چیه ؟ سازمان دهی ساخته شدن رشته های دوک (نه سازماندهی دوک برای هدایت کروموزوما به قطبین سلول/رد1)
هر دو ریبوزوم و سانتریول پروتئینی اند پس پیوند پپتیدی دارن (رد 3)
بین 2 و 4 شک دارم ، ریبوزوم پروتئین میسازه و این پروتئین ها میتونن آنزیم هایی برای تجزیه ی پوشش هسته یا تشکیل پوشش هسته باشن
همچنین چون تاژک پروتئینی است ، میدونیم که توسط ریبوزوم ساخته شده
باتوجه به اینکه گفته اسپرماتید تازه تشکیل شده ، گزینه 4 احتمالا غلطه چون اسپرماتید تازه تشکیل شده اصلا تاژک نداره، ضمن اینکه فعل گذشته هم آورده (به وجود آورده است) طوری که انگار اسپرماتید که تشکیل شده ، از قبل اون تاژک رو داشته
برا همین نظر نهایی من گزینه 2 است ، اما بسته به دید طراح ممکنه گزینه 4 رو انتخاب کرده باشه
.@سینا-0 Farhan Honar
سلام بله پاسخنامه هم گزینه 2 رو گرفته
ولی اون تاژک و ریز لوله و ریز رشته رو هم در نظر گرفته
منظورش از ریز رشته و لوله چیه؟دوک اینا؟:face_without_mouth: -
@سینا-0 Farhan Honar
منظورش از ریز رشته و لوله چیه؟دوک اینا؟:face_without_mouth:@asma-ht در سوال زیست گفته است:
@سینا-0 Farhan Honar
منظورش از ریز رشته و لوله چیه؟دوک اینا؟:face_without_mouth:
-
@سینا-0 Farhan Honar
منظورش از ریز رشته و لوله چیه؟دوک اینا؟:face_without_mouth:@asma-ht
آره فک کنم
البته ساختار های زیادی توی سلول از ریزلوله های پروتئینی(مثل اسکلت سلولی) ساخته شدن ولی توی کتاب تا جایی که یادمه فقط تو بحث دوک و سانتریول ریزلوله رو دیدم
. -
@asma-ht در سوال زیست گفته است:
@سینا-0 Farhan Honar
منظورش از ریز رشته و لوله چیه؟دوک اینا؟:face_without_mouth:
@asma-ht
خودشم گفته اسکلت سلولی
. -
@سینا-0
خیلی ممنون -
@asma-ht 🌹🌹