زیست
-
سلام دوستان
میشه گفت ترشحات پروستات به خنثی کردن مواد اسیدی که در مسیر عبور اسپرم به سمت گامت ماده هست کمک میکنه ولی ترشحات غدد پیازی میزراهی فقط به خنثی کردن مواد اسیدی موجود در مسیر حرکتی اسپرم ها در بدن مرد کمک میکنه؟
این جمله درسته؟
سانتریول همانند اسپرم و اسپرماتید دارای غشای فسولیپیدی است؟
تجربیا -
سلام دوستان
میشه گفت ترشحات پروستات به خنثی کردن مواد اسیدی که در مسیر عبور اسپرم به سمت گامت ماده هست کمک میکنه ولی ترشحات غدد پیازی میزراهی فقط به خنثی کردن مواد اسیدی موجود در مسیر حرکتی اسپرم ها در بدن مرد کمک میکنه؟
این جمله درسته؟
سانتریول همانند اسپرم و اسپرماتید دارای غشای فسولیپیدی است؟
تجربیا@asma-ht سلام . بنظر من که هم ترشحات پروستات و هم ترشحات پیازی میزراهی به خنثی سازی این مسیر ها کمک میکنند. چون این ترشحات قلیایی شون رو به اسپرم اضافه کرده و در تشکیل مایع منی نقش دارند . ولی پروستات در این خنثی سازی نقش مهمتر و بیشتری رو داره .
سانتریول از ریزلوله های پروتئینی تشکیل شده و ساختار غشایی نداره که فسفولیپید داشته باشه.
-
@asma-ht سلام . بنظر من که هم ترشحات پروستات و هم ترشحات پیازی میزراهی به خنثی سازی این مسیر ها کمک میکنند. چون این ترشحات قلیایی شون رو به اسپرم اضافه کرده و در تشکیل مایع منی نقش دارند . ولی پروستات در این خنثی سازی نقش مهمتر و بیشتری رو داره .
سانتریول از ریزلوله های پروتئینی تشکیل شده و ساختار غشایی نداره که فسفولیپید داشته باشه.
Farhan Honar
سلام
اره منم فکر میکردم درست باشه
ولی تو یه تستی این دوتا رو باهم اورده بود بعدم متن کتاب چک کردم دیدم برا پروستات نوشته فقط گفتم شاید اشتباه باشه
پس الان هر دوتاشون نقش دارن ولی پروستات بیشتر
خیلی مممنون