چرا؟ - فصل کلیه
-
سلام میشه این تست ها رو تحلیل کنید
به نظرتون مشکل ندارن؟

ممنون بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-تجربی-کنکور-1401 بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @سمیه-صادقلو Hhh Hh
-
به نظرتون مشکل ندارن؟

ممنون بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-تجربی-کنکور-1401 بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @سمیه-صادقلو Hhh Hh
حسین نعمتی
سلام شرمنده من چند روز نبودم منشنتون ندیدم الآنم زود باید برم سر فرصت سوالتون رو نگا میکنم🌹🙏🏻 -
حسین نعمتی
سلام شرمنده من چند روز نبودم منشنتون ندیدم الآنم زود باید برم سر فرصت سوالتون رو نگا میکنم🌹🙏🏻@سمیه-صادقلو سلام اشکال نداره
-
به نظرتون مشکل ندارن؟

حسین نعمتی سلام میشه تحلیل کنید
مگه خود کلیه هورمون داره؟🤔
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-تجربی-کنکور-1401 بچه-های-همخوانی -
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-تجربی-کنکور-1401 بچه-های-همخوانی -
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-تجربی-کنکور-1401 بچه-های-همخوانیحسین نعمتی درود
بله ، هورمون اریتروپویتین که از کبد و کلیه ترشح میشه
. -
حسین نعمتی درود
.@سینا-0 سلام چرا گفته ورزش های طولانی مدت؟
بخاطر اکسیژن زیادی که بدن نیاز داره و باید خون سازی بیشتر بشه تا حمل اکسیژن بهتر رخ بده؟
یا دلیل دیگه ای داره؟ -
حسین نعمتی درود
.@سینا-0 😓🤦🏻♂️
-
به نظرتون مشکل ندارن؟

حسین نعمتی تست اول گزینه یک چرا غلطه ؟ چون اشاره نکرده فرد بالغه و گویچه قرمز مثلا میتونه تو طحال هم تولید بشه یا چی ؟
-
به نظرتون مشکل ندارن؟

حسین نعمتی
برای سوال اولی ، گزینه یک احتمالا برای این رد میشه چون سن فرد مشخص نشده و میدونیم که در دوران جنینی ، تولید سلولای خونی ، به جز مغز استخوان ، در کبد و طحال هم انجام میشه
گزینه دوم سوال دومتون هم باتوجه به شکل کتاب درسته و گزینه سومش رو هم احتمالا با رگ لنفی نادرست گرفته
. -
@سینا-0 سلام چرا گفته ورزش های طولانی مدت؟
بخاطر اکسیژن زیادی که بدن نیاز داره و باید خون سازی بیشتر بشه تا حمل اکسیژن بهتر رخ بده؟
یا دلیل دیگه ای داره؟@Mr-Wick
به همین دلیل که گفتین
. -
@سینا-0 آها مرسی🌹🙏
-
حسین نعمتی تست اول گزینه یک چرا غلطه ؟ چون اشاره نکرده فرد بالغه و گویچه قرمز مثلا میتونه تو طحال هم تولید بشه یا چی ؟
محدثه شعبانی بنظر من علت غلط بودن گزینه ی ۱ اینه:
گلبول قرمز اول بدون اینکه هستهش رو از دست بده در مغز استخوان تولید میشه ، بعد قبل از اینکه به خون بره، هسته و اندامک ها رو از دست میده
نه ضمن تولدش -
گلبول قرمز اول بدون اینکه هستهش رو از دست بده در مغز استخوان تولید میشه ، بعد قبل از اینکه به خون بره، هسته و اندامک ها رو از دست میده
نه ضمن تولدشFarhan Honar آفرین اینم یه دید کاملا متفاوت بود...قشنگ بود👏🏽👌🏽
-
Farhan Honar آفرین اینم یه دید کاملا متفاوت بود...قشنگ بود👏🏽👌🏽
@Mr-Wick تشکر
-
نه ضمن تولدشFarhan Honar گفته تولید نه تولد
فکر نکنم توی تست ها تا این حد روی از دست دادن هسته ش و اینا فوکوس کنند ، خیلی آخه جالب نیست قلمچی خیلی از این کارا میکنه🤧 -
Farhan Honar گفته تولید نه تولد
فکر نکنم توی تست ها تا این حد روی از دست دادن هسته ش و اینا فوکوس کنند ، خیلی آخه جالب نیست قلمچی خیلی از این کارا میکنه🤧محدثه شعبانی آره منم منظورم تولید بود ، کلمه ی آخر رو اشتباه نوشتم
-
Farhan Honar گفته تولید نه تولد
فکر نکنم توی تست ها تا این حد روی از دست دادن هسته ش و اینا فوکوس کنند ، خیلی آخه جالب نیست قلمچی خیلی از این کارا میکنه🤧محدثه شعبانی تولدم ریشه یابی کنید از تولید میادا😁😂
-
محدثه شعبانی تولدم ریشه یابی کنید از تولید میادا😁😂
@Mr-Wick نه فرق دارن😁
تولد از باب تفعل هست
تولید از باب تفعیل -
به نظرتون مشکل ندارن؟

حسین نعمتی یه چیز دیگه چرا تست دو میشه گزینه سه
گزینه یک هم غلطه
اعصاب متصل نمیشن به ناف کلیه متن کتاب گفته گذر میکنن
هر چند گزینه سه هم با در نظر گرفتن رگ لنفی غلطه