چرا؟ - فصل کلیه
-
محدثه شعبانی بنظر من علت غلط بودن گزینه ی ۱ اینه:
گلبول قرمز اول بدون اینکه هستهش رو از دست بده در مغز استخوان تولید میشه ، بعد قبل از اینکه به خون بره، هسته و اندامک ها رو از دست میده
نه ضمن تولدشFarhan Honar

»» فکر کنم «« همون تحلیل دوست دیگمون درسته که چون سن رو نگفته گلوبول قرمز جنینی هم میتوتیم در نظر بگیریم
ولی برای تولید در مغز استخوان خود کتاب گفته هنگام تشکیل(=ضمن توید)در مغز استخوان هسته از دست میده و...
البته به نظر من -
@Mr-Wick نه فرق دارن😁
تولد از باب تفعل هست
تولید از باب تفعیلFarhan Honar معنی متفاوت نیست😂
-
محدثه شعبانی تولدم ریشه یابی کنید از تولید میادا😁😂
@Mr-Wick 😐🤣😂
-
محدثه شعبانی آره منم منظورم تولید بود ، کلمه ی آخر رو اشتباه نوشتم
Farhan Honar 👌👌
-
حسین نعمتی یه چیز دیگه چرا تست دو میشه گزینه سه
گزینه یک هم غلطه
اعصاب متصل نمیشن به ناف کلیه متن کتاب گفته گذر میکنن
هر چند گزینه سه هم با در نظر گرفتن رگ لنفی غلطهاین پست پاک شده! -
Farhan Honar

»» فکر کنم «« همون تحلیل دوست دیگمون درسته که چون سن رو نگفته گلوبول قرمز جنینی هم میتوتیم در نظر بگیریم
ولی برای تولید در مغز استخوان خود کتاب گفته هنگام تشکیل(=ضمن توید)در مغز استخوان هسته از دست میده و...
البته به نظر منحسین نعمتی اره کتاب درسی هم همینو گفته و پاسخ من اشتباه بود.
ممنون -
حسین نعمتی یه چیز دیگه چرا تست دو میشه گزینه سه
گزینه یک هم غلطه
اعصاب متصل نمیشن به ناف کلیه متن کتاب گفته گذر میکنن
هر چند گزینه سه هم با در نظر گرفتن رگ لنفی غلطهمحدثه شعبانی مگه به کلیه رگ لنفی وصله
-
سلام میشه این تست ها رو تحلیل کنید
به نظرتون مشکل ندارن؟

ممنون بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-تجربی-کنکور-1401 بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @سمیه-صادقلو Hhh Hh
حسین نعمتی
سوالتون حل شد؟
اگه حل شد تاپیکو به حالت %(#5bff00)[حل شده] در بیاری خیلی خوب میشه بچه ها میفهمن سوالت حل شده😊 -
حسین نعمتی
سوالتون حل شد؟
اگه حل شد تاپیکو به حالت %(#5bff00)[حل شده] در بیاری خیلی خوب میشه بچه ها میفهمن سوالت حل شده😊@Kosar-Mortazavi سلام تاپیکم سوالی نیست که
-
حسین نعمتی
برای سوال اولی ، گزینه یک احتمالا برای این رد میشه چون سن فرد مشخص نشده و میدونیم که در دوران جنینی ، تولید سلولای خونی ، به جز مغز استخوان ، در کبد و طحال هم انجام میشه
گزینه دوم سوال دومتون هم باتوجه به شکل کتاب درسته و گزینه سومش رو هم احتمالا با رگ لنفی نادرست گرفته
.@سینا-0 سلام
دیروز یادم رف بپرسم
از روی چیداستنباط میکنید که لنف داریم اونجا؟ -
@Mr-Wick
از گوگل:beaming_face_with_smiling_eyes: و از کتاب که میگه :دستگاه لنفی شامل لنف، رگ های لنفی، مجاری لنفی، گرههای لنفی و اندام های لنفی است. کار اصلی آن، تصفیه و بازگرداندن آب و مواد دیگری است که از مویرگ ها به فضای میان بافتی نشت پیدا میکنند و به مویرگ ها برنمیگردند.
. -
@سمیه-صادقلو سلام اشکال نداره
حسین نعمتی
بازم شرمنده
ی خورده درگیرم🌿