نکته نویسی در دینی
-
زهرا مقدم سلام دوست عزیز
جفتش حاشیه نویسی براش مناسبه جزوه نویسی اصلا برای این دروس توصیه نمیشه@F-Seif-0 نه نه خلاصه نه، نکته نویسی
این دو تا با هم فرق داره
مثلا نکاتی که خیلی خیلی مهمه، جدیده و احساس میکنی نیاز به مرور داره رو توی دفتر مینویسی که بعدا بخونی، در واقع همون نکات حاشیه رو توی دفتر وارد میکنییه سوال در ارتباط با زبان هم پرسیدم میشه لطفا جواب بدی
-
@F-Seif-0 نه نه خلاصه نه، نکته نویسی
این دو تا با هم فرق داره
مثلا نکاتی که خیلی خیلی مهمه، جدیده و احساس میکنی نیاز به مرور داره رو توی دفتر مینویسی که بعدا بخونی، در واقع همون نکات حاشیه رو توی دفتر وارد میکنییه سوال در ارتباط با زبان هم پرسیدم میشه لطفا جواب بدی
-
زهرا مقدم اها اره اون خوبه
ولی حاشیه نویسی کنی باحال تره ها
من کتاب زیستمو ورق میزنم ذوق مرگ میشم@F-Seif-0 وای آره اینجوری خیلی خوبه
ولی بعدا موقع جمع بندی اذیت میشی ها
-
سلام بچهها، آیا نیازه برای دینی هم دفتر نکات داشته باشیم و نکات مهم درسنامه و تست رو بنویسیم؟ من برای زیست انجام میدم و فوقالعاده عالیه ولی برای دینی مرددم آخه همهش مهمه و یه جوریه اصلا
نظرتون چیه؟@دانش-آموزان-آلاء @دوازدهم @یازدهم @تجربیا @ریاضیا @انسانیا @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401
زهرا مقدم نه لازم نیست چون که بیشتر نکات از درون متن کتاب و مواقعی هم متن کتابه ولی اگر نکته ای بود داخل هم کتاب بنویسید. من خودم این کار رو میکنم و درصدم 80 است تو کانون.
-
@F-Seif-0 نه نه خلاصه نه، نکته نویسی
این دو تا با هم فرق داره
زهرا مقدم برای درس دینی و زیست خلاصه نویسی نشود بهتر است. چون که برای حل سوالات این دو درس باید کتاب رو خوند (جر داد کتاب رو
) و خلاصه نویسی تمامی نکات را در خود جای نداده است.
-
زهرا مقدم برای درس دینی و زیست خلاصه نویسی نشود بهتر است. چون که برای حل سوالات این دو درس باید کتاب رو خوند (جر داد کتاب رو
) و خلاصه نویسی تمامی نکات را در خود جای نداده است.
Amir ali Nikfard آره درسته ولی من خلاصه نویسی منظورم نیست، شما وقتی تست زیست میزنین بعد به یه نکته برخورد میکنید که تا الان ندیدینش یا بنظرتون جدیده و مهمه کجا مینویسین؟ خب من اونو توی دفتر نکته مینویسم به این میگن نکته نویسی
خلاصه نویسی کلا قضیهش فرق داره و من خودم به شخصه متنفرم از خلاصه نویسی
-
سلام و خسته نباشی
برای درس دینی بهتره حاشیه نویسی رو به کار ببری میتونی خلاصه نویسی ام بکنی هیچ مشکلی نداره ولی وقتت گرفته میشه و برا همین حاشیه نویسی بهتره در ضمن دینی درس خیل گنده ایم نیس که بخوای خلاصه نویسی کنی با همون خوندن کتاب و حاشیه نویسی کارت را میفته
موفق باشی -
سلام بچهها، آیا نیازه برای دینی هم دفتر نکات داشته باشیم و نکات مهم درسنامه و تست رو بنویسیم؟ من برای زیست انجام میدم و فوقالعاده عالیه ولی برای دینی مرددم آخه همهش مهمه و یه جوریه اصلا
نظرتون چیه؟@دانش-آموزان-آلاء @دوازدهم @یازدهم @تجربیا @ریاضیا @انسانیا @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401
زهرا مقدم در نکته نویسی در دینی گفته است:
سلام خانم مقدم عزیز، نمیدونم سال چندمی هستید. چیزی که پیشنهاد میدم رو اگر داوطلب کنکور 1401 نیستید و کمبود وقت ندارید انجام بدید. در غیر این صورت نکته نویسی که دوستان گفتن بسیار کاربردیه.
یه دفتر برای آیات و احادیث (خیلی برای احادیث مهم نیست) داشته باشید آیهها رو همراه نکاتشون و خلاصه متنی که باهاش ارتباط داره یادداشت کنید. نکات متن که از تستها یاد گرفتید و جدید هستن رو هم داخل کتاب کنار متنِ مرتبط بهش بنویسید کفایت میکنه. این روش کارتون رو برای دورهکردن راحتتر میکنه، باعث میشه آیات و احادیث رو کم و بیش به حافظه بسپارید و خیلی کمک میکنه سرعتتون بالا بره موقع تست زنی. -
M monirs این موضوع را از دین و زندگی جابهجا کرد
-
سلام
من برای هر درس دینی خلاصه مینویسم و حداقل حجم کتاب نصف میشه شاید برای دفعات اول وقت گیر باشه اما برای دفعات بعدی که میخونی خیلی تو زمانت صرفه جویی میشه و از طرفی این خلاصه ها و نکات برای جمع بندی خیلی مفیده
باید حواست باشه که حجم خلاصت خیلی زیاد نباشه و از طرفی جامع باشه و به زبون خودت