دوقلوهای همسان
-
سلام.
من تو این بحث یه ابهامی برام پیش اومده که آقای موقاری گفتن ۲ مدل داریم در بحث همسان ها.
یک مدل جدا شدن یاخته های بنیادی از هم
یک مدل هم تقسیم شدن توده درونی بلاستوسیست به تعداد قل ها.
حالا سوال من اینه که اون توده درونی بلاستوسیست مگه همون یاخته های بنیادی نیستن؟ تو کتاب هم همینو نوشته.
ولی آقای موقاری گفتن مدل اول که جداشدن سلولهای بنیادیست ، یعنی سلول هایی که تا قبل مورولا دارن تقسیم میشن از هم جدا بشن.
تجربیا
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-تجربی-کنکور-1401
دانش-آموزان-آلاءHeli در دوقلوهای همسان گفته است:
سلام.
من تو این بحث یه ابهامی برام پیش اومده که آقای موقاری گفتن ۲ مدل داریم در بحث همسان ها.
حالا سوال من اینه که اون توده درونی بلاستوسیست مگه همون یاخته های بنیادی نیستن؟ تو کتاب هم همینو نوشته.
ولی آقای موقاری گفتن مدل اول که جداشدن سلولهای بنیادیست ، یعنی سلول هایی که تا قبل مورولا دارن تقسیم میشن از هم جدا بشن.
تجربیا
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-تجربی-کنکور-1401
دانش-آموزان-آلاء

سلام عکس اولی خوب توضیح داده اگه باز توضیح لازم داشتی بگو توضیح میدم
-
H Heli marked this topic as a question on
-
Heli در دوقلوهای همسان گفته است:
سلام.
تجربیا
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-تجربی-کنکور-1401
دانش-آموزان-آلاء

سلام عکس اولی خوب توضیح داده اگه باز توضیح لازم داشتی بگو توضیح میدم
-
H Heli has marked this topic as solved on
-
Heli سلام دوست عزیز
خیر
اون توده درونی بنیادی هارو در ادامه میسازه کتابم همین رو گفته
حرف جناب موقاری هم کاملن صحیحه
به شکلای کتاب توجه کن خودت میبینی که بخش توده درونی درهنگام جایگزینی کم کم سلول های بنیادی رو میسازه : ) -
@Kosar-Mortazavi عالی بود شکل ها مرسی فقط درمورد اینکه توده درونی همون سلول های بنیادین یا نه هم میشه بگی.🙏🙏
@Kosar-Mortazavi عالی بود شکل ها مرسی فقط درمورد اینکه توده درونی همون سلول های بنیادین یا نه هم میشه بگی.🙏🙏
مورولا شامل یاخته های بنیادینیه که میتونن به همه یاخته های بدن تبدیل بشن همچنین میتونن کوریون و در نهایت جفت مجزا رو هم تشکیل بدن ولی توده درونی تنها فرقش اینه که نمیتونه کوریون تولید کنه ولی بقیه یاخته های بدن جنین رو میسازه برای همین دوقلو های همسانی که از تقسیم توده درونی تشکیل میشن کوریون مشترک دارن ولی اونایی که از یاخته ای بنیادین اولیه رشد کوریون مجزا دارن.
اگر بعدا تناقضی دیدم بهتون میگم ولی این دقیقا چیزیه که میدونم و خوندم.
-
و اینکه دقیق مطمئن نیستم که به هر دو میگن یاخته بنیادی مطالعه میکنم وقتی فهمیدم بهت میگم
-
مورولا شامل یاخته های بنیادینیه که میتونن به همه یاخته های بدن تبدیل بشن همچنین میتونن کوریون و در نهایت جفت مجزا رو هم تشکیل بدن ولی توده درونی تنها فرقش اینه که نمیتونه کوریون تولید کنه ولی بقیه یاخته های بدن جنین رو میسازه برای همین دوقلو های همسانی که از تقسیم توده درونی تشکیل میشن کوریون مشترک دارن ولی اونایی که از یاخته ای بنیادین اولیه رشد کوریون مجزا دارن.
اگر بعدا تناقضی دیدم بهتون میگم ولی این دقیقا چیزیه که میدونم و خوندم.
-
@Kosar-Mortazavi اره یکم اینجاش ابهام برانگیزه
سلام گفته بودم مطالعه میکنم در مورد یاخته های بنیادی
تو کتاب زیست شناسی سلولی مولکولی پیداش کردم
این انواع سلول های بنیادیه(البته توی کتاب دبیرستان نیست ولی برای فهمیدن بهتر مطلب امیدوارم کمکت کنه)

-
@Kosar-Mortazavi اره یکم اینجاش ابهام برانگیزه
سلام گفته بودم مطالعه میکنم در مورد یاخته های بنیادی
تو کتاب زیست شناسی سلولی مولکولی پیداش کردم
این انواع سلول های بنیادیه(البته توی کتاب دبیرستان نیست ولی برای فهمیدن بهتر مطلب امیدوارم کمکت کنه)