آرایه های مقابل همه ابیات کاملا درست است به جز؟!
-

-
A Aram moqadam marked this topic as a question on
-
-
سلام، فکر کنم گزینه 1 بشه.
چون بیت اسلوب معادله نداره -
سلام، فکر کنم گزینه 1 بشه.
چون بیت اسلوب معادله ندارهحسین میرمهر نه اسلوب داره.
-
حسین میرمهر نه اسلوب داره.
Matin Mousavi 1 مصرع دوم ادامه مصرع اوله، پس اسلوب نداره
-
گزینه 3؟
-
دوستان تو 4 کسی جناس میبینه؟
-
علیرضا تمدنی نخجیر و زنجیر
-
علیرضا تمدنی سر و در
-
علیرضا تمدنی نخجیر و زنجیر
@jahad-128
دو حرف اختلاف رو میشه جناس گرفت؟ -
علیرضا تمدنی سر و در
Farhan Honar
شنیده بودم حروف اضافه نمیتونن تو جناس نقش بازی کنن...:face_with_raised_eyebrow: -
Farhan Honar
شنیده بودم حروف اضافه نمیتونن تو جناس نقش بازی کنن...:face_with_raised_eyebrow:علیرضا تمدنی بنظر من که میتونن. ولی خیلی مطمئن نیستم
-
علیرضا تمدنی بنظر من که میتونن. ولی خیلی مطمئن نیستم
Farhan Honar
دو حرف اختلاف رو میشه جناس گرفت؟ مثل زنجیر و نخجیر -
@jahad-128
دو حرف اختلاف رو میشه جناس گرفت؟علیرضا تمدنی خوب اونم نشه سر و در که میشه.
-
Farhan Honar
دو حرف اختلاف رو میشه جناس گرفت؟ مثل زنجیر و نخجیرعلیرضا تمدنی نه فکر نکنم . چون باید حروف متقارن دو کلمه متفاوت باشند. اینجا هم حرف اول و هم حرف دوم متفاوتن
-
گزینه ی ۱ ، در نگاه اول شاید اسلوب معادله بنظر برسه ولی بنظرم اسلوب معادله نداره.
-
Matin Mousavi 1 مصرع دوم ادامه مصرع اوله، پس اسلوب نداره
حسین میرمهر ببین موج و ماهی تقریبا یه مشکل براشون پیس آمده. اگه یک همانطورکه هم بذاری وسط دو مصراع معنی میده پس اسلوب رو داره
-
Aram moqadam
من توی گزینهٔ سوم تشبیه نمیبینم.
علیرضا تمدنی
الآن بیشتر انتخاب بین بد و بدتره...
توی بیت سه تشبیه میبینی؟ -
-
@jahad-128 نخجیر و زنجیر جناس نیستند.
Farhan Honar جناس بین حروف اضافه لبه پرتگاهه. بعضی وقت ها می گیرند، بعضی وقت ها نه. چون ضعیف حساب میشه. اگر مطمئن بودیم که جواب گزینه دیگهای هست، اون وقت ۴ جناس ضعیف رو میگیریم. اگر گزینه های دیگه ایراد نداشت، نباید جناس ضعیف ۴ رو حساب کنیم و جواب ۴ میشه.@danial-hosseiny آره تشبیه داره. چراغ مرده دل. یه بیت دیگه هم بود که حافظ دل عشق نفهمان رو به چراغ مرده تشبیه کرده بود، یه تاپیک همینجا پرسیدند که توضیحش دادم. بیت «ز رویِ دوست دلِ دشمنان چه دریابد/چراغِ مرده کجا، شمعِ آفتاب کجا» بود.