دیاپدز😕
-
@Mr-Wick

این متن کتاب ، اگه گلبول سفید میبودن، آیا نیازی بود که کتاب اینجا تاکید کنه از بیگانه خوار ها ، نوتروفیل گلبول سفیده ؟ چرا برای بقیه بیگانه خوار ها یا با یه جمله کلی برای همشون اینو نگفت؟
من ویکی پدیا رو هم نگاه کردم ، جز گلبولای سفید خونی ، چیز دیگه رو معرفی نکرده بود
. -
@Mr-Wick

این متن کتاب ، اگه گلبول سفید میبودن، آیا نیازی بود که کتاب اینجا تاکید کنه از بیگانه خوار ها ، نوتروفیل گلبول سفیده ؟ چرا برای بقیه بیگانه خوار ها یا با یه جمله کلی برای همشون اینو نگفت؟
من ویکی پدیا رو هم نگاه کردم ، جز گلبولای سفید خونی ، چیز دیگه رو معرفی نکرده بود
.@سینا-0
دوست خوبم سینا جان ممنونم از پیگیریت، ولی بذار یه چیزو اینجا بگم کتاب استانداردها رو زیر پا گذاشته و مطالبی که از نظر علمی (ویکی پدیا یا کتاب های جامع زیستی که علمی هستن) درست هستند رو کتاب علمیشو نذاشته درصورتیکه علمیشو میذاشت دیگه هیچ مسئله خاصی فک نمیکنم هیچکدوممون داشتیم...واین برمیگرده به دبیر مربوطه
چون دبیر میاد میگه از نظر علمه فلانه ولی کتاب گفته فلان سمعا و طاعتا حرف کتاب و قبول میکنیم و بعدش میاد میگه آقایون دانش آموزا دقت کنین تست اگه دادن بدونین که ماکروفاژ و دارینه ای و ماستوسیتم گلبول سفیده ها نگه همه گلبول های سفید توانای دیاپدز دارناینجا شما به جای من باشی چیکار میکنی؟!
کله تو نمیکوبی به دیفاااااااار🥲🤕😂
-
@سینا-0
دوست خوبم سینا جان ممنونم از پیگیریت، ولی بذار یه چیزو اینجا بگم کتاب استانداردها رو زیر پا گذاشته و مطالبی که از نظر علمی (ویکی پدیا یا کتاب های جامع زیستی که علمی هستن) درست هستند رو کتاب علمیشو نذاشته درصورتیکه علمیشو میذاشت دیگه هیچ مسئله خاصی فک نمیکنم هیچکدوممون داشتیم...واین برمیگرده به دبیر مربوطه
چون دبیر میاد میگه از نظر علمه فلانه ولی کتاب گفته فلان سمعا و طاعتا حرف کتاب و قبول میکنیم و بعدش میاد میگه آقایون دانش آموزا دقت کنین تست اگه دادن بدونین که ماکروفاژ و دارینه ای و ماستوسیتم گلبول سفیده ها نگه همه گلبول های سفید توانای دیاپدز دارناینجا شما به جای من باشی چیکار میکنی؟!
کله تو نمیکوبی به دیفاااااااار🥲🤕😂
@Mr-Wick
میدونم میدونم ، سخته :downcast_face_with_sweat: :downcast_face_with_sweat:
کل کنکور یه طرف ، این تناقض های کتاب با مطالب درست علمی یه طرف
چاره ای نیست ،فقط باید چن ماه دیگه این کتابو تحمل کنیم
. -
سلام دوستان وقت بخیر
بنده با راه ابریشم استاد موقاری دارم پیش میرم،تو این مبحث دیاپدز استاد یکی به نعل زده یکی به میخ و این واقعا دچار سردرگمی شده.بنظر خودشون میگن که دیاپدز فقط برای گلبول های سفید خونی هستش،ولی کتاب برای همه گلبول های سفید در نظر گرفته.
ایشونم کلی توضیح دادن بعدش گفتن هرچی کتاب بگه
الان تکلیف چیه؟!
بازم باید تو گزینه ها بین بد و بدتر یا خوب و خوبتر یکیو انتخاب کنیم😕@Mr-Wick سلام
طبق تست هایی که من زدم جملههمه گلبول های سفید توانایی دیاپدز ندارند
چون طبق تعریف کتاب دیاپدز یعنی خروج از خون از طرفی میدونیم که همه گلبول های سفید در خون نیستند پس همه گلبول های سفید توانایی دیاپدز ندارندمن برداشتم رو از سوالتون گفتم نمیدونم مد نظر شما این بود یا ن
-
@Mr-Wick سلام
طبق تست هایی که من زدم جملههمه گلبول های سفید توانایی دیاپدز ندارند
چون طبق تعریف کتاب دیاپدز یعنی خروج از خون از طرفی میدونیم که همه گلبول های سفید در خون نیستند پس همه گلبول های سفید توانایی دیاپدز ندارندمن برداشتم رو از سوالتون گفتم نمیدونم مد نظر شما این بود یا ن
Mahan Xodayi 2 منم همینو منظورم بود
ولی میخوام مطمئن بشم که تستی دیدم این مدلی بود تصمیم چیه!؟
کتاب یه دستی زده منم با توضیحات استاد موقاری یکم مبهم شد واسم موضوع -
Mahan Xodayi 2 منم همینو منظورم بود
ولی میخوام مطمئن بشم که تستی دیدم این مدلی بود تصمیم چیه!؟
کتاب یه دستی زده منم با توضیحات استاد موقاری یکم مبهم شد واسم موضوع@Mr-Wick نکاتی که من گفتم از رفرنس خودمونه خب مسلما درسته
-
@Mr-Wick نکاتی که من گفتم از رفرنس خودمونه خب مسلما درسته
Mahan Xodayi 2 مرسی ماهان جان
-
Mahan Xodayi 2 مرسی ماهان جان
@Mr-Wick قوربانام🖤
-
سلام دوستان وقت بخیر
بنده با راه ابریشم استاد موقاری دارم پیش میرم،تو این مبحث دیاپدز استاد یکی به نعل زده یکی به میخ و این واقعا دچار سردرگمی شده.بنظر خودشون میگن که دیاپدز فقط برای گلبول های سفید خونی هستش،ولی کتاب برای همه گلبول های سفید در نظر گرفته.
الان تکلیف چیه؟!
بازم باید تو گزینه ها بین بد و بدتر یا خوب و خوبتر یکیو انتخاب کنیم😕@Mr-Wick
سلام وقتتون بخیر دیاپدز از ویژگی همه گلبول های سفید هست اعم از نوتروفیل مونوسیت (که بعد از خروج از خون تبدیل می شود ) و ... -
@Mr-Wick
سلام وقتتون بخیر دیاپدز از ویژگی همه گلبول های سفید هست اعم از نوتروفیل مونوسیت (که بعد از خروج از خون تبدیل می شود ) و ...Elham Hoseni عه سلااااام😊
خب الان ماکروفاژ و دارینه و ماستوسیت اینا چی ان؟گلبول سفید نیستن؟؟منشا میلوئیدی دارن که برای ماکرو و دارینه مونوسیت بوده. -
Elham Hoseni عه سلااااام😊
خب الان ماکروفاژ و دارینه و ماستوسیت اینا چی ان؟گلبول سفید نیستن؟؟منشا میلوئیدی دارن که برای ماکرو و دارینه مونوسیت بوده.@Mr-Wick ببین ماکروفاژ اینجوریه که مونوسیت به عنوان گلبول سفید خونی واقع در خون از مویرگ دیاپدز میکنه و در بیرون از خون به ماکروفاژ تبدیل میشه دقت کن بعد از دیاپدز مونوسیت،ماکروفاژ حاصل میشه در حالی که ما میگیم خود دیاپدز یعنی خروج WBC از مویرگ پس ماکروفاژ اصلا داخل خون نیست که بخواد دیاپدز بکنه
-
@Mr-Wick ببین ماکروفاژ اینجوریه که مونوسیت به عنوان گلبول سفید خونی واقع در خون از مویرگ دیاپدز میکنه و در بیرون از خون به ماکروفاژ تبدیل میشه دقت کن بعد از دیاپدز مونوسیت،ماکروفاژ حاصل میشه در حالی که ما میگیم خود دیاپدز یعنی خروج WBC از مویرگ پس ماکروفاژ اصلا داخل خون نیست که بخواد دیاپدز بکنه
Mahan Xodayi 2 خسته نباشی دلاور خداقوت.
دیگه بعد از این همه تایپی که کردم در صورت سئوال باید متوجه شده باشین که منظور اصلی بنده چی بوده...
ببین الان بحث اصلی سر اینه که کتاب گفته همه کلبول های سفید دیاپدز میکنن که در این صورت باید ماکروفاژ و دارینه ای و ماستوسیتم درنظر گرفت که میشه غلط!استاد موقاری هم میگه همه گلبول های سفید خونی دیاپدز دارن نه ماکروفاژ ودارینه و ماستوسیت.بعدش گفته که
ولی چون کتاب گفته گلبول سفید ماهم میگیم همه گلبول های سفید.
فک کنم کامل نوشتم.
الان موضوع اینه -
سلام دوستان وقت بخیر
الان تکلیف چیه؟!
بازم باید تو گزینه ها بین بد و بدتر یا خوب و خوبتر یکیو انتخاب کنیم😕@Mr-Wick وای حرف دل منو زدی !
من از پارسال این موضوع برام سوال شده بود و یه ابهام خیلی خیلی بزرگی شده بود برام و از دبیرام پرسیدم ، از دانش اموزا پرسیدم ، از توی اینترنت سرچ کردم و...
اما هنوزم نمیدونم چیکار کنم !
البته به نظر من جای نگرانی نداره ، طراح نمیاد اینجوری تست بده ، زیاد روی این چیزا مانور نمیده -
Elham Hoseni عه سلااااام😊
خب الان ماکروفاژ و دارینه و ماستوسیت اینا چی ان؟گلبول سفید نیستن؟؟منشا میلوئیدی دارن که برای ماکرو و دارینه مونوسیت بوده.@Mr-Wick
سلام صبحتون بخیر
تمام گلبول های سفید توانایی دیاپدز دارند به جز ماکروفاژها، سلول های دندریتی و ماستوسیت ها که همیشه در بافت دیده میشوند( البته کتاب درسی این هارو جز گلبول سفید نمیدونه) دلیل ابهام هم همین هست در واقع به خاطر رفرنس های دانشگاهی علنا نتونسته بیان کنه این ها جزئی از گلبول های سفید نیستن الی الخصوص جریان ماست سیت ها که ملوئیدی و گلبول سفید محسوب می شوند توجیح گلاب برای ماکرو فاژ ها کلمه بیگانه خوار بافتی هستاکثر اونهایی دیاپدز دارند دو طرفه و رفت و برگشتی است مثل لنفوسیت ها و برخی شون یک جهته مثل مونوسیت ها( برن از مویرگ بیرون تغییر شکل میدن و دیگه بر نمیگردن)
اما به صورت کلی کلمه همه برای جمله گلبول های سفید توانایی دیا پدز دارند صحیح هست و شما این سه مورد رو به عنوان استثنا در نظر بگیرید اما طراحان کنکور همگی به علت مطالعه رفرنس های دانشگاهی از موضوعات ابهام دار حتی الامکان استفاده نمی کنند -
Mahan Xodayi 2 خسته نباشی دلاور خداقوت.
دیگه بعد از این همه تایپی که کردم در صورت سئوال باید متوجه شده باشین که منظور اصلی بنده چی بوده...
ببین الان بحث اصلی سر اینه که کتاب گفته همه کلبول های سفید دیاپدز میکنن که در این صورت باید ماکروفاژ و دارینه ای و ماستوسیتم درنظر گرفت که میشه غلط!استاد موقاری هم میگه همه گلبول های سفید خونی دیاپدز دارن نه ماکروفاژ ودارینه و ماستوسیت.بعدش گفته که
ولی چون کتاب گفته گلبول سفید ماهم میگیم همه گلبول های سفید.
فک کنم کامل نوشتم.
الان موضوع اینه@Mr-Wick خب من جمله قبلیم گفتم نمیدونم چرا بازم ایهام داری؟؟؟ همه گلبول های سفید خونی واقع در خون دیاپدز دارند اما هر گلبول سفید بدن دیاپدز شد نداره چون لا این قانع نشدی فک کردم مشکلت ی چیز دیگس
-
@Mr-Wick
سلام صبحتون بخیر
تمام گلبول های سفید توانایی دیاپدز دارند به جز ماکروفاژها، سلول های دندریتی و ماستوسیت ها که همیشه در بافت دیده میشوند( البته کتاب درسی این هارو جز گلبول سفید نمیدونه) دلیل ابهام هم همین هست در واقع به خاطر رفرنس های دانشگاهی علنا نتونسته بیان کنه این ها جزئی از گلبول های سفید نیستن الی الخصوص جریان ماست سیت ها که ملوئیدی و گلبول سفید محسوب می شوند توجیح گلاب برای ماکرو فاژ ها کلمه بیگانه خوار بافتی هستاکثر اونهایی دیاپدز دارند دو طرفه و رفت و برگشتی است مثل لنفوسیت ها و برخی شون یک جهته مثل مونوسیت ها( برن از مویرگ بیرون تغییر شکل میدن و دیگه بر نمیگردن)
اما به صورت کلی کلمه همه برای جمله گلبول های سفید توانایی دیا پدز دارند صحیح هست و شما این سه مورد رو به عنوان استثنا در نظر بگیرید اما طراحان کنکور همگی به علت مطالعه رفرنس های دانشگاهی از موضوعات ابهام دار حتی الامکان استفاده نمی کنندElham Hoseni خب ببینید کتاب گفته: همه گلبول های سفید خونی دیاپدز دارند.
دیاپدز یعنی خروج WBC از خون.
و گفته گلبول های سفید مثل ماکروفاژ و دارینه ای و ماستوسیت در بافت دیده میشوند.
خب پس چرا میگید جمله همه گلبول های سفید توانایی دیاپدز دارند درسته؟؟؟؟؟ تست ها این جمله رو غلط میگیرن استثنا هارو هم همینایی که شما گفتید رو میارن با استناد بر جمله سومم از کتاب که همه گلبول ها اصلا در خون نیستند که دیاپدز کنند اگر بخواد برای این دیاپدز قید همه استفاده بکنه حتما باید همه گلبول های سفیدخونرو ذکر کنه.....
بطور کلی:
همه گلبول های سفید توانایی دیاپدز دارند←غلط
همه گلبول های سفید خون توانایی دیاپدز دارند←ص -
Elham Hoseni خب ببینید کتاب گفته: همه گلبول های سفید خونی دیاپدز دارند.
خب پس چرا میگید جمله همه گلبول های سفید توانایی دیاپدز دارند درسته؟؟؟؟؟ تست ها این جمله رو غلط میگیرن استثنا هارو هم همینایی که شما گفتید رو میارن با استناد بر جمله سومم از کتاب که همه گلبول ها اصلا در خون نیستند که دیاپدز کنند اگر بخواد برای این دیاپدز قید همه استفاده بکنه حتما باید همه گلبول های سفیدخونرو ذکر کنه.....
بطور کلی:
همه گلبول های سفید خون توانایی دیاپدز دارند←صMahan Xodayi 2 نه رفیق کتاب نگفته گلبول های سفید خون
گفته گلبول های سفیدالان فککنم با توضیحات Elham Hoseni رفع شده باشه موضوع...حداقل برای من که شد.
-
@Mr-Wick
سلام صبحتون بخیر
اما به صورت کلی کلمه همه برای جمله گلبول های سفید توانایی دیا پدز دارند صحیح هست و شما این سه مورد رو به عنوان استثنا در نظر بگیرید اما طراحان کنکور همگی به علت مطالعه رفرنس های دانشگاهی از موضوعات ابهام دار حتی الامکان استفاده نمی کنندElham Hoseni سلام صبح شماهم بخیر
خیلی ممنونم و مرسی از وقت و توجهی که در اختیارمون قزار دادین
بازم تشریف بیارین این طرفا😁🙏 -
M Mr. Wick marked this topic as a question on
-
M Mr. Wick has marked this topic as solved on
-
M Mr. Wick has marked this topic as unsolved on
-
M Mr. Wick has marked this topic as solved on
-
Elham Hoseni خب ببینید کتاب گفته: همه گلبول های سفید خونی دیاپدز دارند.
بطور کلی:
همه گلبول های سفید خون توانایی دیاپدز دارند←صMahan Xodayi 2
بله کاملا درست هست کلمه خون می تونه توجیح قانع کننده ای باشه اما توضیحات کتاب دلایلی هست که خدمتتون عرض کردم در کتاب راهنمای معلم هم به این نکات اشاره کرده
با صحبتتون در مورد ماکروفاژ ها و دندریتی موافقم ما شاهد وجود آنها در بافت هستیم اما آنها در کتاب گلبول سفید در نظر گرفته نشدن
در مورد ماستوسیت ها
شواهد بسیاری نیز در مقالات مختلف ارائه شده که حاکی از دیاپدزِ پیشسازهای ماستوسیت به داخل بافتهای بدن است.
چون در رفرنس دانشگاه بیان شده که در بافت پيوندي در واقع بالغ می شود
اما کلمه همه حتی بدون خون هم درست هست چون متأسفانه کتاب درسی این طور بیان کرده
در ضمن دندریتی و کاکروفاژ منشأ شون در نظام جدید گلبول سفید هست اما خودشون بیگانه خوار تلقی می شوند -
Elham Hoseni سلام صبح شماهم بخیر
خیلی ممنونم و مرسی از وقت و توجهی که در اختیارمون قزار دادین
بازم تشریف بیارین این طرفا😁🙏@Mr-Wick
انجام وظیفه بود
چشم حتما 🌸