منبع کنکور
-
سلام وقتتون بخیر باشه
ببخشید بهترین کتاب برای کنکور چیه ؟ که بتونه ما رو هدف مون برسونه و وقت مون رو هدر نده
ممنون میشم راهنمایی کنید -
-
سلام وقتتون بخیر باشه
ببخشید بهترین کتاب برای کنکور چیه ؟ که بتونه ما رو هدف مون برسونه و وقت مون رو هدر نده
ممنون میشم راهنمایی کنیدN Amjadi چه سطحی چه درسی برای کنکور چه سالی؟ فارغ التحصیلی یا یازدهم یا دوازدهم؟
-
N Amjadi چه سطحی چه درسی برای کنکور چه سالی؟ فارغ التحصیلی یا یازدهم یا دوازدهم؟
حسین حسین پور برای دوازدهم میخواستم اما یازدهم و دهم هم برای مرور لازم دارم ممنون
-
سلام وقتتون بخیر باشه
ممنون میشم راهنمایی کنیدN Amjadi شیمی به نظرم iq گاج خوبه
فیزیک هم میکرو طلایی گاج(جلد درسنامه) -
حسین حسین پور برای دوازدهم میخواستم اما یازدهم و دهم هم برای مرور لازم دارم ممنون
N Amjadi بستگی به سطحت داره و اینکه میخوای امسال کنکور بدی؟؟؟؟؟؟ اگه امسال میخوای کنکور بدی حقیقتش وقتی نمونده صرفا باید جمع بندی کنی
ریاضی=
خیلی ضعیف=پایه به پایه با آموزش شگفت انگیز یا خیلی سبز جامع
متوسط رو به پایین=خیلی سبز جامع
متوسط و متوسط رو به بالا=مهر و ماه
عالی=آیکیو جامع(قبلش باید تست زده باشی)
اگه میخوای جمع بندی کنی خط ویژه خوبه درسنامهش
موج آزمون هم خوبه برا منبع تستی -
N Amjadi برای زیست اگه جمع بندی میخوای قطعا موج آزمون
کلا کتاب درسی فراموش نشه
سطح ضعیف و متوسط پیشنهادم خیلی سبزه و سطح بالا تر هم آیکیو -
N Amjadi درس شیمی برای جمع بندی فصل آزمون خیلی سبز و موج آزمون و فیل شیمی مناسبن تحقیق کن و نمونه ببین که با کدوم راحت تری ولی اگه کنکوری امسال نیستی منیع سطح ۱ میتونه مبتکران تک جلدی باشه یا خیلی سبز
برا سطح ۲ قطعا آیکیو -
سلام وقتتون بخیر باشه
ممنون میشم راهنمایی کنیدN Amjadi راجب جمع بندی فیزیک نظر خاصی ندارم ولی اگر سال بعد کنکور داری
خیلی ضعیف اموزش شگفت انگیز
متوسط خیلی سبز
متوسط رو به بالا خیلی سبز+نشر الگو
قوی نشر الگو و نردبام
البته فیزیک جامع مهر و ماه هم کتاب خوبی برای متوسط رو به بالا هست -
N Amjadi بستگی به سطحت داره و اینکه میخوای امسال کنکور بدی؟؟؟؟؟؟ اگه امسال میخوای کنکور بدی حقیقتش وقتی نمونده صرفا باید جمع بندی کنی
ریاضی=
خیلی ضعیف=پایه به پایه با آموزش شگفت انگیز یا خیلی سبز جامع
متوسط رو به پایین=خیلی سبز جامع
متوسط و متوسط رو به بالا=مهر و ماه
عالی=آیکیو جامع(قبلش باید تست زده باشی)
اگه میخوای جمع بندی کنی خط ویژه خوبه درسنامهش
موج آزمون هم خوبه برا منبع تستیحسین حسین پور ممنون از راهنمایی تون
-
N Amjadi برای زیست اگه جمع بندی میخوای قطعا موج آزمون
کلا کتاب درسی فراموش نشه
سطح ضعیف و متوسط پیشنهادم خیلی سبزه و سطح بالا تر هم آیکیوحسین حسین پور سپاس گذارم
-
ممنونم