جمعبندی فیزیک
-
سلام دوستان وقت بخیر
کتاب تست برای جمعبندی فیزیک که سطح سوالاتش از میکرو بالاتر باشه چی پیشنهاد میکنید ؟
میخواستم نردبام بگیریم که خب تعداد تست هاش خیلیییییی زیاده و مناسب جمعبندی نیستبعد سایت تحلیلاز موج آزمون نشر الگو را معرفی کرد
نظر شما چیه ؟ کسی قبلا موج آزمون داشته ؟ مقدار تست هاش چقدره ؟ سطح تست ها ؟ میشه کتاب را توی یک یا دوماه جمع ش کرد ؟
کتاب دیگه ای که خیلی خوب باشه وسطح سوالاش بالا باشه سراغ ندارید ؟
همیار تجربیا ریاضیا بچه-های-تجربی-کنکور-1401 بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 فارغ-التحصیلان-آلاء -
سلام دوست عزیز کتاب موج ازمون خیلی خوبه یا کتاب های ابی نشرالگو هم خوب هستند یا جامع خیلی سبز ولی به نظرم برید سوالات ازمون های ازمایشی را بزنید مثل گاج و ماز و قلمچی و گزینه دو ......چون اونا جدید تر هستند و با کیفیت تر و چالشی تر
-
سلام دوست عزیز کتاب موج ازمون خیلی خوبه یا کتاب های ابی نشرالگو هم خوب هستند یا جامع خیلی سبز ولی به نظرم برید سوالات ازمون های ازمایشی را بزنید مثل گاج و ماز و قلمچی و گزینه دو ......چون اونا جدید تر هستند و با کیفیت تر و چالشی تر
arthur morgan موج آزمون را دارید چقدره تست هاش
چون اونجور که من فهمیدم چند جلده
یکی برا پایه و یکی برا دوازدهم -
arthur morgan موج آزمون را دارید چقدره تست هاش
چون اونجور که من فهمیدم چند جلده
یکی برا پایه و یکی برا دوازدهم@mitra-ism-rahmani من ندارم ولی توی چی بخونم تحلیلش هست از اون استفاده کنید معمولا برای جمع بندی هست داداشم که تجربی بود از اون استفاده می کرد و راضی بود کلا نشر الگو تست هاش خیلی خوبه و ایده دار
-
@mitra-ism-rahmani من ندارم ولی توی چی بخونم تحلیلش هست از اون استفاده کنید معمولا برای جمع بندی هست داداشم که تجربی بود از اون استفاده می کرد و راضی بود کلا نشر الگو تست هاش خیلی خوبه و ایده دار
arthur morgan ممنونم
-
سلام دوستان وقت بخیر
کتاب تست برای جمعبندی فیزیک که سطح سوالاتش از میکرو بالاتر باشه چی پیشنهاد میکنید ؟
میخواستم نردبام بگیریم که خب تعداد تست هاش خیلیییییی زیاده و مناسب جمعبندی نیستبعد سایت تحلیلاز موج آزمون نشر الگو را معرفی کرد
نظر شما چیه ؟ کسی قبلا موج آزمون داشته ؟ مقدار تست هاش چقدره ؟ سطح تست ها ؟ میشه کتاب را توی یک یا دوماه جمع ش کرد ؟
همیار تجربیا ریاضیا بچه-های-تجربی-کنکور-1401 بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 فارغ-التحصیلان-آلاء@mitra-ism-rahmani موج آزمون خیلی خوب و کامله
اما حجمش زیاده
اگر توانایی رو در خودت میبینی کتابه عالی هست -
سلام دوستان وقت بخیر
همیار تجربیا ریاضیا بچه-های-تجربی-کنکور-1401 بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 فارغ-التحصیلان-آلاء@mitra-ism-rahmani
البته تو تلگرام یک کانال هست کتابارو کامل گذاشته میتونی اونجا ببینی خودت مقایسه کنی
لینک. Kotob-konkor -
سلام دوستان وقت بخیر
همیار تجربیا ریاضیا بچه-های-تجربی-کنکور-1401 بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 فارغ-التحصیلان-آلاء@mitra-ism-rahmani
سلام
موج آزمون حدود 1800 تا تست داره که سطح سوالات بالا و در حد کنکور هست
اگر کتاب دیگه ای در همین سطح میخوایین که حجم کمتری داشته باشه، فصل آزمون مناسبه.
کتاب آزمون مهروماه هم سطح تست هاش پایین تر از اون دو تا هست و حجمش هم معقوله -
سلام وقت بخیر
سعی کنید برای جمع بندی از تست های آزمون های آزمایشی استفاده کنید چون طراحان هر دو هفته وظیفه دارند که سوالات جدید طرح کنن و خب خلاقیت رو افزایش می ده
و در کنارش ازمون های کنکور سال های گذشته رو حل کنید کفایت می کنه
برای کتاب موج ازمون و فصل ازمون کتاب های خوبی هستند -
@mitra-ism-rahmani
البته تو تلگرام یک کانال هست کتابارو کامل گذاشته میتونی اونجا ببینی خودت مقایسه کنی
لینک. Kotob-konkorFatemeh Karji در جمعبندی فیزیک گفته است:
@mitra-ism-rahmani
لینک. Kotob-konkorخب اینو بخاطر حق نشر و اینا راضی نیستند (:
-
@mitra-ism-rahmani موج آزمون خیلی خوب و کامله
اما حجمش زیاده
اگر توانایی رو در خودت میبینی کتابه عالی هستFatemeh Karji ممنونم
علیرضا تمدنی در جمعبندی فیزیک گفته است:
@mitra-ism-rahmani
سلام
اگر کتاب دیگه ای در همین سطح میخوایین که حجم کمتری داشته باشه، فصل آزمون مناسبه.
کتاب آزمون مهروماه هم سطح تست هاش پایین تر از اون دو تا هست و حجمش هم معقولهفصل آزمون را سایت تحلیلاز خیلی نمره پایینی بهش داده بود
ممنونمElham Hoseni در جمعبندی فیزیک گفته است:
سلام وقت بخیر
سعی کنید برای جمع بندی از تست های آزمون های آزمایشی استفاده کنید چون طراحان هر دو هفته وظیفه دارند که سوالات جدید طرح کنن و خب خلاقیت رو افزایش می ده
برای کتاب موج ازمون و فصل ازمون کتاب های خوبی هستندخیلی محبت کردید ممنونم
-
_ _Mitra_ has marked this topic as solved on
-
Fatemeh Karji ممنونم
علیرضا تمدنی در جمعبندی فیزیک گفته است:
@mitra-ism-rahmani
سلام
کتاب آزمون مهروماه هم سطح تست هاش پایین تر از اون دو تا هست و حجمش هم معقولهفصل آزمون را سایت تحلیلاز خیلی نمره پایینی بهش داده بود
ممنونمElham Hoseni در جمعبندی فیزیک گفته است:
سلام وقت بخیر
برای کتاب موج ازمون و فصل ازمون کتاب های خوبی هستندخیلی محبت کردید ممنونم
@mitra-ism-rahmani
فصل آزمون کتاب بسیار خوبی هست برای جمع بندی و از نظر من از ایده آل ترین گزینه هاست
تحلیلاز مال خود موسسه ماز هست و با نویسنده هایی که مشکل داره مثل کامران،موئینی و ... به کارهاشون عمدا نمره پایین میده و نویسنده های خود موسسه رو نمره بالا
خیلی توجه نکنین به نمرات سایت تحلیلاز...لزوما ملاک قرار ندید برا خودتون -
@mitra-ism-rahmani
فصل آزمون کتاب بسیار خوبی هست برای جمع بندی و از نظر من از ایده آل ترین گزینه هاست
تحلیلاز مال خود موسسه ماز هست و با نویسنده هایی که مشکل داره مثل کامران،موئینی و ... به کارهاشون عمدا نمره پایین میده و نویسنده های خود موسسه رو نمره بالا
خیلی توجه نکنین به نمرات سایت تحلیلاز...لزوما ملاک قرار ندید برا خودتونعلیرضا تمدنی مطمئنید ؟
ولی خب من نمره دهی های زیست شناسی ش را دیدم به کتاب پینوکیو که هم از خیلی سبزه و هم از ماز به نسبت ای کیوی گاج نمره کمتری داده بود
یا یادمه برای تحلیل دبیر درس ریاضی
به اقای فکنم حیدری (که مال کلاسینوعه ) نمره بالاتری نسبت به دبیر ریاضی ماز داده بودن -
علیرضا تمدنی مطمئنید ؟
ولی خب من نمره دهی های زیست شناسی ش را دیدم به کتاب پینوکیو که هم از خیلی سبزه و هم از ماز به نسبت ای کیوی گاج نمره کمتری داده بود
یا یادمه برای تحلیل دبیر درس ریاضی
به اقای فکنم حیدری (که مال کلاسینوعه ) نمره بالاتری نسبت به دبیر ریاضی ماز داده بودن@mitra-ism-rahmani
بله مطمئنم
این کارها رو هم انجام میدن که شک نکنید تو نمره دهیشون فقط
وگرنه هدف سایت بیشتر تخریبِ کتاب های خوبی هست که کمتر شناخته شده ان...آی کیو رو بیاد نمره پایین تر بده که همه میفهمنن جریان رو
خلاصه فصل آزمون فیزیک کتاب خوبیه و توجه کنید به نمره دهیش...خودتون از تلگرام دانلودش کنید و یه نگا بهش بندازید اینطوری بهتره تا همینطوری نمره های تحلیلاز رو ملاک قرار بدید -
@mitra-ism-rahmani
بله مطمئنم
این کارها رو هم انجام میدن که شک نکنید تو نمره دهیشون فقط
وگرنه هدف سایت بیشتر تخریبِ کتاب های خوبی هست که کمتر شناخته شده ان...آی کیو رو بیاد نمره پایین تر بده که همه میفهمنن جریان رو
خلاصه فصل آزمون فیزیک کتاب خوبیه و توجه کنید به نمره دهیش...خودتون از تلگرام دانلودش کنید و یه نگا بهش بندازید اینطوری بهتره تا همینطوری نمره های تحلیلاز رو ملاک قرار بدیدعلیرضا تمدنی شما حرص نخورید !
من پارسال زیاد یدفعه و بیگدار سر چارتا حرف تو سایت های مختلف به آب زدم و برام عبرت شده (:
و برا کتاب هم بین همین موج و فصل گیر بودم گفتم اینجا بپرسم که به نتیجه مشخص نرسیدم و بعدا از دبیر فیزیکمم میپرسم
ممنون بابت توصیه هاتون محبت کردین -
سلام دوستان وقت بخیر
همیار تجربیا ریاضیا بچه-های-تجربی-کنکور-1401 بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 فارغ-التحصیلان-آلاء@mitra-ism-rahmani سلام وقتتون بخیر
به نظر من فیزیک لیزری