روش مطالعه
-
Farideh Khangah
سلام روزتون بخیر!:)
روش مطالعه خب نسبت به هرکس فرق می کنه ولی اصولا اینجوریه که :
مرور روزنامه وار کتاب
ویدئو آموزشی(اگه دارین ندارین که خب میریم مرحله بعد)
درسنامه (که اگه ویدئو بود مرتبط با اون اگه نبود کتاب کمک آموزشی)
تست تالیفی
تست کنکور
خواندن عمیق کتاب با نگاه طراحانه(خیلی این قسمت مهمه)
نکته مهم:وسواس رو کنار بریزید براحتی روزی یک گفتار می تونید بخونید در کنار بقیه دروس و حداکثر تو 2 تا 3 ساعت این اوکی میشه
بازم میگم بهترین روشای مطالعه تو دوره ی شروع از نو توسط آقای صفری توضیح داده شده که عالیع!!!!!!!!!!!!:)Amir Ghaheri در روش مطالعه گفته است:
Farideh Khangah
مرور روزنامه وار کتاب
تست تالیفی
تست کنکور
نکته مهم:وسواس رو کنار بریزید براحتی روزی یک گفتار می تونید بخونید در کنار بقیه دروس و حداکثر تو 2 تا 3 ساعت این اوکی میشه
بازم میگم بهترین روشای مطالعه تو دوره ی شروع از نو توسط آقای صفری توضیح داده شده که عالیع!!!!!!!!!!!!:)یچیز دیگه هم اضافه کنم!حتما نکات تست هارو توی کتاب بنویسید چون برای مرور معیار کتابه و از روی اون باید بازه های مشخص مرور کنین!!!!!!!!!!!!!!!!
-
سلام چطورین ؟
چجوری زیست رو میخونین که یادتون نره ؟
تجربیاFarideh Khangah درود
اینقدر تست ترکیبی رو خووووب کار میکنم تا برام مرور شه
. -
Amir Ghaheri در روش مطالعه گفته است:
Farideh Khangah
مرور روزنامه وار کتاب
تست تالیفی
تست کنکور
بازم میگم بهترین روشای مطالعه تو دوره ی شروع از نو توسط آقای صفری توضیح داده شده که عالیع!!!!!!!!!!!!:)یچیز دیگه هم اضافه کنم!حتما نکات تست هارو توی کتاب بنویسید چون برای مرور معیار کتابه و از روی اون باید بازه های مشخص مرور کنین!!!!!!!!!!!!!!!!
Amir Ghaheri نکات تست رو مینویسم تو کتاب
خیلی ممنون -
Farideh Khangah
سلام
من از یه روشی استفاده میکنم که واقعاً جواب داده
اول درسنامه رو میخونم اگه ویدیو دارم اول میبینم بعد شروع میکنم به تست زدن نیازی هم نیست کتاب بسته باشه چون تست آموزشی هست هر جا یادت رفته بود میتونی از رو کتاب نگاه کنی اینجوری قشنگ میمونه تو ذهنت
بعد چند روز بعدش اول کامل کتاب درسی و نکات رو میخونم و بعدش تست میزنم اما این بار کتاب بسته باید باشه
اگه همه این مراحل رو بری دیگه جایی برای
فراموشی نمیمونهRoshan Gh مرسی امتحان میکنم
-
Amir Ghaheri در روش مطالعه گفته است:
Farideh Khangah
مرور روزنامه وار کتاب
تست تالیفی
تست کنکور
Amir Ghaheri نکات رو مینوسم تو کتاب
خیلی ممنون -
سلام وقت بخیر
تا جایی که من میدونم اول قبل از شروع کلاس یا قبل از دیدن فیلم اموزشی حتما باید یه پیش مطالعه به صورت روزنامه وار بدون لب خوانی انجام بشه
بعد کلاس یا بعد دیدن فیلم اموزشی(نکته برداری فراموش نشه حتما نکاتی که معلم میگه رو به زبان خودتون بنویسید حتمااا به زبان خودتون باشه) بله میگفتم بعدش شما اون درسی که اون روز گرفتین اول همون مبحث رو در کتاب میخونید یادتون باشه اول کتاب اول کتاب درسی!!!!
شکل هارو تحلیل میکنید درکنار کتاب اون جزوه ای که نوشتین رو هم میخونید یعنی من این کار رو میکنم هر مبحثی که تو کتاب میخونم تکمیلیش رو توی جزوه میخونم اگر ضعیف یا متوسط رو به پایین هستین میگن که درسنامه روهم بخونید ولی اگه قوی یا متوسط رو به بالا هستین بدون خوندن درسنامه میرید تست آموزشی میزنید و توجه داشته باشید که درتست های اموزشی هر تستی که میزنید میرید همون لحظه پاسخش رو میبینید اگر اشتباه انتخابش کردین یا اگر فکرمیکنید تست مهمیه نشان دارش بکنید در پاسخنامه اگر مطلب جدیدی دیدین و نکته جدیدی دیدین یاد داشتش بکنید یا مارک دارش کنید
بعداز زدن تست اموزشی ۳ روز بعد تست سنجشی میزنید تو تست سنجشی زمان یک مقدار اهمیت داره یعنی سرعتتون باید یک مقدار بره بالاتر و هر ۱۰ تا تست میرید پاسخنامه رو نگاه میکنید
۷ الی ۱۰ روز بعد میرید برای تست تثبیت که اینجا تعداد سوالات باید لااقل به اندازه سوالات ازمون یا کنکور زیست باشه یعنی حداقل ۵۰ تا زمان اینجا اهمیت داره سرعت مهمه اگر تو این مرحله می لنگید یعنی اموزش شما تکمیل نشده این هم توجه داشته باشید که حتمااا سوالاتی که اشتباه میزنید رو تکرار داشته باشین
یک ماه بعد شما مرور میکنید اون مبحثی که تست تثبیتش رو زدین سوالاتی که اشتباه زدین فراموش نشه
۳ ماه بعد دوباره مرور
و بعد اون در ایستگاه های ازمونها و در فواصل ۳ ماه ۳ ماه این مباحث رو مرور میکنید
تست هایی که اشتباه میزتید محدوده ای دارن حتمااا اونارو تمرین کنید
و تسلط برکتاب خیلی خیلی مهمه
زیست رو نباید حفظ کرد با فهمید باید بتونید اون رو به زبان خودتون بیان کنید و یاد بگیرید
ببخشید اگر زیاد شد -
اهان اینم یادم رفت
به عنوان دانش اموز تجربی زیست تخصصی ترین درس ماست پس هر روز باید زیست رو بخونیم -
Farideh Khangah درود
.@سینا-0
-
Farideh Khangah درود
.@سینا-0
-
Amir Ghaheri نکات تست رو مینویسم تو کتاب
خیلی ممنونFarideh Khangah
خوشحالم که تونستم کمکی بکنم