فصل ۵ یازدهم دفاع اختصاصی
-
سلام عزیزان لطف میکنید این چند گزاره رو برام تحلیل کنید؟
- امکان ندارد که هر جایگاه اتصال پادگن در یک پادتن به دو میکروب مجاور برخورد کند.
۲) پروتئین های مکمل می توانند در فرایند التهاب به تکمیل کار پادتن ها کمک کنند.
۳) هر یاخته دفاع اختصاصی قدرت شناسایی یک نوع آنتی ژن خاص دارد.
۴) همه گلبول های سفید با هسته تک قسمتی که خارج از مغز استخوان ساخته می شوند قطعا دفاع اختصاصی دارند.
🙏🌹
@Mr-Wick در فصل ۵ یازدهم دفاع اختصاصی گفته است:
۴) همه گلبول های سفید با هسته تک قسمتی که خارج از مغز استخوان ساخته می شوند قطعا دفاع اختصاصی دارند.
الان برای این گزاره جوابی ندارین؟؟
-
@Mr-Wick در فصل ۵ یازدهم دفاع اختصاصی گفته است:
الان برای این گزاره جوابی ندارین؟؟
@Mr-Wick
برای گزاره چهارم شک وجود داره، از طرفی میدونیم لنفوسیت های اختصاصی توانایی تقسیم خارج مغز استخوان دارند، اما سوال لنفوسیت های غیراختصاصی که کتاب کوچکترین توضیحی درباره تقسیمشون ارایه نکرده رو جزو گزینه حساب کرده، این از اون بخشای مبهم کتابه. -
@Mr-Wick
برای گزاره چهارم شک وجود داره، از طرفی میدونیم لنفوسیت های اختصاصی توانایی تقسیم خارج مغز استخوان دارند، اما سوال لنفوسیت های غیراختصاصی که کتاب کوچکترین توضیحی درباره تقسیمشون ارایه نکرده رو جزو گزینه حساب کرده، این از اون بخشای مبهم کتابه. -
@Mr-Wick
برای گزاره چهارم شک وجود داره، از طرفی میدونیم لنفوسیت های اختصاصی توانایی تقسیم خارج مغز استخوان دارند، اما سوال لنفوسیت های غیراختصاصی که کتاب کوچکترین توضیحی درباره تقسیمشون ارایه نکرده رو جزو گزینه حساب کرده، این از اون بخشای مبهم کتابه.amin M 0 خب الان مگه مونوسیت رو میشه جزو همه گلبول های سفیدی که خارج از مغز استخوان تولید میشن در نظر گرفت؟؟؟؟
مونوسیت مگه تو مغز استخوان تولید نمیشه؟
پاسخنامه مونوسیت هم کرده داخل اینا نکا بنداز یه دقعالان فقط لنفوسیت های BوT و خاطره هاشون و همچنین عمل کننده ها رو میتونیم دربیاریم از این دیگه،درسته؟
-
amin M 0 فقط دوست دارم بدون طبق کدوم خط کتاب گفته که لنفوسیت کشنده طبیعی قابلیت تقسیم خارج مغزاستخوان داره 😂🤨
-
@Mr-Wick خب هیج کجای کتاب نگفته تولید میشن
-
amin M 0 خب الان مگه مونوسیت رو میشه جزو همه گلبول های سفیدی که خارج از مغز استخوان تولید میشن در نظر گرفت؟؟؟؟
مونوسیت مگه تو مغز استخوان تولید نمیشه؟
پاسخنامه مونوسیت هم کرده داخل اینا نکا بنداز یه دقعالان فقط لنفوسیت های BوT و خاطره هاشون و همچنین عمل کننده ها رو میتونیم دربیاریم از این دیگه،درسته؟
@Mr-Wick بله مونوسیت که واقعا دسگه خنده داره، نمیدونم چی بگم، به نظرم یه کتاب بهتر بگیر بررسی کن مثل آی کیو گاج، سوالات و پاسخنامه قوی داره
-
amin M 0 چرا استنباطی این موضوع
هم لنفوسیت بی و هم تی خاطره تولید میشن و لنفوسیت عمل کننده هم تولید میشه پس از برخورد با آنتی ژن
حالا حرف ما اینه که چرا غلطه این گزینه
خب قطعا اینایی که گفتم دفاع اختصاصی دارن دیگه
برای این آخریه یه تاپیک دیگه میزنم -
M Mr. Wick marked this topic as a regular topic on
-
amin M 0 چرا استنباطی این موضوع
هم لنفوسیت بی و هم تی خاطره تولید میشن و لنفوسیت عمل کننده هم تولید میشه پس از برخورد با آنتی ژن
حالا حرف ما اینه که چرا غلطه این گزینه
خب قطعا اینایی که گفتم دفاع اختصاصی دارن دیگه
برای این آخریه یه تاپیک دیگه میزنم@Mr-Wick من باهات هم نظرم رو اون گزینه،
-
این پست پاک شده!