نحوه مطالعه ادبیات
-
سلام دوستان
من کتاب ادبیات دهم و یازدهم رو درس به درس از کتاب جامع ها خوندم
الان میخام شروع کنم موضوعی خوندن هر چند دیر شده
از بچه هابیی که درصد بالایی دارن توی این درس کمک میخواستم که ببینم فیلم های استاد یکتا رو ببینم خوبه؟ یا نه از همین موضوعی هایی که دارم بخونم خوبه؟حقیقتا خودم از فیلم دیدن خوشم نمیاد اینم برا ادبیات ولی خب درصدم پایینه و باید یه فکری براش بردارم
دستور رو به نظرتون حذف کنم کاره معقولیه؟
بعد اینکه شما تیپ تست جدیدی که برا تاریخ ادبیانت اومده از سال 99 همینکه شعر رو میده شاعر رو میخواد رو میخونید؟ یعنی شعرها رو حذف میکنید؟
یه سری اطلاعات دیگه ام توی درس ها هست مثل زندگی عطار و رستم اینا رو هم نیازی هست حفط کنیم؟
یه اهکار بدین که تو این زمان بازدهی بالایی داشته باسه
ممنون
تجربیا
دانش-آموزان-آلاء -
A aswma marked this topic as a question on
-
سلام وقتتون بخیر
بسته به تجربه شخصی خودم خدمتتون عرض می کنم
که سعی کنید خودتون ادبیاتتون رو با مطالعه کتاب های موضوعی و تست های شبانه به درصد معقولی برسونید چون اختلاف سلیقه برای تست های ادبیات به شدت زیاد هست و سر جلسه تنها ابتکار به کار شما می یاد
در رابطه با تاریخ ادبیات تک سوال هست می تونید حذفش کنید اما سر جلسه اگر بلد بودید پاسخ بدید
ادبیات احتیاج به تکرار و تمرین داره برای کسب درصد بالا -
سلام وقتتون بخیر
بسته به تجربه شخصی خودم خدمتتون عرض می کنم
که سعی کنید خودتون ادبیاتتون رو با مطالعه کتاب های موضوعی و تست های شبانه به درصد معقولی برسونید چون اختلاف سلیقه برای تست های ادبیات به شدت زیاد هست و سر جلسه تنها ابتکار به کار شما می یاد
در رابطه با تاریخ ادبیات تک سوال هست می تونید حذفش کنید اما سر جلسه اگر بلد بودید پاسخ بدید
ادبیات احتیاج به تکرار و تمرین داره برای کسب درصد بالاElham Hoseni
سلام تشکر وقت شماهم بخیر
من برای مفهوم کتاب هامون سبطی رو دارم نمیدوونم کتابش دیدین یا نه پارسال یکی دو قسمت ازش خوندم هرچی میخوندم تموم نمیشد:grinning_face_with_sweat:
به نظرتون امسالم از همون بخونم یا نه نشرالگو بگیریم؟ -
Elham Hoseni
سلام تشکر وقت شماهم بخیر
من برای مفهوم کتاب هامون سبطی رو دارم نمیدوونم کتابش دیدین یا نه پارسال یکی دو قسمت ازش خوندم هرچی میخوندم تموم نمیشد:grinning_face_with_sweat:
به نظرتون امسالم از همون بخونم یا نه نشرالگو بگیریم؟@asma-ht
اگر ادبیاتتون درصد خوبی نداره خیلی سبز بهترین گزینه هست
کتاب هامون سبطی برای وقت کم شما خیلی پاسخگو نیست
و شما احتیاج دارید خیلی از چیز ها رو داخل تست یاد بگیرید -
@asma-ht
اگر ادبیاتتون درصد خوبی نداره خیلی سبز بهترین گزینه هست
کتاب هامون سبطی برای وقت کم شما خیلی پاسخگو نیست
و شما احتیاج دارید خیلی از چیز ها رو داخل تست یاد بگیریدElham Hoseni
درسته ممنونم به خاطر راهنمایتون :blossom: -
A aswma has marked this topic as solved on