میوز
-
Farhan Honar خب برای سوال 1 شما ، یک سلول سوماتیک انسان رو در نظر بگیرید . در این صورت چی ؟
@Allen-Gamer در میوز گفته است:
Farhan Honar خب برای سوال 1 شما ، یک سلول سوماتیک انسان رو در نظر بگیرید . در این صورت چی ؟
خب منم برای سوال ۱ همینو درنظر گرفتم
-
Farhan Honar در میوز گفته است:
یعنی 2n=46
-
Farhan Honar و یک سوال دیگه !
همینطور که میدونید بهترین حالت برای کاریوتیپ مرحله متافاز هستش .
ولی فکر کنم درسته نباشه که بگیم متافاز 1 یا 2 برای کایروتیپ خوب باشه ! چون استاد موقاری گفتن گامت برای کاریوتیپ خوب نیست .@Allen-Gamer در میوز گفته است:
ولی فکر کنم درسته نباشه که بگیم متافاز 1 یا 2 برای کایروتیپ خوب باشه ! چون استاد موقاری گفتن گامت برای کاریوتیپ خوب نیست .بله درسته چون گامت همه ی کروموزوم ها رو نداره . کاریوتیپ باید از یاخته ی پیکری تهیه بشه.
البته اینکه چرا نمی تونیم از تلوفاز ۲ کاریوتیپ بگیریم رو خوب نمیدونم ولی بنظرم میتونه به دلیل وجود
تتراد باشه . چون گفتیم تو کاریوتیپ کروموزوم ها بر اساس شکل و اندازه مرتب میشن و هر جفت کروموزوم همتا کنار هم هستند
یه شماره بهشون تعلق میگیره نه اینکه به هم چسبیده باشنو تتراد تشکیل بدن -
ولی فکر کنم درسته نباشه که بگیم متافاز 1 یا 2 برای کایروتیپ خوب باشه ! چون استاد موقاری گفتن گامت برای کاریوتیپ خوب نیست .بله درسته چون گامت همه ی کروموزوم ها رو نداره . کاریوتیپ باید از یاخته ی پیکری تهیه بشه.
البته اینکه چرا نمی تونیم از تلوفاز ۲ کاریوتیپ بگیریم رو خوب نمیدونم ولی بنظرم میتونه به دلیل وجود
تتراد باشه . چون گفتیم تو کاریوتیپ کروموزوم ها بر اساس شکل و اندازه مرتب میشن و هر جفت کروموزوم همتا کنار هم هستند
یه شماره بهشون تعلق میگیره نه اینکه به هم چسبیده باشنو تتراد تشکیل بدنFarhan Honar تو تلوفاز 2 که ما تتراد نداریم :grinning_face_with_sweat: :grinning_face_with_sweat: :grinning_face_with_sweat:
در ضمن جسارتن من پرسیدم متافاز 1 و2 نه تلوفاز :grinning_face_with_sweat:
-
Farhan Honar در میوز گفته است:
یعنی 2n=46
@Allen-Gamer بخشید اینو فکر کنم غلط جواب دادم..یاخته ۲n=46 مضاعف تو آنافاز موقتا میشه 4n=92 تک کروماتیدی . بعد تو تلوفاز نصفش داخل یه هسته قرار میگیره و نصف دیگه داخل هسته ی دیگه
پس تو تلوفاز میتوز هر کدوم از هسته ها 2n هستند ولی غیر مضاعف -
Farhan Honar تو تلوفاز 2 که ما تتراد نداریم :grinning_face_with_sweat: :grinning_face_with_sweat: :grinning_face_with_sweat:
در ضمن جسارتن من پرسیدم متافاز 1 و2 نه تلوفاز :grinning_face_with_sweat:
@Allen-Gamer اره ببخشید منظورم از تلوفاز ۲ ، متافاز ۱ بود . عجب اشتباه تایپ بزرگی😑
-
@Allen-Gamer اره ببخشید منظورم از تلوفاز ۲ ، متافاز ۱ بود . عجب اشتباه تایپ بزرگی😑
Farhan Honar :heart_suit: :face_with_tears_of_joy: پیش میاد دیگه
-
اینجا شو نمی فهمم :grinning_face_with_sweat:
ولی اگه فقط اون یاخته ای که درحال حاضر تو پروفاز ۲ هست را مدنظر داشته باشه، باید بگیم ۴ لایه فسفولیپیدی تجزیه میشه.
@Allen-Gamer ببین تو یاخته ای رو در نظر بگیر که وارد میوز ۱ میشه ، خب این یاخته بعد
از تقسیم سیتوپلاسم میشه دو تا یاخته .که هر کدوم تو پروفاز ۲ ، هسته شون که میشه ۴ لایه فسفولیپیدی تجزیه میشه.
پس در کل، یاخته ی اولیه به دو یاخته ی تبدیل شده که هر کدوم ۴ لایه فسفولیپیدی شون تجزیه شده که با هم میشه ۸ لایه.
ولی اگه یکی از اون دو یاخته ای که از میوز ۱ حاصل شده والان تو پروفاز ۲ هست رو در نظر بگیریم میشه ۴ لایه فسفولیپیدی. چون هسته دو غشا داره ، هر غشایی هم دو لایه فسفولیپیدی داره.
.البته اینو خیلی مطمئن نیستم .لطفاً دوستان دیگه هم جواب بدن.
Sina 0@
و ... -
@Allen-Gamer ببین تو یاخته ای رو در نظر بگیر که وارد میوز ۱ میشه ، خب این یاخته بعد
از تقسیم سیتوپلاسم میشه دو تا یاخته .که هر کدوم تو پروفاز ۲ ، هسته شون که میشه ۴ لایه فسفولیپیدی تجزیه میشه.
پس در کل، یاخته ی اولیه به دو یاخته ی تبدیل شده که هر کدوم ۴ لایه فسفولیپیدی شون تجزیه شده که با هم میشه ۸ لایه.
ولی اگه یکی از اون دو یاخته ای که از میوز ۱ حاصل شده والان تو پروفاز ۲ هست رو در نظر بگیریم میشه ۴ لایه فسفولیپیدی. چون هسته دو غشا داره ، هر غشایی هم دو لایه فسفولیپیدی داره.
.البته اینو خیلی مطمئن نیستم .لطفاً دوستان دیگه هم جواب بدن.
Sina 0@
و ...Farhan Honar کاملا متوجه شدم ممنونم ازتون :folded_hands: :folded_hands: :green_heart: :green_heart:
-
Farhan Honar کاملا متوجه شدم ممنونم ازتون :folded_hands: :folded_hands: :green_heart: :green_heart:
@Allen-Gamer خواهش میکنم🌺🌺
-
F Foruhar has marked this topic as solved on