تفتان
-
سلام بچه ها کسی هس ک از تفتان استفاده کرده سال های پیش؟
نظرتون راجبش چیه من خودم چن وقته پایه هارو خوندم ولی خوب جم نکردم تست زیادی نزدم و مرور نکردم میشه نظرتونو بگین؟ -
سلام بچه ها کسی هس ک از تفتان استفاده کرده سال های پیش؟
نظرتون راجبش چیه من خودم چن وقته پایه هارو خوندم ولی خوب جم نکردم تست زیادی نزدم و مرور نکردم میشه نظرتونو بگین؟hanieh Heydri 1 سلام منم همین مشکل رو دارم آیا بچه ها کسی خریده؟ ممنون میشم بگین
@تجربیا
@تفتانی-ها
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
منی که خریدم از ریاضی پارسال راضی بودم ولی زیستش فن بیان معلم خیلی بد بود.
-
منی که خریدم از ریاضی پارسال راضی بودم ولی زیستش فن بیان معلم خیلی بد بود.
mr mohammadreza معلماش مگ معلمای راه ابریشم نیستن؟
-
hanieh Heydri 1 خیر
-
hanieh Heydri 1 خیر
@Zahra-Zahraii امسال هم خریدید؟
-
@Zahra-Zahraii امسال هم خریدید؟
Reza Estendi بله
-
hanieh Heydri 1 احتمال زیاد نه
-
سلام،خسته نباشید
ببخشید من تفتان قدیم یعنی سال گذشته رو میخوام که متاسفانه از سایت حذف شده و نمیشه خرید اش تیکت هم زدم کمی نکردن بقیه ادمین ها هم دیر جواب میدن می خواستم ببینم شما میتونید کمک کنید و بگید چطور تفتان دوره قبل رو تهیه کنم
maryam111 -
پارسال تفتان عربی رو دیدم، بسیار عالی بود، فقط همون چهارماه آخر عربی کار کردم و تو کنکور ۷٠ زدم. پارسال دبیری که برای ریاضی تجربی اوردن بسیار ضعیف بود، ولی زیست هم نکات خوبی گفت که بعضیاش تو کنکور اومد
-
hanieh Heydri 1 به احتمال خیلی زیاد نباشن
شاید آقای حسین خانی و علیمرادی باشن -
hanieh Heydri 1 به احتمال خیلی زیاد نباشن
شاید آقای حسین خانی و علیمرادی باشنmr mohammadreza میگن اقای حسین خانی نیست
-
سلام،خسته نباشید
ببخشید من تفتان قدیم یعنی سال گذشته رو میخوام که متاسفانه از سایت حذف شده و نمیشه خرید اش تیکت هم زدم کمی نکردن بقیه ادمین ها هم دیر جواب میدن می خواستم ببینم شما میتونید کمک کنید و بگید چطور تفتان دوره قبل رو تهیه کنم
maryam111@آرمان-میرانی سلام...تیکت زدم جواب اینکه میشه برای پارسال رو خرید یا نه ندادن فقط گفتن تفتان امسال پکیج کامله
-
سلام،خسته نباشید
maryam111@آرمان-میرانی سلام فعلا امکان خرید تفتان قدیم نیست
تفتان جدید پک کامل تر و جدید تری هست که میتونید تهیه کنید -
@آرمان-میرانی سلام...تیکت زدم جواب اینکه میشه برای پارسال رو خرید یا نه ندادن فقط گفتن تفتان امسال پکیج کامله
amirhossein azizi اره میگن نمیشه متاسفانه
-
@آرمان-میرانی سلام فعلا امکان خرید تفتان قدیم نیست
تفتان جدید پک کامل تر و جدید تری هست که میتونید تهیه کنیدmaryam111 بله سپاس