فصل۲زیست دهم
-
آقای موقاری در جلسه ۸ زیست دهم گفتن در لایه زیرمخاط فقط بافت پیوندی داریم
پس بافت پوششی موجود در رگ ها چی میشه؟ -
آقای موقاری در جلسه ۸ زیست دهم گفتن در لایه زیرمخاط فقط بافت پیوندی داریم
پس بافت پوششی موجود در رگ ها چی میشه؟Leyla Karbalee
سلام وقتتون بخیر
در زیر مخاط هم سرخرگ هم سیاهرگ و همچنین رگ لنفی قابل مشاهده می باشد با توجه به شکل کتاب که در فصل ۲ قسمتی که مربوط به روده باریکه مشخص هستش.
احتمالا استاد بصورت مستقیم گفتن که فقط بافت پیوندی سست وجود داره...ولی بصورت غیر مستقیم با توجه به مواردی که ذکر کردم میتونیم ببینیم که بافت پوششی سنگفرشی تک لایه رگ خونی هم دیده میشه،ماهیچه صاف به وسیله لایه میانی سرخرگ و سیاهرگ میتونیم ببینیم...
هر سئوالی که داشتین و نتونستین ارتباط برقرار کنین با سئوال میتونین یادداشت کنین و سه شنبه ها مثل امشب تو جلسات رفع اشکال بپرسین و به جوابتون برسین -
Leyla Karbalee
سلام وقتتون بخیر
در زیر مخاط هم سرخرگ هم سیاهرگ و همچنین رگ لنفی قابل مشاهده می باشد با توجه به شکل کتاب که در فصل ۲ قسمتی که مربوط به روده باریکه مشخص هستش.
احتمالا استاد بصورت مستقیم گفتن که فقط بافت پیوندی سست وجود داره...ولی بصورت غیر مستقیم با توجه به مواردی که ذکر کردم میتونیم ببینیم که بافت پوششی سنگفرشی تک لایه رگ خونی هم دیده میشه،ماهیچه صاف به وسیله لایه میانی سرخرگ و سیاهرگ میتونیم ببینیم...
هر سئوالی که داشتین و نتونستین ارتباط برقرار کنین با سئوال میتونین یادداشت کنین و سه شنبه ها مثل امشب تو جلسات رفع اشکال بپرسین و به جوابتون برسین@Mr-Wick خیلی ممنون که راهنماییم کردین
-
@Mr-Wick خیلی ممنون که راهنماییم کردین
Leyla Karbalee خواهش میکنم الانم کلاس رفع اشکال برگزاره میتونین هر قسمت که سئوال داشتین برین تاپیک بزنین