یه کمک کوچیک
-
سلااام وقتتون بخیر
یه سوال کوچولو داشتم اونم از سر کلافگی و حرف و حدیثایی که میشنوم از دوازدهمیای مدرسه مون
شما ها که کنکور دادین به نظرتون واقعا کلاس و این جور داستانا لازمه یا نه؟ آخه از طرفی وقتی سطح تدریس مدرسه متوسط باشه ما اون نکته هایی که واقعا لازمه رو از کجا بفهمیم. مثلا من خودم تو خونه سوال حل کنم نتیجه اش خوبه سرعتم هم بد نیست اما یه وقتا نمونه سوالای قلم چی رو میبینم مثلا به نظرم سخت میاد بعد که جوابشو نگاه میکنم میبینم که خوب مثلا شاید میشد حل کرد ولی به ذهنم نیومده. تحلیل تستای تو خونه رو انجام میدم ولی نمیدونم چرا همه نکاتش بعدا یادم میره و خوب سال کنکور وقتی تستا زیاد شه چجوری باید نکات همه شو مرور کرد. خلاصه اینکه برای کنکور باید چه کرد؟
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
ریاضیا
همیار -
سلااام وقتتون بخیر
یه سوال کوچولو داشتم اونم از سر کلافگی و حرف و حدیثایی که میشنوم از دوازدهمیای مدرسه مون
شما ها که کنکور دادین به نظرتون واقعا کلاس و این جور داستانا لازمه یا نه؟ آخه از طرفی وقتی سطح تدریس مدرسه متوسط باشه ما اون نکته هایی که واقعا لازمه رو از کجا بفهمیم. مثلا من خودم تو خونه سوال حل کنم نتیجه اش خوبه سرعتم هم بد نیست اما یه وقتا نمونه سوالای قلم چی رو میبینم مثلا به نظرم سخت میاد بعد که جوابشو نگاه میکنم میبینم که خوب مثلا شاید میشد حل کرد ولی به ذهنم نیومده. تحلیل تستای تو خونه رو انجام میدم ولی نمیدونم چرا همه نکاتش بعدا یادم میره و خوب سال کنکور وقتی تستا زیاد شه چجوری باید نکات همه شو مرور کرد. خلاصه اینکه برای کنکور باید چه کرد؟
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
ریاضیا
همیارMehrsa 14 سلام دوست عزیز امیدوارم که سالم باشید
ببینید الان که نزدیک عید هست و اکثر مدارس دارند سعی میکنند که با سرعت جت کتاب هارا تموم کنند و شاید تدریس خیلی خوبی از نظر گفتن نکات تکمیلی ارائه ندهند و حالا به خاطر جو کلاس و اینا چون خودم تجربه کردم و کاملا می فهمم که چه حسی دارید شاید اگر که خودتون وقت بگذارید خیلی بهتر باشه تا با مدرسه بروید من خودم از اول مهر حضوری میرفتم مدرسه و اصلا اصلا کارایی نداشتم چون جو کلاس به یک شکلی بود که خیلی به معلم ها رغبت نمی داد که تست و نکات تکمیلی بگن و برای همین من خودم از مدیر اجازه گرفتم و مدرسه نرفتم و چون راه ابریشمی هستم با راه ابریشم پیش رفتم حالا شما هم ببینید که به چه شکلی هست اگر که مدرسه و جو کلاس در حد خیلی خوبی هستند و تدرس خوبی دارند با مدرسه بروید و اگر هم مطلبی را متوجه نشدید سعی کنید که خودتون یا بپرسید یا توی خونه رفع اشکال کنید اگر هم که می بینید که خودتون بخونید بهتر هست تا با کلاس خودتون بخونید تصمیم گیری ان بر عهده خودتون هست
و بابت موضوع دوم ببینید برای تحلیل تست ها من خودم میام یک کلاسوری برمیدارم و نکاتی که جالب هست از همه درس ها موقع تحلیل توی اون توی یک بخش جدا می نویسم تا بعدا که خواستم مرور کنم به مشکل نخورم و اینکه لازم نیست همه همه همه نکات را بنویسید فقط اونهایی را بنویسید که یا جدید هستند یا مثلا خیلی ایده جالب دارند یا فراموش کرده بودید و یا بلد نبودید بعضی نکات را که خودتون بلد هستید که
بازم ببخشید که پرحرفی کردم امیدوارم که بیهوده گویی نکرده باشم -
Mehrsa 14 سلام دوست عزیز امیدوارم که سالم باشید
ببینید الان که نزدیک عید هست و اکثر مدارس دارند سعی میکنند که با سرعت جت کتاب هارا تموم کنند و شاید تدریس خیلی خوبی از نظر گفتن نکات تکمیلی ارائه ندهند و حالا به خاطر جو کلاس و اینا چون خودم تجربه کردم و کاملا می فهمم که چه حسی دارید شاید اگر که خودتون وقت بگذارید خیلی بهتر باشه تا با مدرسه بروید من خودم از اول مهر حضوری میرفتم مدرسه و اصلا اصلا کارایی نداشتم چون جو کلاس به یک شکلی بود که خیلی به معلم ها رغبت نمی داد که تست و نکات تکمیلی بگن و برای همین من خودم از مدیر اجازه گرفتم و مدرسه نرفتم و چون راه ابریشمی هستم با راه ابریشم پیش رفتم حالا شما هم ببینید که به چه شکلی هست اگر که مدرسه و جو کلاس در حد خیلی خوبی هستند و تدرس خوبی دارند با مدرسه بروید و اگر هم مطلبی را متوجه نشدید سعی کنید که خودتون یا بپرسید یا توی خونه رفع اشکال کنید اگر هم که می بینید که خودتون بخونید بهتر هست تا با کلاس خودتون بخونید تصمیم گیری ان بر عهده خودتون هست
و بابت موضوع دوم ببینید برای تحلیل تست ها من خودم میام یک کلاسوری برمیدارم و نکاتی که جالب هست از همه درس ها موقع تحلیل توی اون توی یک بخش جدا می نویسم تا بعدا که خواستم مرور کنم به مشکل نخورم و اینکه لازم نیست همه همه همه نکات را بنویسید فقط اونهایی را بنویسید که یا جدید هستند یا مثلا خیلی ایده جالب دارند یا فراموش کرده بودید و یا بلد نبودید بعضی نکات را که خودتون بلد هستید که
بازم ببخشید که پرحرفی کردم امیدوارم که بیهوده گویی نکرده باشمarthur morgan
خیلی متشکرم از وقتی که گذاشتین
راستش بیشتر این استرس و جوی که سال بالایی ها میدن آدمو میترسونه اینکه نکنه مدرسه الکی وقتمونو تلف کنه یه روزایی تا ۵ کلاس دارن.
از طرفی من میترسم بدون هیچ کلاس تست و چیزی فقط با کتابامو خودم نتونم به چیزی که میخوام برسم و وقتی میبینم برام سخت میشه سوالای قلم چی مثلا این احساس مضاعف میشه
️
-
arthur morgan
خیلی متشکرم از وقتی که گذاشتین
راستش بیشتر این استرس و جوی که سال بالایی ها میدن آدمو میترسونه اینکه نکنه مدرسه الکی وقتمونو تلف کنه یه روزایی تا ۵ کلاس دارن.
از طرفی من میترسم بدون هیچ کلاس تست و چیزی فقط با کتابامو خودم نتونم به چیزی که میخوام برسم و وقتی میبینم برام سخت میشه سوالای قلم چی مثلا این احساس مضاعف میشه
️
Mehrsa 14 ببینید نگرانی الکی به خودتون دید اصلا استرس هم نگیرید یکی دو دوتا چهارتا کنید و بعد یک تصمیم درست حسابی بگیرید کتاب ها همه همه نکات را گفتند با اینکه خودم از خیلی سبز و گاج و اینا خوشم نمیاد اصلا ولی دیدم که همه چیز را کامل کامل گفتند حتی بیشتر از کلاس و اینا
و اینکه ببینید سوالای قلمچی از سوالای کنکور دو تا سه درجه بالاتر و سخت تر هست چون خودم دیدم و میدونم که چطوری هست میان از عمد سخت میدن که توی کنکور به پی سی نخورید اصلا نگران این نباشید هرسوالی را که بلد نیستید با تحلیل کردن یاد می گیرید نگران این هم نباشید و استرس الکی هم به خودتون ندید اصلا -
Mehrsa 14 ببینید نگرانی الکی به خودتون دید اصلا استرس هم نگیرید یکی دو دوتا چهارتا کنید و بعد یک تصمیم درست حسابی بگیرید کتاب ها همه همه نکات را گفتند با اینکه خودم از خیلی سبز و گاج و اینا خوشم نمیاد اصلا ولی دیدم که همه چیز را کامل کامل گفتند حتی بیشتر از کلاس و اینا
و اینکه ببینید سوالای قلمچی از سوالای کنکور دو تا سه درجه بالاتر و سخت تر هست چون خودم دیدم و میدونم که چطوری هست میان از عمد سخت میدن که توی کنکور به پی سی نخورید اصلا نگران این نباشید هرسوالی را که بلد نیستید با تحلیل کردن یاد می گیرید نگران این هم نباشید و استرس الکی هم به خودتون ندید اصلاarthur morgan
خیلی ممنون واقعا پس شما که تو جو کنکور هستین و از کلاسا و اینا خبر دارین به نظرتون کامله کتاب تستا همه چیشون. خوشحال شدم راستش چون حس میکنم کلاس و ... اینا وقت و هزینه و انرژی آدمو تلف میکنه -
و اینکه ببینید سوالای قلمچی از سوالای کنکور دو تا سه درجه بالاتر و سخت تر هست چون خودم دیدم و میدونم که چطوری هست میان از عمد سخت میدن که توی کنکور به پی سی نخورید اصلا نگران این نباشید هرسوالی را که بلد نیستید با تحلیل کردن یاد می گیرید نگران این هم نباشید و استرس الکی هم به خودتون ندید اصلاarthur morgan
راجب قلم چی هم انقدر پاسخنامش یه جوریه بخوام برم سراغ تحلیل خسته کننده میشه و خیلییی سوال برام پیش میاد
️
-
arthur morgan
خیلی ممنون واقعا پس شما که تو جو کنکور هستین و از کلاسا و اینا خبر دارین به نظرتون کامله کتاب تستا همه چیشون. خوشحال شدم راستش چون حس میکنم کلاس و ... اینا وقت و هزینه و انرژی آدمو تلف میکنهMehrsa 14 اره کامل کامل حتی اضافه تر هم گفته شده می بینید وقتتون حدر میره خودتون بخونید ولی یک هشداری بدم ممکنه که مثلا توی خونه و اینا باشید تنها افسرده بشید و اینا این را باید خیلی خیلی مواظب باشید
-
arthur morgan
راجب قلم چی هم انقدر پاسخنامش یه جوریه بخوام برم سراغ تحلیل خسته کننده میشه و خیلییی سوال برام پیش میاد
️
Mehrsa 14 می فهمم منم که میرم گاج را تحلیل کنم یک احساس پوچی خاصی میکنم
ولی چیزی نیست نگران نباشید الان براتون سوال پیش بیاد و رفع بشه خیلی بهتر از اینکه که سرکنکور حسابتون رسیده بشه -
Mehrsa 14 اره کامل کامل حتی اضافه تر هم گفته شده می بینید وقتتون حدر میره خودتون بخونید ولی یک هشداری بدم ممکنه که مثلا توی خونه و اینا باشید تنها افسرده بشید و اینا این را باید خیلی خیلی مواظب باشید
arthur morgan
چه خوب. آخه دیدین بعضیا میگن یه سری فرمولا سرعت و بالا میبره چه میدونم اجی مجی میکنن سوالا حل میشهخودمم دیدم واقعا برا فیزیک بعضی جاهاش خیلی کمک میکنه ولی مفهوم مهمتره باید سرعتو زیاد کرد
-
Mehrsa 14 می فهمم منم که میرم گاج را تحلیل کنم یک احساس پوچی خاصی میکنم
ولی چیزی نیست نگران نباشید الان براتون سوال پیش بیاد و رفع بشه خیلی بهتر از اینکه که سرکنکور حسابتون رسیده بشهarthur morgan
بله واقعا کاش امسال آزمون میرفتم ولی دیگه گذشت سال آینده خدا بخواد وقت هست -
Mehrsa 14 اره کامل کامل حتی اضافه تر هم گفته شده می بینید وقتتون حدر میره خودتون بخونید ولی یک هشداری بدم ممکنه که مثلا توی خونه و اینا باشید تنها افسرده بشید و اینا این را باید خیلی خیلی مواظب باشید
arthur morgan
وایی از افسرده شدن گفتین. یه وقتایی سوالا رو بلد نباشم انقدر خودمو سرزنش میکنم و ناامید میشم ولی خوب واقعا اشتباهه باید اصلاحش کنم -
arthur morgan
چه خوب. آخه دیدین بعضیا میگن یه سری فرمولا سرعت و بالا میبره چه میدونم اجی مجی میکنن سوالا حل میشهخودمم دیدم واقعا برا فیزیک بعضی جاهاش خیلی کمک میکنه ولی مفهوم مهمتره باید سرعتو زیاد کرد
Mehrsa 14 اره شما سعی کنید که مفهوم خیلی یاد بگیرید و توی مفاهیم استاد بشید چون سرکنکور اینقدر ادم ناخوداگاه استرس و اینا میگیره که نگید سر کنکور حتی اسم خودش هم یادش میره چه برسه به فرمول های رنگی رنگی تازه عاقلانه هست برای صد نوع سوال 100 تیپ فرمول حفظ کرد؟
-
arthur morgan
بله واقعا کاش امسال آزمون میرفتم ولی دیگه گذشت سال آینده خدا بخواد وقت هستMehrsa 14 اره نگران نباشید اصلا
-
arthur morgan
وایی از افسرده شدن گفتین. یه وقتایی سوالا رو بلد نباشم انقدر خودمو سرزنش میکنم و ناامید میشم ولی خوب واقعا اشتباهه باید اصلاحش کنمMehrsa 14 اره بابا نگران نباشید ینطور نگاه نکنید که بلد نیستید و قراره بدبخت بشید نه اینطور نگاه کنید که اره من اینا بلد نیستم اشکال نداره یاد می گیرم حداقل یکی سوال کنکور را نجات میدم برای افسرده شدن و اینا جایی که درس می خونید را خیلی تاریک و بیروح نکنید با دوستاتون در ارتباط باشید برید در و اینا من خودم هر شب ساعت8 و 9 میرم بیرون پیاده روی شماهم کلا نگید که حالا فقط درس بخونیم که روحیه خیلی خیلی مهمه خیلی
-
Mehrsa 14 اره شما سعی کنید که مفهوم خیلی یاد بگیرید و توی مفاهیم استاد بشید چون سرکنکور اینقدر ادم ناخوداگاه استرس و اینا میگیره که نگید سر کنکور حتی اسم خودش هم یادش میره چه برسه به فرمول های رنگی رنگی تازه عاقلانه هست برای صد نوع سوال 100 تیپ فرمول حفظ کرد؟
arthur morgan
نه واقعا
جو کنکور میدونین خودتون که انقدر یه جاهایی معذرت میخوام ولی آزاردهنده میشه آدم یهو خودشو میبازه. اصلا قشنگ نیست که با موفقیت و آینده آدم ها بازی میکنن. -
Mehrsa 14 اره نگران نباشید اصلا
arthur morgan
خیلیی لطف کردین واقعا ممنونم پس من همین کتابای خودموباید ولی خیلیی دقیق چندین باره بخونم فعلا هم که یازدهمم. هر وقت کتابامو تموم کردم و نتونستم باید گلایه کنم -
arthur morgan
نه واقعا
جو کنکور میدونین خودتون که انقدر یه جاهایی معذرت میخوام ولی آزاردهنده میشه آدم یهو خودشو میبازه. اصلا قشنگ نیست که با موفقیت و آینده آدم ها بازی میکنن.Mehrsa 14 اره می فهمم کاملا کاملا درکتون میکنم کاملا چون خوم این شکلی بودم خیلی حتی بیشتر از شما ولی الان سعی میکنم که لذت ببرم از درس خوندن ببخشید که میگم گوربابا نتیجه من تلاشم را می کنم بقیه اش دست خداست نه من شما هم همینه تمام تلاشتون را با لذت و با اون شکلی که دوست دارید انجام بدهید
-
Mehrsa 14 اره بابا نگران نباشید ینطور نگاه نکنید که بلد نیستید و قراره بدبخت بشید نه اینطور نگاه کنید که اره من اینا بلد نیستم اشکال نداره یاد می گیرم حداقل یکی سوال کنکور را نجات میدم برای افسرده شدن و اینا جایی که درس می خونید را خیلی تاریک و بیروح نکنید با دوستاتون در ارتباط باشید برید در و اینا من خودم هر شب ساعت8 و 9 میرم بیرون پیاده روی شماهم کلا نگید که حالا فقط درس بخونیم که روحیه خیلی خیلی مهمه خیلی
arthur morgan
بله بله کاملا درسته خیلی خوبه اتفاقا تنها چیزی که دم دستمونه همین پیاده وری هاست -
Mehrsa 14 اره می فهمم کاملا کاملا درکتون میکنم کاملا چون خوم این شکلی بودم خیلی حتی بیشتر از شما ولی الان سعی میکنم که لذت ببرم از درس خوندن ببخشید که میگم گوربابا نتیجه من تلاشم را می کنم بقیه اش دست خداست نه من شما هم همینه تمام تلاشتون را با لذت و با اون شکلی که دوست دارید انجام بدهید
arthur morgan
بله خیلی درسته
باید تلاشمو بکنم برای اینکه انقدر به خودم احساس منفی ندم -
arthur morgan
خیلیی لطف کردین واقعا ممنونم پس من همین کتابای خودموباید ولی خیلیی دقیق چندین باره بخونم فعلا هم که یازدهمم. هر وقت کتابامو تموم کردم و نتونستم باید گلایه کنمMehrsa 14
نه بابا وظیفه است اگر کارم داشتید اینجا یا توی پی وی پیامم بدید و اگر هم کتاب ها تموم نشد اشکال نداره روی مباحثی که تموم کردید سعی کنید که استاد بشید و قشنگ مفاهیم را یاد بگیرید واصلا اصلا هم استرس و اینا ندید به خودتون فقط تلاشتون را با لذت انجام بدید همین