موج 4
-
@mitra-ism-rahmani سلام
ghazal sharifpour درود
چرا برای حجم نقره ، زیر کسر ۲ گذاشتین؟
و اینکه چرا از نیروی F و 4F در هیچ جای محاسباتتون استفاده نکردید؟
. -
ghazal sharifpour درود
.@سینا-0 حالا f و 4f بازم اگه جمع هم باشن نسبتشون ته ش یکی در میاد
چون انگار هر دوشون ضرب در دو شده و در جواب نهایی تاثیری نمیذاره اینکه 4 اف بگیریم یا 8 اف
ولی اونکه زیر کسر برای محاسبه حجم 2 گذاشته از نظر منم اشتباهه شاید حواسشون نبوده که به توان 2 برسونن -
@سینا-0 حالا f و 4f بازم اگه جمع هم باشن نسبتشون ته ش یکی در میاد
چون انگار هر دوشون ضرب در دو شده و در جواب نهایی تاثیری نمیذاره اینکه 4 اف بگیریم یا 8 اف
ولی اونکه زیر کسر برای محاسبه حجم 2 گذاشته از نظر منم اشتباهه شاید حواسشون نبوده که به توان 2 برسونن@mitra-ism-rahmani
درسته ، در هر حال نسبتشون ۴ به یکه ولی توی این حل من اصلا این نسبت رو نمیبینم که استفاده کرده باشن ، کلا نیست
. -
ghazal sharifpour درود
.@سینا-0 چون نیرو ها در خلاف جهت هستند هم دیگر را خنثی میکنن برا همین نیرو را در نظر نمیگیریم در محاسبات
برای حجم نقزه هم چون قطر تار نقره D هست برا همین شعاع میشه D دوم که به توان ۲ برسه میشه D چهارم و با ۲L ساده میشه بنابراین زیر کسر ۲ میمونه -
ghazal sharifpour ببخشید شما شکل اول را برای آلومینیوم و شکل دوم را برای نقره گرفتین؟
@mitra-ism-rahmani بله
-
@سینا-0 چون نیرو ها در خلاف جهت هستند هم دیگر را خنثی میکنن برا همین نیرو را در نظر نمیگیریم در محاسبات
برای حجم نقزه هم چون قطر تار نقره D هست برا همین شعاع میشه D دوم که به توان ۲ برسه میشه D چهارم و با ۲L ساده میشه بنابراین زیر کسر ۲ میمونهghazal sharifpour در موج 4 گفته است:
@سینا-0 چون نیرو ها در خلاف جهت هستند هم دیگر را خنثی میکنن برا همین نیرو را در نظر نمیگیریم در محاسبات
برای حجم نقزه هم چون قطر تار نقره D هست برا همین شعاع میشه D دوم که به توان ۲ برسه میشه D چهارم و با ۲L ساده میشه بنابراین زیر کسر ۲ میمونهاینکه نیرو خنثی میشه را چقدر اطمینان دارید ؟
-
ghazal sharifpour در موج 4 گفته است:
برای حجم نقزه هم چون قطر تار نقره D هست برا همین شعاع میشه D دوم که به توان ۲ برسه میشه D چهارم و با ۲L ساده میشه بنابراین زیر کسر ۲ میمونهاینکه نیرو خنثی میشه را چقدر اطمینان دارید ؟
@mitra-ism-rahmani به نظرم اینجوری باشه خب توی دینامیک هم میگفتیم اگه دو نیرو در خلاف جهت به یک جسم وارد شوند چون هم اندازه هستند همدیگر را خنثی میکنن
-
@mitra-ism-rahmani به نظرم اینجوری باشه خب توی دینامیک هم میگفتیم اگه دو نیرو در خلاف جهت به یک جسم وارد شوند چون هم اندازه هستند همدیگر را خنثی میکنن
ghazal sharifpour بله اینو میدونم ولی اون پستی که از سارا نقل قول زدم را دیدید ؟ قبلا تو دینامیک برا فنر و ... اینجور اف را در نظر میگرفتیم
البته اینکه شما خنثی گرفتین تنها راهیه که نسبت یک میشه
-
@mitra-ism-rahmani
من یادمه اینو خیلی تاکیید میکرد استادمون
حالا دیگ نمدونم
اگه پیدا کردم توضیح این قسمتو عکسشو میدم -
ghazal sharifpour بله اینو میدونم ولی اون پستی که از سارا نقل قول زدم را دیدید ؟ قبلا تو دینامیک برا فنر و ... اینجور اف را در نظر میگرفتیم
@mitra-ism-rahmani فکر کنم اگه موج طولی بود اینجوری میشه حساب کرد و این درسته ولی موج ما عرضی است یعنی مثل فنری نیست که منبسط و منقبض بشه
البته مطمئن نیستم -
@mitra-ism-rahmani میترا اگه حتی F هم نسبت رو یک بگیریم جواب یک چهارم نمیشه؟
-
@mitra-ism-rahmani فکر کنم اگه موج طولی بود اینجوری میشه حساب کرد و این درسته ولی موج ما عرضی است یعنی مثل فنری نیست که منبسط و منقبض بشه
البته مطمئن نیستمghazal sharifpour پیدا کردم
نظرتون چیه؟
-
بچه بنظرم امکانش هست که سوال اشتباه باشه
سوال سراسری نیست تالیفیه
منم دبیرم هنوز جوابمو نداده
یعنی سین زده ولی چیزی نگفته
ghazal sharifpour Sara_R
وقتتون را روش نذارید
من هم راهنما فیزیکو تگ کردم هم بالاخره دبیرم جوابمو میده دیگه
جوابو گرفتم حتما میذارم توی تاپیکو و تگتون میکنم -
ghazal sharifpour پیدا کردم
نظرتون چیه؟
Sara_R اینا منم قبول دارم ولی اگه از این استفاده کنیم جواب سوال بدست نمیاد فکر کنم چون اینجا موج عرضی هست مثلا فنر به صورت طولی منبسط یا منقبض نمیشه این نکته برای این سوال کاربرد نداره
البته درست نمی دونم -
سلام وقت بخیر
دوستان اگه میشه محبت کنید عکس حل این تست را بفرستید
جواب گزینه 4 .
بچه-های-تجربی-کنکور-1401 بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 دوازدهم
تجربیا ریاضیا دانش-آموزان-آلاء@mitra-ism-rahmani در موج 4 گفته است:
سلام وقت بخیر
جواب گزینه 4 .
تجربیا ریاضیا دانش-آموزان-آلاءراهنما-فیزیک سلام میشه محبت کنید این سوالو بررسی کنید ؟
جواب گزینه 1 هست یا 4 ؟
و میشه محبت کنید حل سوال را بفرستید ؟
ممنونم -
Sara_R اینا منم قبول دارم ولی اگه از این استفاده کنیم جواب سوال بدست نمیاد فکر کنم چون اینجا موج عرضی هست مثلا فنر به صورت طولی منبسط یا منقبض نمیشه این نکته برای این سوال کاربرد نداره
البته درست نمی دونمghazal sharifpour اها نمیدونم
انشا... دبیر میترا جواب میدن و ماهم رستگار میشیم -
بچه بنظرم امکانش هست که سوال اشتباه باشه
سوال سراسری نیست تالیفیه
منم دبیرم هنوز جوابمو نداده
یعنی سین زده ولی چیزی نگفته
ghazal sharifpour Sara_R
وقتتون را روش نذارید
من هم راهنما فیزیکو تگ کردم هم بالاخره دبیرم جوابمو میده دیگه
جوابو گرفتم حتما میذارم توی تاپیکو و تگتون میکنم@mitra-ism-rahmani باشه گلی
-
@mitra-ism-rahmani در موج 4 گفته است:
سلام وقت بخیر
جواب گزینه 4 .
تجربیا ریاضیا دانش-آموزان-آلاءراهنما-فیزیک سلام میشه محبت کنید این سوالو بررسی کنید ؟
جواب گزینه 1 هست یا 4 ؟
و میشه محبت کنید حل سوال را بفرستید ؟
ممنونم@mitra-ism-rahmani میترا شب رفع اشکاله فیزیک
فک کنم شب بزاری توی خود دسته رفع اشکالشون زودتر ببینن -
@mitra-ism-rahmani میترا شب رفع اشکاله فیزیک
فک کنم شب بزاری توی خود دسته رفع اشکالشون زودتر ببینن