کتاب های ایکیو و هت تریک گاج
-
سلام دوستان
ببخشید کسی از کتاب هت تریک زیست استفاده کرده ؟میدونه چه فرقی با ایکیو جامع زیست داره؟ و کدوماش بهترن؟
من میخواستم ایکیو جامع زیست بخرم توی سایت گاج اسم هت تریک دیدم بعد دیدم سه تا کتاب دهم و یازده و دوازدهم ایکیو رو توی یه پک هستن
نویسنده های دو کتاب مثل هم هستند
یه تفاوتی رو که خودم متوجه شدم اینه که ایکیو جامع یه سری سوالاش رو مشخصو مارکدار کرده ولی این هت تریک اینجوری نبود
از طرفی هم میترسم این پک هت تریک سوال ترکیبی زیادی نداشته باشه
به نظرتون اینو بخرم یا نه همون جامع ایکیو رو؟
https://www.gajmarket.com/بسته-هت-تریک-کتاب-زیست-شناسی-کنکور
تجربیا دانش-آموزان-آلاء@asma-ht
سلام. منم آیکیوشو خوندم، خیلی خوبه ایده اغلب سوالات آزمونا هم از همونه. -
M maryam111 این موضوع را از سوال مشاوره ای جابهجا کرد
-
سلام دوستان
ببخشید کسی از کتاب هت تریک زیست استفاده کرده ؟میدونه چه فرقی با ایکیو جامع زیست داره؟ و کدوماش بهترن؟
من میخواستم ایکیو جامع زیست بخرم توی سایت گاج اسم هت تریک دیدم بعد دیدم سه تا کتاب دهم و یازده و دوازدهم ایکیو رو توی یه پک هستن
نویسنده های دو کتاب مثل هم هستند
یه تفاوتی رو که خودم متوجه شدم اینه که ایکیو جامع یه سری سوالاش رو مشخصو مارکدار کرده ولی این هت تریک اینجوری نبود
از طرفی هم میترسم این پک هت تریک سوال ترکیبی زیادی نداشته باشه
به نظرتون اینو بخرم یا نه همون جامع ایکیو رو؟
https://www.gajmarket.com/بسته-هت-تریک-کتاب-زیست-شناسی-کنکور
تجربیا دانش-آموزان-آلاء@asma-ht آیکیو جامع من پارسال زدم خیلی بهتر از خلی سبز بود جامع ترکیبیش شاید بیشتر باشه بعدش هزینه جامعش کم تر میشه که جامع امتحانشو پس داده و خیلی خوبه جامعش درسنامه نموداری کادر و اینجور چیزا نداره فقظ تسته که اما تکی ها خلاصه درس دارن اما پیشنهادم همون جامع هستش
-
@asma-ht حتما سادس؟ بعد از اون آیکیو خوبه
mahdi komari 0 طبق تعریف هایی که بچه ها کردن ایکیو بهتره
البته پینوکیو هم کتاب خوبیه اگه تازه میخوای بری دوازدهم دوتاش باهم رو از همون اول شروع کنی به نظرم عالیه ولی بازم خودت بهتر وضعیتت میشناسی -
@asma-ht
سلام. منم آیکیوشو خوندم، خیلی خوبه ایده اغلب سوالات آزمونا هم از همونه.Kalin Nejati ممنون
-
@asma-ht آیکیو جامع من پارسال زدم خیلی بهتر از خلی سبز بود جامع ترکیبیش شاید بیشتر باشه بعدش هزینه جامعش کم تر میشه که جامع امتحانشو پس داده و خیلی خوبه جامعش درسنامه نموداری کادر و اینجور چیزا نداره فقظ تسته که اما تکی ها خلاصه درس دارن اما پیشنهادم همون جامع هستش
Alireza abdi درسته توی درسنامه هم تفاوت دارن
پس همون جامع رو میخرم خیلی ممنونم -
mahdi komari 0 طبق تعریف هایی که بچه ها کردن ایکیو بهتره
البته پینوکیو هم کتاب خوبیه اگه تازه میخوای بری دوازدهم دوتاش باهم رو از همون اول شروع کنی به نظرم عالیه ولی بازم خودت بهتر وضعیتت میشناسی@asma-ht من دهم(خیلی سبز +آیکیو)یازدهم و دوازدهم همینطور تو جمع بندی پینوکیو و آیکیو یکم سخته ولی امکان پذیره
-
mahdi komari 0 اونو دارم ممنون
@asma-ht سوالاش راحته؟
-
A aswma has marked this topic as solved on
-
@asma-ht سوالاش راحته؟
mahdi komari 0 برای من نه:/
البته من همه تست هاش نزدم چون چاپش برا سال قبل کنکور 1400 بود دیگه امسال به دردم نمیخوره به خاطر تغییرات
-
mahdi komari 0 برای من نه:/
البته من همه تست هاش نزدم چون چاپش برا سال قبل کنکور 1400 بود دیگه امسال به دردم نمیخوره به خاطر تغییرات
@asma-ht بابا یه سال چاپش عقبه هیچ فرقی نکرده مطمئن باش اینو به خودشون به خاطر یکسال زحمت نمیدن
-
@asma-ht بابا یه سال چاپش عقبه هیچ فرقی نکرده مطمئن باش اینو به خودشون به خاطر یکسال زحمت نمیدن