لیسینینگ زبان
-
بچهها
برای اینکه نمره خوبی توی قسمت لیسینینگ آزمون زبان بدست بیاریم باید چیکار کنیم؟ من خیلی ضعیفم توش، کلا به زبان علاقه ندارم میترسم ازش خیلی. یکشنبه هم شبهنهایی داریم@دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 @بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @گرامریست-های-آلاء
-
بچهها
برای اینکه نمره خوبی توی قسمت لیسینینگ آزمون زبان بدست بیاریم باید چیکار کنیم؟ من خیلی ضعیفم توش، کلا به زبان علاقه ندارم میترسم ازش خیلی. یکشنبه هم شبهنهایی داریم@دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 @بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @گرامریست-های-آلاء
sun shine
سلام منم خیلی تو زبان ضعیف بودم بخصوص لیسینیگ
خیلی امتحانای سال قبل رو دانلود کردم کار کردم باز بهتر شدم
اما درکل امتحان نهایی دوازدهم که ما دادیم خیلی از امتحانای دبیرا آسون تر بود -
بچهها
sun shine
ببین
اصن نترس
استرسم نده ب خودت
همونجور ک دوستمون گفت
درسته نهایی اسون تر از امتحانی بود که معلممون میگرفت!
لیسینینگشم اسون بود
ببین اول باید خیلی قشنگ گوش بدی!تا میتونی فایل های صوتی انگلیسی گوش بده اصنم نمیخاد همه چیزو متوجه بشی فقد و فقد گوش بده
بعد وقتی گوش دادی فوری ننویس رو برگه ی چن بارم گوش بده با خودت تکرار کن بعد برو سراغ برگه -
منم خیلی ضعیف بودم
مخصوصن توی کلاس نمرم کم میشد برا این لیسینینگ لعنتی-_-
ولی امتحان نهایی نمرم خوب شد -
sun shine
سلام منم خیلی تو زبان ضعیف بودم بخصوص لیسینیگ
خیلی امتحانای سال قبل رو دانلود کردم کار کردم باز بهتر شدم
اما درکل امتحان نهایی دوازدهم که ما دادیم خیلی از امتحانای دبیرا آسون تر بودFatemeh Karji اِ خداروشکر مرسی من یکشنبه شبه نهایی دارم امیدوارم اونم آسون باشه
-
sun shine
ببین
اصن نترس
استرسم نده ب خودت
همونجور ک دوستمون گفت
درسته نهایی اسون تر از امتحانی بود که معلممون میگرفت!
لیسینینگشم اسون بود
ببین اول باید خیلی قشنگ گوش بدی!تا میتونی فایل های صوتی انگلیسی گوش بده اصنم نمیخاد همه چیزو متوجه بشی فقد و فقد گوش بده
بعد وقتی گوش دادی فوری ننویس رو برگه ی چن بارم گوش بده با خودت تکرار کن بعد برو سراغ برگه@fatemeh-Ma باشه ممنون فایلای صوتی کتاب رو چند بار خوب گوش میدم فکر میکنم لغاتمم باید خوب باشه روی لغات هم خیلز تمرکز کردم مرسی عزیزم
-
@fatemeh-Ma باشه ممنون فایلای صوتی کتاب رو چند بار خوب گوش میدم فکر میکنم لغاتمم باید خوب باشه روی لغات هم خیلز تمرکز کردم مرسی عزیزم
sun shine
اره خوبه همین روالُ پیش برو
خاهش گلم^^ -
Fatemeh Karji اِ خداروشکر مرسی من یکشنبه شبه نهایی دارم امیدوارم اونم آسون باشه
sun shine خواهش میکنم
حتما همینطوره -
بچهها
sun shine
برا امتحان کتاب رو بخون که همه لغاتو بلد باشی بعد که کتاب تموم شد همه قسمت هایی که عکسDVD داره صوتشو از نت گوش بده از همونا میاد تو نهایی -
sun shine
برا امتحان کتاب رو بخون که همه لغاتو بلد باشی بعد که کتاب تموم شد همه قسمت هایی که عکسDVD داره صوتشو از نت گوش بده از همونا میاد تو نهاییMahan Xodayi 2 چشم ممنونم
-
بچهها
sun shine
سلام
چند تا نکته- از انگلیسی هرچقدر هم بدت بیاد حتما برو کار کن روش چون تو کنکور پایین بزنی خیلی ترازت کم میشه و تو رتبه تاثیر بد میذاره
- از هرچی هم بترسی از نهایی نباس بترسی
چون راحت تر از نهایی نداریم.
- امتحان نهایی های سال های قبل رو تمرین کن خودت، تو اینترنت سرچ کنی سوالات نهایی قدیم به همراه فایل صوتیِ listening امتحان پیدا میشه. اونارو تمرین کن
- تمرین های listening کتاب درسی رو هم خودت کار کن، فایل های صوتی اونا هم بزنی تو نت قطعا پیدا میکنی.
- حتمااااااا تا آخر جلسه نهایی انگلیسی بشین سر جات و زود نده ورقه رو. من موقع نهایی یکی دو تا از سوالای listening رو نتونستم جواب بدم و بعد دوباره آخرای امتحان پخش کردن فایل رو... و من دیدم که اصلا بلندگو اتاق ما نیست و صدا خوب نمیاد :| و اجازه گرفتم و رفتم تو سالن که بلندگو بود و تونستم خداروشکر اونارو هم جواب بدم و با بالاترین نمره صحنه رو ترک کنم
-
sun shine
سلام
چند تا نکته- از انگلیسی هرچقدر هم بدت بیاد حتما برو کار کن روش چون تو کنکور پایین بزنی خیلی ترازت کم میشه و تو رتبه تاثیر بد میذاره
- از هرچی هم بترسی از نهایی نباس بترسی
چون راحت تر از نهایی نداریم.
- امتحان نهایی های سال های قبل رو تمرین کن خودت، تو اینترنت سرچ کنی سوالات نهایی قدیم به همراه فایل صوتیِ listening امتحان پیدا میشه. اونارو تمرین کن
- تمرین های listening کتاب درسی رو هم خودت کار کن، فایل های صوتی اونا هم بزنی تو نت قطعا پیدا میکنی.
- حتمااااااا تا آخر جلسه نهایی انگلیسی بشین سر جات و زود نده ورقه رو. من موقع نهایی یکی دو تا از سوالای listening رو نتونستم جواب بدم و بعد دوباره آخرای امتحان پخش کردن فایل رو... و من دیدم که اصلا بلندگو اتاق ما نیست و صدا خوب نمیاد :| و اجازه گرفتم و رفتم تو سالن که بلندگو بود و تونستم خداروشکر اونارو هم جواب بدم و با بالاترین نمره صحنه رو ترک کنم
علیرضا تمدنی باشه چشم، من شبه نهایی دارم یعنی نمرهش توی مستمرمون تاثیر داره و جهت آشناییه بیشتر خیلی ممنونم