پت و متن خیلی سبز
-
سلام دوستان
آیا فقط منم که با این کتاب مشکل دارم ؟
نترسیم از متن رو تموم کردم. وقتی اشتباه میزدم بعد از اینکه یه بار دیگه متن رو میخوندم قانع میشدم که جواب درست اونی هست که نویسنده گفته.
ولی پت و متن کلا یه جوریه. انگار مثلا نویسنده سوالات رو به زبان فارسی طراحی کرده بعد ترجمه تحتاللفظی کرده به انگلیسی.
آیا مشکل از منه؟ یا اینکه واقعا این کتاب اینشکلیه؟ -
سلام دوستان
آیا فقط منم که با این کتاب مشکل دارم ؟
نترسیم از متن رو تموم کردم. وقتی اشتباه میزدم بعد از اینکه یه بار دیگه متن رو میخوندم قانع میشدم که جواب درست اونی هست که نویسنده گفته.
ولی پت و متن کلا یه جوریه. انگار مثلا نویسنده سوالات رو به زبان فارسی طراحی کرده بعد ترجمه تحتاللفظی کرده به انگلیسی.
آیا مشکل از منه؟ یا اینکه واقعا این کتاب اینشکلیه؟hojjat emami
سلام
من خودم پت و متن رو نخوندم
ولی اگه واقعا نترسیم از متن رو تموم کردی بنظرم برو ریدینگ های کنکور رو بزن... تا بری یه کتاب دیگه کار کنی -
hojjat emami
سلام
ولی اگه واقعا نترسیم از متن رو تموم کردی بنظرم برو ریدینگ های کنکور رو بزن... تا بری یه کتاب دیگه کار کنیعلیرضا تمدنی در پت و متن خیلی سبز گفته است:
hojjat emami
سلام
ولی اگه واقعا نترسیم از متن رو تموم کردی بنظرم برو ریدینگ های کنکور رو بزن... تا بری یه کتاب دیگه کار کنیممنون که پاسخ دادی🌹
حقیقتش ریدینگ های کنکورها رو هم زدم.
نمیخوام روزی یه دونه زدن رو قطع کنم. به نظرت از کدوم منبع استفاده کنم؟ این پت و متن واقعا کلافم کرده. اصلا هم شبیه کنکور نیست. -
علیرضا تمدنی در پت و متن خیلی سبز گفته است:
hojjat emami
سلام
ولی اگه واقعا نترسیم از متن رو تموم کردی بنظرم برو ریدینگ های کنکور رو بزن... تا بری یه کتاب دیگه کار کنیممنون که پاسخ دادی🌹
حقیقتش ریدینگ های کنکورها رو هم زدم.
نمیخوام روزی یه دونه زدن رو قطع کنم. به نظرت از کدوم منبع استفاده کنم؟ این پت و متن واقعا کلافم کرده. اصلا هم شبیه کنکور نیست.hojjat emami
حقیقتش برا کسی که 120 تا متن اونم مالِ نترسیم از متن + کنکور های اخیر رو کاااااامل زده پیشنهاد خاصی تو زبان نمیتونم داشته باشم :)
نهایت میتونم بگم ریدینگ آزمون های مختلف مثل قلم چی گاج گزینه فلان رو دانلود کنی بزنی
یا اینکه بری ریدینگ کنکور های ارشد و بزنی... یا مثلا کتاب های reading که برا تافل و آیلتس هست...ولی زیاد فکر نکنم به درد کنکورت بخوره -
hojjat emami
حقیقتش برا کسی که 120 تا متن اونم مالِ نترسیم از متن + کنکور های اخیر رو کاااااامل زده پیشنهاد خاصی تو زبان نمیتونم داشته باشم :)
نهایت میتونم بگم ریدینگ آزمون های مختلف مثل قلم چی گاج گزینه فلان رو دانلود کنی بزنی
یا اینکه بری ریدینگ کنکور های ارشد و بزنی... یا مثلا کتاب های reading که برا تافل و آیلتس هست...ولی زیاد فکر نکنم به درد کنکورت بخورهعلیرضا تمدنی در پت و متن خیلی سبز گفته است:
hojjat emami
یا اینکه بری ریدینگ کنکور های ارشد و بزنی... یا مثلا کتاب های reading که برا تافل و آیلتس هست...ولی زیاد فکر نکنم به درد کنکورت بخورهفکر کنم بهتره یه سر به ریدینگ های آزمون ها بزنم.
مرسی از پیشنهادت 🌹🙏