کنکور ۴۰۲
-
سلااام من رشتم ریاضیه بعد کنکور تجربی ثبت نام کردم معدل امسالم ک دیپلم ریاضیه ۲۰ بشه تو کنکورم تاثیر ۴۰ درصد مثبت داره واسه تجربی؟
بعد واسه کنکور ۴۰۲ که بخوام دوباره کنکور بدم باید تغییر رشته بدم ینی نمیشه دیپلم ریاضی داشته باشم کنکور تجربی بدم واسه سال دیگه ؟
و این که میگن تاثیر معدل واسه کنکور ۴۰۲ به بعد ۶۰ درصده یعنی چی دقیقا ینی اگه یکی معدلش پایین باشه ولی رتبه خیلی خوبی بیاره نمیتونه اون رشته و دانشگاهی که میخاد بره؟؟؟؟؟
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-تجربی-کنکور-1401
بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
بچه-های-ریاضی-کنکور-1401
بچه-های-همخوانی
فارغ-التحصیلان-آلاء
ادمین -
سلام ،نمیدونم حساب میشه یا نه ولی اگه رتبه ی خوبی بخوای عملا معدل معدل بکارت نمیاد،چون تاثیر مثبته فقط.
ولی برای سال دیگه چون تاثیر قطعی میشه و خیلی تاثیر گذار میشه احتمالا هر کس بخواد پشت کنکور بمونه باید بره ترمیم معدل چون تغییرات زیاه فک کنم شما هم باید تجربی امتحان بدی -
سلااام من رشتم ریاضیه بعد کنکور تجربی ثبت نام کردم معدل امسالم ک دیپلم ریاضیه ۲۰ بشه تو کنکورم تاثیر ۴۰ درصد مثبت داره واسه تجربی؟
بعد واسه کنکور ۴۰۲ که بخوام دوباره کنکور بدم باید تغییر رشته بدم ینی نمیشه دیپلم ریاضی داشته باشم کنکور تجربی بدم واسه سال دیگه ؟
و این که میگن تاثیر معدل واسه کنکور ۴۰۲ به بعد ۶۰ درصده یعنی چی دقیقا ینی اگه یکی معدلش پایین باشه ولی رتبه خیلی خوبی بیاره نمیتونه اون رشته و دانشگاهی که میخاد بره؟؟؟؟؟
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-تجربی-کنکور-1401
بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
بچه-های-ریاضی-کنکور-1401
بچه-های-همخوانی
فارغ-التحصیلان-آلاء
ادمینSara rezaee 0
بعد از تغییر نظام آموزشی(6-3-3) تا هر وقت که کنکور باشه اگر دیپلم داشته باشی میتونی کنکور تمام رشته ها رو بدی
معدل دیگر رشته ها روی رشته مورد نظر تاثیر نداره
بعد از 1402، اگر معدلت پایین باشه قبولی سخت تر میشه ضمن اینکه عمومی ها هم حذف میشه و تنها ملاک معدل هستش برای عمومی هاپیش نهاد من اینه که درس های تجربی رو بخونید(البته این شامل دختر ها همشون و پسر هایی که سربازی شون رو گذروندن میشه)و در امتحانات پایانی شرکت کنید و دیپلم تجربی بگیرید و بعد کنکور شرکت کنید.