زیست ۱ فصل اول
-
درود
الف و ب غلطه
ج درسته
د غلطه
گزینه 1
الف این عبارت برای هومئوستازیه نه سازش پذیری
ب همواره زاده ها مشابه والدین نیستن مثل بکرزایی زنبور که از زنبور ماده ، زنبور نر حاصل میشه
د باکتری تک یاخته است و لفظ یاخته ها تو این عبارت غلطه
خب حالا کجارو اشتباه گفتم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
.@سینا-0 فقط ی چیزی الف درسته ها!!!! گفته تغییرات محیطی که اونم سازش پذیری دیگه هم ایستایی برای تغییرات درونی هست نه محیطی
-
ابوالفضل واحیده
همه رو درست گرفته؟؟؟؟؟؟؟یبار دیگه چک کنید اصن امکان نداره ....Mahan Xodayi 2
پاسخنامه -
Mahan Xodayi 2
پاسخنامهابوالفضل واحیده
من نمیدونم وافعا الف و جیم که درسته ولی مورد د بخاطر اینکه گفته یاخته ها غلطه حتی همین اشتباه رو در پاسخنامه هم نوشته چون زمانیکه ما میگیم همه جانداران باکتری هم مد نظرمون هست که اصلا یاخته ها نداره کلا ی یاخته هست
مورد ب هم شاید از لحاظ ظاهری گفته مثلا خرس زادش خرسه یا زنبور زنبور بدنیا میاره فقط در این صورت میتونه درست باشه ولی خوب از لحاظ ژنوتیپی قطعا متفاوتن نر و ماده در زنبور -
@سینا-0 فقط ی چیزی الف درسته ها!!!! گفته تغییرات محیطی که اونم سازش پذیری دیگه هم ایستایی برای تغییرات درونی هست نه محیطی
Mahan Xodayi 2
با مثال خود کتاب میگم که گفته خرس قطبی برای سازش در قطب موهاش سفیده ، خب الان تو قطب چی تغییر کرده که موهای خرس سفید شده؟ هیچی، قطب قطبه دیگه ، جنگل استوایی که نمیشه
پس تغییرات برای سازش غلطه
توی هومئوستازی هم میگه جاندار در پاسخ به تغییرات محیطی ، وضع درونیشو در محدوده ثابتی نگه میداره و بقاشو حفظ میکنه
. -
Mahan Xodayi 2 بله گزینه ۴ هم غلطه ولی پاسخنامه همه گزینه ها رو درست گرفته
ابوالفضل واحیده
حالا ب رو هم با اغماض میشه درست گرفت ولی الف و د قطعا غلطه
. -
ابوالفضل واحیده
حالا ب رو هم با اغماض میشه درست گرفت ولی الف و د قطعا غلطه
.@سینا-0 اقا الف درسته یبار خوب بخونید گفته تغییرات بیرونی میشه سازش دیگه درونی مفت حرفتون درست بود
د هم غلطه بنظرم -
@سینا-0 اقا الف درسته یبار خوب بخونید گفته تغییرات بیرونی میشه سازش دیگه درونی مفت حرفتون درست بود
د هم غلطه بنظرمMahan Xodayi 2
اتفاقا منم با همون تغییرات بیرونیش مشکل دارم
همون مثال خرس قطبی رو بگید در محیط چی تغییر کرده ، من تماما قبول میکنم ، میپذیرم و وا میدم:grinning_face_with_smiling_eyes:
. -
Mahan Xodayi 2
اتفاقا منم با همون تغییرات بیرونیش مشکل دارم
همون مثال خرس قطبی رو بگید در محیط چی تغییر کرده ، من تماما قبول میکنم ، میپذیرم و وا میدم:grinning_face_with_smiling_eyes:
.@سینا-0 خب در اثر تغییر محیط ما سازش پیدا میکنیم
اما در برابر تغییرات درونی بدن با هم ایستایی کارمون رو راه میندازیم.....
تغییرات محیط کُد سازش پذیری هست به کتابتون ی نگا بندازین -
@سینا-0 خب در اثر تغییر محیط ما سازش پیدا میکنیم
اما در برابر تغییرات درونی بدن با هم ایستایی کارمون رو راه میندازیم.....
تغییرات محیط کُد سازش پذیری هست به کتابتون ی نگا بندازینMahan Xodayi 2

اینم کتاب و تاجایی که من میبینم تغییرات محیط توی هومئوستازیه و تغییرات درونی نداریم (خیلی کم که خودش هم گفته در محدوده ثابت)
توی سازش هم محیط ثابته ، قطب یه سری ویژگیا داره که خرس قطبی برا اینکه بتونه زندگی کنه با اون ویژگیا تطابق یا همون سازش پیدا میکنه ، تغییر نداریم
. -
Mahan Xodayi 2

اینم کتاب و تاجایی که من میبینم تغییرات محیط توی هومئوستازیه و تغییرات درونی نداریم (خیلی کم که خودش هم گفته در محدوده ثابت)
توی سازش هم محیط ثابته ، قطب یه سری ویژگیا داره که خرس قطبی برا اینکه بتونه زندگی کنه با اون ویژگیا تطابق یا همون سازش پیدا میکنه ، تغییر نداریم
.@سینا-0
اره برا هم ایستای هم محیط رو گفته ولی واقعا من با این تحلیل تاحالا درست زدم همرو شانسی بوده مگه😂
بازم بنظرم الف میتونع درست باشه پس الان دو کاندید داریم یکی یازش با محیط یکی هم هم ایستایی که.....درسته؟؟