بصل النخاع
-
سلام
در انسان بالاترین و پایین ترین بخش ساقه مغز به ترتیب در
........دخالت دارند.۱)فعالیت بینایی و دریافت اطلاعات از گیرنده های دیواره نای ها
۲)فعالیت شنوایی و دریافت پیام از گیرنده های حساس به کاهش اکسیژنلطفا با تحلیل رد یا تایید کنید....
-
سلام
........دخالت دارند.۱)فعالیت بینایی و دریافت اطلاعات از گیرنده های دیواره نای ها
۲)فعالیت شنوایی و دریافت پیام از گیرنده های حساس به کاهش اکسیژنلطفا با تحلیل رد یا تایید کنید....
Mahan Xodayi 2 در بصل النخاع گفته است:
سلام
سلام
بالا ترین میشه مغز میانی و پایین ترین میشه بصل النخاع
مغز میانی هم در شنوایی و هم در بینایی و حرکت نقش داره ، بصل هم در انعکاس ها و فشار و زنش قلب و یکی از مراکز تنظیم تنفس بود
گیرنده های حساس به کاهش اکسیژن در سرخرگ آئورت و سرخرگ هایی که وظیفه خونرسانی به مغز رو داشتن قرار داشت که این گیرنده ها وقتی تحریک میشدن پیام عصبی میفرستادن به بصل النخاع -
Mahan Xodayi 2 در بصل النخاع گفته است:
سلام
سلام
بالا ترین میشه مغز میانی و پایین ترین میشه بصل النخاع
مغز میانی هم در شنوایی و هم در بینایی و حرکت نقش داره ، بصل هم در انعکاس ها و فشار و زنش قلب و یکی از مراکز تنظیم تنفس بود
گیرنده های حساس به کاهش اکسیژن در سرخرگ آئورت و سرخرگ هایی که وظیفه خونرسانی به مغز رو داشتن قرار داشت که این گیرنده ها وقتی تحریک میشدن پیام عصبی میفرستادن به بصل النخاع@Alzahra-Daftar
ممنونم که این همه تایپ کردین:)ولی اینا رو میدونم بنظرم جفت گزینه ها درسته شما میگید جواب کدومه؟؟؟ -
@Alzahra-Daftar
ممنونم که این همه تایپ کردین:)ولی اینا رو میدونم بنظرم جفت گزینه ها درسته شما میگید جواب کدومه؟؟؟Mahan Xodayi 2
خواهش
من میگم ۲ واضح تره -
Mahan Xodayi 2
خواهش
من میگم ۲ واضح تره@Alzahra-Daftar بله خب دو هم درسته یک چرا غلطه؟؟
-
@Alzahra-Daftar بله خب دو هم درسته یک چرا غلطه؟؟
شما با چه دلیلی یک رو انتخاب میکنی
-
شما با چه دلیلی یک رو انتخاب میکنی
@Alzahra-Daftar من با دلیل جفتشو انتخاب میکنم :/ هم یک رو درست میدونم هم دورو
-
@Alzahra-Daftar من با دلیل جفتشو انتخاب میکنم :/ هم یک رو درست میدونم هم دورو
Mahan Xodayi 2
دلیل یک رو بگین -
Mahan Xodayi 2
دلیل یک رو بگین@Alzahra-Daftar دیواره نای در اثر کشش بیش از حدبرای خاتمه دم مگه به بصل النخاع پیم نمیده؟؟؟
-
@Alzahra-Daftar دیواره نای در اثر کشش بیش از حدبرای خاتمه دم مگه به بصل النخاع پیم نمیده؟؟؟
Mahan Xodayi 2
دیواره ی نای غضروفی هست چه طور میتونه کشش داشته باشه
اون دیواره ی نایژه ها و نایژک ها بود -
Mahan Xodayi 2
دیواره ی نای غضروفی هست چه طور میتونه کشش داشته باشه
اون دیواره ی نایژه ها و نایژک ها بود@Alzahra-Daftar اوه اوه چه سوتی دادم مننن
بله درست میگید
ممنونم واقعا🖤میگم کتاب چرا نوشته علتش سادس ،میگم کجاش سادس😂😂لطف کردین -
M Mahan Xodayi 2 marked this topic as a question on
-
M Mahan Xodayi 2 has marked this topic as solved on
-
@Alzahra-Daftar اوه اوه چه سوتی دادم مننن
بله درست میگید
ممنونم واقعا🖤میگم کتاب چرا نوشته علتش سادس ،میگم کجاش سادس😂😂لطف کردینMahan Xodayi 2
خواهش میکنم برای همه پیش میاد