بی برنامگی
-
بچهها کمک میخوام
تا الان با فرسنگا پیش اومدم الان تو دوران جمع بندی نمیدوم چیکار کنم تفتان نمیتونم تهیه کنم به نظرتون چاپارو ببینم و تستای ستاره دار رو حل کنم؟
میترسم تا اخر تعطیلات نتونم پایه رو مرور کنم چون هیچ برنامهای ندارم که طبق اون پیش بیام🥲
راه-ابریشمی-ها-زیست راه-ابریشمی-ها-شیمی راه-ابریشمی-ها-زبان -
بچهها کمک میخوام
تا الان با فرسنگا پیش اومدم الان تو دوران جمع بندی نمیدوم چیکار کنم تفتان نمیتونم تهیه کنم به نظرتون چاپارو ببینم و تستای ستاره دار رو حل کنم؟
میترسم تا اخر تعطیلات نتونم پایه رو مرور کنم چون هیچ برنامهای ندارم که طبق اون پیش بیام🥲
راه-ابریشمی-ها-زیست راه-ابریشمی-ها-شیمی راه-ابریشمی-ها-زبانsonia yaghoubi چاپار ها و تمام
-
بچهها کمک میخوام
راه-ابریشمی-ها-زیست راه-ابریشمی-ها-شیمی راه-ابریشمی-ها-زبانsonia yaghoubi درود
یه آزمون جامع پایه بزنین ، طبق اون اگه ضعفی هست رفعش کنین (تست و اگه لازم بود درسنامه) و اگه چیزی فراموش شده ، چاپار و تست و یکمی درسنامه خوبه
اینا که تموم شد ، دوباره یه آزمون دیگه و تا آخر که تمام یا بیشتر اشکالات رفع و مرور بشه
. -
M monirs این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد