کنکوری ۱۴۰۲
-
Miss Neysi برنامت برای امسال تابستان چی هست؟
خوشحال میشم بگیShayan Eskandari میخوام ان شاءالله تو تابستون دهم و یازدهم بخونم و تست بزنم فقط تخصصی ها تا ان شاءالله اگه تمومشون کردم دیگه از مهر که دوازدهم شروع میشه دیگه فقط دوازدهم دارم
یکی از دوستام پیشنهاد داد که فقط پایه یازدهم بخونیم تا مثلا وقت کم نیاریم اینا بعد از دهم فقط فصل هایی که مهم و بیشتر سوال میاد بخونیم بعد اگر وقت کردیم کل پایه بخونیم پیشنهاد خوبیه ولی فکر کنم وقت هست برای تخصصی ها دو پایه؟ -
Michael Vey
من تا 13 تیر یازدهم رو مرور میکنم و میخونم دوباره همراه عمومی چون میان پایه دارمبعدش 14استراحت
از 15هم شروع میکنم یاراه ابریشم رو میخونم تا تموم بشه که تا آبان طول میکشه
یا
با بودجه بنده قلمچی راه ابریشم رو جلو میرمبین این ت
دوتا راه موندم کدوم برمShayan Eskandari خوبه پس شما کارت راحت چیزی نداری تقریبا دوتا پایه ات قویه؟ تست هم کار کردین؟
-
Shayan Eskandari نمیدونم والا چون هنوز راه ابریشم دو نیومده که برنامه ریزی کنم.. اما فعلا چن تا راه تو سرم هس
- یا کلا تو تابستون تمومش کنم: تقریبا غیر ممکنه:| *خنده
- یا با بودجه بندی ازمونای گزینه دو پیش برم: فق دهم و یازدهمم بسته میشه
- یا با بودجه بندی راه ابریشم پیش برم: اصن حتی نمیدونم همچین چیزی که با ازمون گزینه دو منطبق باشه داره یا ن..
میدونم درکل میخوام چیکار کنما.. ولی خب چون برنامشو ندارم دقیق نمیدونم.. هرچن فعلا دارم با صفر تا صدا و تورق سریعا دهممو مرور میکنم و از یازدهم تست میزنم تا ازمون جامع دهم و یازدهم 10 تیر گزینه دو به خیر بگذره.... خودم دلم میخواد یجوری بشه که اکثر خوندنیام تو تابستون تموم شه و بعدش فق تست و تست و تست و مرور... اما واقا فک نکنم همچین چیزی ممکن باشه...
خودت چی؟
Michael Vey چرا میشه تمومش کرد اگه فقط تخصصی ها باشه
-
Miss Neysi فقط باید برنامه ریزی خوب کنیم همیشه مرور کنیم تست زیاد کارکنیم
-
Shayan Eskandari خوبه پس شما کارت راحت چیزی نداری تقریبا دوتا پایه ات قویه؟ تست هم کار کردین؟
-
Miss Neysi فقط باید برنامه ریزی خوب کنیم همیشه مرور کنیم تست زیاد کارکنیم
Miss Neysi
آره مدرسه عادی هستی؟ مشاوره داری؟ -
Miss Neysi
آره مدرسه عادی هستی؟ مشاوره داری؟Shayan Eskandari آره مدرسه ام عادیه، اگه منظورت مشاوره کنکور ن
-
M Abbassi
سلام
ترجیحاً از این کانال ها استفاده نکنید چون هم خلاف مقررات هست هم مسئولیت شرعی به گردنتون میوفته -
M Abbassi
سلام
ترجیحاً از این کانال ها استفاده نکنید چون هم خلاف مقررات هست هم مسئولیت شرعی به گردنتون میوفته -
Miss Neysi امیدوارمم
-
@محمد-خراسانی سلام من خودم استفاده نمیکنم همش کتاب خرید میکنم
چون اصلا توی گوشی نمیشه مطالعه کرد
فقط هر وقت دوستام بخوان بهشون معرفی میکنمM Abbassi
واقعاً درود بر شرفت
خیلی هارو میبینیم بدون تفاوت به این موضوع مقدار خیلی زیادی دانلود میکنن بدون دغدغه استفاده میکنن
واقعاً تو این وضعیت آموزش مجازی و سخت شدن درسا، جیگر میخواد کسی که پول بده بره کتاب رو بخره و از سایتی دانلود نکنه
از همینجا مچکرم از همه اونایی که کتاب کمک درسی به صورت غیر مجاز دانلود نمیکنن️
-
Miss Neysi
آره مدرسه عادی هستی؟ مشاوره داری؟Shayan Eskandari والا دیگ این روزا مدرسه عادی و غیر انتفاهی و تیزهوشان فرق چندانی ندارن... من ک خیر سرم فرزانگانم دریغ از ی ذره کنکوری درس دادن و تست و مشاور خوب.... هعی.. البت شهر ما اینجوریه شهرای دیگ بهترع
-
M Abbassi
واقعاً درود بر شرفت
خیلی هارو میبینیم بدون تفاوت به این موضوع مقدار خیلی زیادی دانلود میکنن بدون دغدغه استفاده میکنن
واقعاً تو این وضعیت آموزش مجازی و سخت شدن درسا، جیگر میخواد کسی که پول بده بره کتاب رو بخره و از سایتی دانلود نکنه
@محمد-خراسانی در اینکه کار خوبی نیست و حتی اگ خوبم باشه بازدهی کافی نداره و اینا شکی نیس.. ولی کسی ک تواناییشو نداره که بره هزینه میلیونی برا فقط یه ازمون 4 ساعته کنکور کنه چی.. همه به کتابخونه و .. دسترسی ندارن ک.
-
Shayan Eskandari میخوام ان شاءالله تو تابستون دهم و یازدهم بخونم و تست بزنم فقط تخصصی ها تا ان شاءالله اگه تمومشون کردم دیگه از مهر که دوازدهم شروع میشه دیگه فقط دوازدهم دارم
یکی از دوستام پیشنهاد داد که فقط پایه یازدهم بخونیم تا مثلا وقت کم نیاریم اینا بعد از دهم فقط فصل هایی که مهم و بیشتر سوال میاد بخونیم بعد اگر وقت کردیم کل پایه بخونیم پیشنهاد خوبیه ولی فکر کنم وقت هست برای تخصصی ها دو پایه؟Miss Neysi الان ک وقت زیاده بنظرم خوبه همه رو کار کرد و مباحث تست خیزو بهتر..
-
@محمد-خراسانی در اینکه کار خوبی نیست و حتی اگ خوبم باشه بازدهی کافی نداره و اینا شکی نیس.. ولی کسی ک تواناییشو نداره که بره هزینه میلیونی برا فقط یه ازمون 4 ساعته کنکور کنه چی.. همه به کتابخونه و .. دسترسی ندارن ک.
Michael Vey
حرفت صحیح، اما شما اگه کتابی رو چاپ کنید و قرار باشه با در آمد این کتاب پول یه عالمه آدم رو بدید، چیکار میکنید؟ یه عالمه زحمت بکشید و کتابتون توی سایت ها به رایگان چاپ شه؟ -
M Abbassi
واقعاً درود بر شرفت
@محمد-خراسانی خواهش میکنم
آخه کلا از نظر من مطالعه از روی گوشی کار اشتباهی هستش
بعد چشم هامون هم خیلی اذیت میشه ...من خودم اصلا از روی گوشی نمی تونم بخونم
اما خب شاید کسی باشه مشکل مالی داشته باشه بعد الان هزینه کتاب ها واقعا زیاد شده....بتونه استفاده کنه -
@محمد-خراسانی خواهش میکنم
آخه کلا از نظر من مطالعه از روی گوشی کار اشتباهی هستش
بعد چشم هامون هم خیلی اذیت میشه ...من خودم اصلا از روی گوشی نمی تونم بخونم
اما خب شاید کسی باشه مشکل مالی داشته باشه بعد الان هزینه کتاب ها واقعا زیاد شده....بتونه استفاده کنهM Abbassi
والا منم هزینه کتاب کمک درسی زیادی ندارم، ولی بالاخره حرف هایی راجع به کنکور و کتاب های کمک درسی اش هست که اینجا نمیشه گفت... -
M Abbassi
والا منم هزینه کتاب کمک درسی زیادی ندارم، ولی بالاخره حرف هایی راجع به کنکور و کتاب های کمک درسی اش هست که اینجا نمیشه گفت... -
Miss Neysi الان ک وقت زیاده بنظرم خوبه همه رو کار کرد و مباحث تست خیزو بهتر..
Michael Vey فقط باید شروع کنیم
-
Shayan Eskandari خوبه پس شما کارت راحت چیزی نداری تقریبا دوتا پایه ات قویه؟ تست هم کار کردین؟
Miss Neysi مثالی که بخوام بزنم
دوتا پایم تقریباً در حد صفر تا صد ها هست
«شاید بعضی فصل ها پایین یا بالا تر»
و مرحله اصلی تست زنی بعد تموم شدن راه ابریشم
راستی خود راه ابریشم هم تست داره