سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
برنامه ریزی عید_فارغ التحصیل تجربی
-
سلام....امیدوارم برخلاف من همه تون تا اینجای کار اونجوری که دلتون میخواسته پیش اومده باشید و عیدو بدون استرس اینکه یه جاهایی کم کاری داشتید با خوشحال بگذرونید
از عنوان تاپیک معلومه که مشکلم کجاست
من راه ابریشمی هستم......آزمون گزینه ۲ میدم.....ولی از آخرای بهمن تا تقریبا اواسط اسفند یه اتفاقایی افتاد که هیچ جوره نتونستم درس بخونم......که یعنی نتونستم نیم سال دوم دوازدهم رو کامل بخونم و یازدهم به جز زیست و عربی بقیه درسا خیلیییی ناقص مونده
الانم که رسیدیم به عید......
۵فرودین آزمون دهم
۱۲ فروردین آزمون یازدهم
۱۹ فروردین آزمون دهمویازدهم
موندم که واسه عید ۱۰ و ۱۱ رو بخونم کامل ....یا نه یازدهمم رو کامل کنم......یا نه دهم رو که قبلا خوندم قشنگ جمع بندی کنم.......بچه ها شاید این مدل کمک خواستن یکم براتون تکراری شده باشه اما واقعا به کمک همتون نیازدارم
🥺 -
-
-
@Ali-Valicheki سلام وقت بخیر
اینکه خیلیا هم الان مثه شمان و فک نکنین که خودتون تنهایین
بنده دقیقا عین شمام وللی خب من قلمچیم
من کاملا گیج بودم که چیکار کنم و ..
من اومدم دیدم قلمچی 7 فروردین یه ازمون جامع برا دهم و یازدهم داره
بعد با خودم گفتم لعنتی تویی که از سال یازدهم شروع کردی خوندی
توی که تابستون 1400 تو قلمچی درس میخوندی
چرا هی میگی صفرم صفرم صفرم
من این ازمونا طی سال قلمچی بعد مشاورم پشمم نبودن دیگه بهشون هیچ اهمیتی نمیدادم چون یا عقب میوفتادم یا به بودجه نمیرسیدم
برا همین با یه دانشجوی دانشگا تهران که طرف یکی از مشاورا تاملنده اشنا شدم
باهاش مشورت کردم گفتم این ازمونا جمعبندی فروردین واقعا برام مهمه یعنی واقعا مهمه
از طرفی میخام دهم و نیمسال دوازدهم تا 5 فروردین ببندم
بهم گفت ببین!
گفتم بله
گفت این کارو نکن گفتم چررا ؟
گفت تو این همه مطلب از پایه خوندی حیفه همینارو هم قشنگ تثبیت نکنی میدونم وسواس شدی هی میگی صفرو وفلان و بلد نیسم ولی بالا 50 درصد بلدی پایه رو گفت بیا تا 7 فروردین کل دهم و مرور کن با تست هی تست بزن هی ببین کجا ضعف داری تست و تست و
یازدهمم بیا برا خودت مشخص کن فصلایی که خوندی مرور با تست کن حتی حس میکنی یادت رفته خب بدرک مرور هی برگرد به کتاب
از اونور نیمسال اول دوادزهمی که خودت میگی بگی نگی اوکیم از اونور از 7 فروردین تا اخر فروردین هر یازدهم و موند و دوازدهم و جمع کن
اول اردیبهشت ازمون بزن چمدونم کنکور این حرفا
مشکل من کمبود انگیزه بود که همیشه میگفتم صفرم
الان که دارم پایه رو مرور میکنم با تست واقعا میبینم خیلی چیزارو بلدم ولی هی میرفتم مثه اسکولا دوباره میخوندم
من بدجور سال اخری وسواس شدم
خلاصه گفتم این منم مثه خود شما
شما برنامتونو با این ازمونا جمع بندی موسسه ای داخلش هستین بچینین
و اینم بگم
شخصا خودم تو یه همایشی از نیما ابوالحسنی شنیدم که گفت
بچه ها خیلی نترسین من اواسط اسفند دوازدهم با ازمون زدن بستم مهم نبوده برام درصدم چند میشه ولی هی ازمون زدم اخر دوازدهم و با هیمنا بستم
ببخشید طولانی شد -
@Ali-Valicheki اینکه شما ازموناتون اینطوری جدا جداس خیلی خوبه
به نظرم یه کاری کنین
بیاین از دهم هر چی خوندین قبلا با تست مرور کنین
فک نکنین مرور با تست خودش وقت نیمره اتفاقا خیلی هم وقت گیره
بعد از اون تا 5 فروردین هر چقد وقت اگه اضاف اوردین مطالبی که از دهم نخوندین و بخونین تست بزنین براش
برا 12 فروردین هم هیمنطور
میرسید شک نکنید فقد یه تلاش و برنامه مستمر میخاد
چه خوبه که دهمو قشنگ خوندین
این باید تثبیت بشه نزارین این هم قشنگ خوندن بره سطل زباله
دهم جمع بندی کنین
اگه اگه وقت اضاف اوردین برین سر مطالب یازدهمی که قبلا خوندین و تستشو زین و یه جور اونارو هم جمعبندی کنین -
@Ali-Valicheki خواهش میکنم
میتونه ازمون باشه
میتونه تستای نزده داخل کتابکار باشه یا تستای علامت دار و نکته دار مهم
تستایی که برا جمعبندی مناسب باشه
اکثرا تستای ازمونای مختلف و میزنن
مثلا برا عمومی حتی کنکورم بزنین عالیه
برا اختصاصیا هم وقتتون صرف تستای الکی نکنین تستای مهم و علامت دار
تستای که خودتون هایلایت کردین که مثلا یه نکته ای داشته -
@Ali-Valicheki اره ب نظرم خوبه
چون قلمچی هم داره پلکان یادگیره
من ثبت نامش کردم تستای ساده و دشوار داره زماندارم هست من الان ازش استفاده میکنم بعد تستای کتابکارمم میزنم
یعنی اول با اون شروع میکنم بعد میرم تستای هایلات شده ی کتابکار و یا نزده هارو میزنم -
@Ali-Valicheki
سلام
به نظرم تو فروردین (نه صرفا عید) یک پایه و نیم سال اول دوازدهم رو جمع کنید و اردیبهشت یک پایه ی دیگه و نیم سال دوم دوازدهم -
-