زیست دهم فصل یک
-
سلام بچه ها
این سوال رو ببینید سوال۱۶۵ازمون ۲۳مهر قلمچی
من با رد گزینه یافتم ولی گزینه سه رو متوجه نمیشم چی میگه
ممنون میشم یکی توضیح بده
-
سلام بله این قسمتش رو متوجه شدم که منظورش آب هست
متوجه ارتباطش با انتشار تسهیل شده نمیشم
ممنونم -
اگه واضح نیست
گزینه سه اینو نوشته
برای ماده استفاده میشود که به دلیل مشابهت فشار اسمزی مایع اطراف یاخته ها یا درون آنها بیش از حد وارد یاخته نمیشود.
همیار -
L lO_Ol marked this topic as a question on
-
اگه واضح نیست
گزینه سه اینو نوشته
برای ماده استفاده میشود که به دلیل مشابهت فشار اسمزی مایع اطراف یاخته ها یا درون آنها بیش از حد وارد یاخته نمیشود.
همیار -
@سمیه-صادقلو
بنظرم داره اسمز رو میگه
تو سوال کتاب بود که آیا سلول ها میترکن با پدیده اسمز یا نه
که جوابش میشد چون مایع اطرافش غلظاش تقریبا با توش برابره زیاد وارد سلول نمیشه ولی اگه تو پارچ آب بندازیم منفجر میشه ، یه همچین چیزی بودسلام بله این قسمتش رو متوجه شدم که منظورش آب هست
ممنونم -
سلام بله این قسمتش رو متوجه شدم که منظورش آب هست
ممنونم -
Mahdi H
آها بله یادم نبود اون فصل و خوب نخوندمخیلی ممنون دوست عزیز لطف کردین
-
L lO_Ol has marked this topic as solved on
-
اگه واضح نیست
گزینه سه اینو نوشته
همیار@سمیه-صادقلو
سلام من فکر میکنم اینطور باشه
این چیزی که صورت سوال میگه انتقال از طریق مولکول های حاوی آمینو اسید یعنی پروتوئین و یعنی یا کانال یا پمپ که میشه انتقال فعال یا انتشار تسهیل شده و مولکول های کوچک هم برای این گفته به نظرم که بگه اگزو و اندو نیست
حالا اون گزینه ای که شما گفتی میگه برای ماده ای استفاده میشه که بخاطر اینکه فشار اسمزی مایع داخل و خارج یکیه زیاد جا به جا نمیشه
فکر میکنم یعنی آب همونطوور که Mahdi H گفتن چون طبق کتاب این جمله برای آبه -
@سمیه-صادقلو
سلام من فکر میکنم اینطور باشه
این چیزی که صورت سوال میگه انتقال از طریق مولکول های حاوی آمینو اسید یعنی پروتوئین و یعنی یا کانال یا پمپ که میشه انتقال فعال یا انتشار تسهیل شده و مولکول های کوچک هم برای این گفته به نظرم که بگه اگزو و اندو نیست
حالا اون گزینه ای که شما گفتی میگه برای ماده ای استفاده میشه که بخاطر اینکه فشار اسمزی مایع داخل و خارج یکیه زیاد جا به جا نمیشه
فکر میکنم یعنی آب همونطوور که Mahdi H گفتن چون طبق کتاب این جمله برای آبه@Kosar-Mortazavi
بله خیلی ممنونم لطف کردین️
من ارتباطش با انتشار تسهیل شده رو نمیگرفتم ک انگار تو فصل ۷زیست دهمه خیلی وقت نخوندم یادم رفته اونجارو
️
-
@Kosar-Mortazavi
بازم ممنونم
نظر شما هم کمک کننده بود️