منتظران ظهور
-
فرض کن حضرت مهدی(عج)به توظاهرگردد:
ظاهرت هست چنانیکه خجالت نکشی؟
باطنت هست پسندیده ی صاحب نظری؟
خانه ات لایق اوهست که مهمان گردد؟
لقمه ات درخور اوهست که نزدش ببری؟
پول بی شبهه و سالم زهمه داراییت؟
داری آن قدرکه یک هدیه برایش بخری؟
حاضری گوشی همراه تو را چک بکند؟
باچنین شرط که درحافظه دستی نبری!؟
واقفی بر عمل خویش تو بیش از دگران؟
می توان گفت تو را شیعه ی اثنا عشری؟؟
-
چرا بعضی ها وقتی میخواهند جوک تعریف کنند به گروه خاصی توهین می کنند ؟ ؟
یا شهر خاصی را مسخره ؟ ؟
خندیدن به چه قیمتی ؟ ؟
وقتی میخواهند برای من و تو جوک بگویند ،
می گویند یک روز ” غضنفر ” !
در صورتی غضنفر یعنی ” شیر ، مرد با صلابت و قوی ” …
و از قضا یکی از القاب حضرت علی علیه السلام است.
وقتی یک چیز از مــُــد افتاده به آن می گویند ” جــواد ” !
و جواد به معنای ” بخشنده و سخاوتمند ” است …
و از قضا از القاب امام محمد تقی علیه السلام است.
از اسم ” بتول ” برای مسخره کردن استفاده میکنند !
در صورتی که بتول یعنی پارسا و پاکدامن …
که به صورت خیلی اتفاقی
از القاب حضرت زهرا سلام الله علیها و حضرت مریم سلام الله علیها هم هست.
در فیلم ها نام های تقی و نقی را به هزل می آورند !
و تقی یعنی با تقوا و پرهیزگار و نقی به معنای پاک و پاکیزه است …
و اتفاقا از القاب امام جواد علیه السلام و امام هادی علیه السلام …
وقتی میخواهند بانوان نیروی انتظامی را مسخره کنند میگویند ” فاطی کماندو ” !
چه جالب !!
و یا به جای نام مبارک حضرت ابوالفضل العباس علیه السلام میگویند ابرفرض !
اتفاقا وقتی میخواهند بگویند فلانی خودش رابه آن راه زده میگویند :
خودش را زده به کوچه علی چپ !
خدالعنت کند دشمنان اهل بیت را با این جمله اهانت بار که میگویند :
این حرف ها برای فاطی تنبان نمی شود !
حال این ما شیعیان و این ارادت ما به اهل بیت علیه السلام !
در مبارزه با این فرهنگ غلط سهیم باشیم …
نگذاریم در طنزها و جوک هایشان از اسامی مقدس ائمه هدی علیه السلام استفاده کنند.
لطفا جهت شادی قلب امام زمان علیه السلام منتشر کنید !!!
باعادت بد ناخواسته سربازدشمن شده ایم .
rose77 من فکر می کنم که هیچکس(یا حداقل کمتر کسی) اینجوری که گفتید برداشت کنه. بعدشم اینا فقط تشابه تو اسمه چ ربطی به جایگاه والای امامان داره؟؟
-
علائم آخر زمان ؛
1- گسترش ترس و ناامنی
امام باقر علیه السلام می فرماید : « لایقوم القائم إلا علی خوف شدید ….» ؛ « حضرت قائم علیه السلام قیام نمی کند مگر در دورانی پر از بیم و هراس .» و نیز فرمود : « مهدی علیه السلام هنگامی قیام می کند که زمام کارهای جامعه در دست ستمکاران باشد . »اللهم عجل لولیک الفرج
-
2- حرام خوری و آلودگی های اقتصادی
در آخرالزّمان بحران اقتصادی حرام به حدّ اعلای خود می رسد، خانواده ها تقوای اقتصادی را از دست داده و در منجلاب آلودگی های اقتصادی همچون ربا، کم فروشی، رشوه خواری و گران فروشی غوطه ور می گردند: “هنگامی که ببینی اگر مردی یک روز گناه بزرگی همچون فحشا، کم فروشی، کلاه برداری و شرب خمر انجام نداده باشد، بسیار غمگین و اندوهگین می شود که گویی آن روز عمرش تباه شده است و می بینی که زندگی مردم از کم فروشی و تقلّب تأمین می شود. در آن زمان ربا شایع می شود، کارها با رشوه انجام می یابد، مقام و ارزش دین تنزّل می نماید و دنیا در نظر آنها ارزش پیدا می کند.” -
فک کنم هممون دیگه کم کم فهمیدم که واقعا مردم اخر زمان هستیم و روز به روز نشان های اخر زمان رو به چشم داریم میبینم ولی اونقد اهسته و تدریجه اتفاق افتادن که ما خوب و بد رو خیلیامون تشخیص نمیدیم
شاید ماها اگه تو کوفه بودیم هم مثل مردم کوفه نمیفهیدم
الان کسایی که همیشه شعار میدادن ما اهل کوفه نیستیم کجان عایا تو میدانن واسه کمک به امام عصرخدا کنه بیدار شیم خدا کنه بیدار شن همه
اللهم عجل لولیک الفرج -
بسم الرب الحسین....... امشب شب میلاد امام حسینه من مطمئنم حتی یه بار دلت برای آقا رفته برای بین الحرمین رفته برای یه سلام به شش گوشه رفته اینم مطمئنم آقا سلام رو بدون جواب نمیزارن و حتما آقا دستت و گرفته
دوستان تو این اعیاد شعبانیه فرصت خوبی گیرمون اومده تا رها شیم از این زمین خاکی دعا کنیم برای هم دیگه دعا کنیم برای همه ی مردم جهان دعا کنیم اسیر ویروس کرونا شدیم که هیچ ما الان اسیر خیلی چیزا هستیم اسیر نفسمون اسیر آرزوهایی که به خاطر خدا ازشون نگذشتیم اسیر دنیا .......
دعا کنیم برای ظهور آقا .آقا یی که برای گناهای من وشما گریه میکنه و من وشما اصلا برامون فرقی نداره که آقا هست یا نیست! از گناهایی که کردیمم هم پشیمون نیستیم آقا از کسی که دین نداره توقعی هم نداره از من وتویی که ادعا کردیم بچه شیعه هستیم توقع داره ....اما کجای کاریم راحت دلشون وشکستیم
خدایا ما را بخر برای همیشه ما را بخر
اللهم الرزقنا الشفاعت والشهادت الحسین یوم الورود -
سلام دوستان
در این تایپک شما میتوانید عکس , دلنوشته, و..... در مورد صاحب الزمان عج بگذارید و بدانید که ظهور نزدیک است........ با سپاس فراوان از همه ی دوستانrose77 [0_1589328849758_imam_mahdi.mp4](در حال بارگذاری 100%)