سلام مجدد
photo_2024-12-19_16-14-13.jpg
اینجا اون قسمتی که هایلایت سبز کردم بخشی هست که توان یکی کم میشه
میشه توضیح بدین چطور از توان یکی کم شده و نوشته شده منفی سینوس4ایکس
یا در ادامش شده منفی سینوس 2 ایکس؟
کلا لطفا توضیح بدین وقتی میگیم توان یکی کم یعنی چی و چطور محاسبه میشه؟"داخل همین مثال کافیه برام"
@ریاضیا @تجربیا @دوازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
سلام
photo_2024-12-19_13-48-17.jpg
داخل سوال بالایی استاد گفتن چون شیب منفیه پس علامت بالای 2 عوض میشه میره داخل جزء صحیح
اما تو سوال بعدی با وجود منفی بودن شیب این کارو نکردن"علامتو تغییر ندادن"
میشه توضیح بدین چرا؟
@ریاضیا @تجربیا @دوازدهم @یازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی @دانشجویان-درس-خون
سوال
-
-
-
Sara_R سلام
نه گزینه دو -
Sara_R
میشه اولشو توضیح بدی -
@سمیه-صادقلو
تابع فرض سوال جی اف ایکسه
بازش که کنی یعنی باید به جای ورودی تابع جی ، ضابطه اف رو بنویسیبعدش ما باید خود ضابطه جی ایکس رو بدست میاریم
پس ورودی رو برابر متغییر تی گذاشتم
و خود ضابطه جی تی رو بدست اوردم( جی تی در واقع همون جی ایکسه)
و بعدم 2 ایکسه بعلاوه یک رو جایگذاری به جا ایکس کردماگه متوجه نشدی بگو تا وقتی گوشی اومد دستم ویس بگیرم
-
Sara_R
متوجه نشدم
زحمتت میشه بزار کسیو پیدا کردم شاید -
Sara_R
سارا جون میگم دبیرمون جواب نمیده
زحمتت نمیشه هر وقت تونستی اینو توضیح بدی ؟ -
میشه. ولی ارزش اون همه فسفری که میسوزونی رو نداره. شخصا اصلا با عددگذاری ترکیب توابع حال نمیکنم. گرچه اریان حیدری کل بیس ترکیب توابعش ، عدد گذاری هستش. میخوای برو اونو ببین
-
Sara_R
ممنونم ازت -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to amirmohammad shakeri on آخرین ویرایش توسط انجام شده
amirmohammad shakeri
این سوال آزمون ۱۷ آبان قلم چیه آقای ثابتی تو تحلیل آزمون حل کردن
من مشکلم اینجاست که نمیفهمم چرا ایکس رو برحسب اف می نویسن اصلا درک نمیکنم اینو -
Sara_R
باید با سایت آپلود کنی اگه نشد ول کن این پایین گفتم کجارو نمیفهمم اون قسمتو فقط بهم بگی حله
خیلی معذرت میخوام مزاحمت شدم -
arthur morgan ببخشید فراموش کردم جواب بدم
نمیدونم
ولی خو اینو نبینید نصف صفحه شده
چون با جزئیات نوشتم اینطور شده و گرنه اینجوری راحت تره فک کنم -
Sara_R
اره علتشو نمیفهمم
اصلا درک نمیکنم