فشار 3
-
سلام وقت بخیر
میشه محبت کنید این تستو برام حلش را بفرستید
بچه-های-تجربی-کنکور-1401 بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 دوازدهم دانش-آموزان-آلاء -
سلام اونجایی که شاید مشکلت بوده این هست که چرا فشار حاصل از آهن رو جداگانه ننوشتیم؟؟
چون آهن وقتی میره پایین آب رو به اندازه ای که (مثلا ) قدرت داره بالا آورده
یعنی حاصل از آهن خودش محسوب شده و نیازی نیست دوباره حساب کنی -
سلام اونجایی که شاید مشکلت بوده این هست که چرا فشار حاصل از آهن رو جداگانه ننوشتیم؟؟
چون آهن وقتی میره پایین آب رو به اندازه ای که (مثلا ) قدرت داره بالا آورده
یعنی حاصل از آهن خودش محسوب شده و نیازی نیست دوباره حساب کنی -
راهشو بفرست
-
راهشو بفرست
Mr Unknown XD پاسخنامه کلیدیه متاسفانه
-
شاید مال چوب رو هم حساب نکرده ، شایدم اون درست باشه و راه من غلط باشه
اگر اونطوری باشع احتمالأ است لالش این هست که وقتی چوب رو هم میندازیم داخل آب به اندازه حجم چوب آب بالا اومده -
@mitra-ism-rahmani در فشار 3 گفته است:
اگر کسی جواب نداد من تا وقته
من کتابارو یا فیلمی چیزی بیینم به نتیجه ای رسیدم میگمش -
فهمیدمش
-
ببین رفتم نگاه کردم وقتی چوب رو میندازیم داخل آب به یک اندازه ای فرو میرع اما کامل نه
خب به چه اندازه فرو میره؟
و چه رابطه هایی در کار هست؟
ببین شکلو کشیدم بعدش یک بخش از شکلو برش دادم آوردم بیرون بررسی کنیمش
فشار در نقطه آ میشه فشار های بالا سرش
خب این فشار ها شامل
فشار آب هست فشار هوا و فشار چوب هست ،،،،،فشار هوا که آسون هست عددشو خودش داده
میریم سراغ فشار آب
ببین چون وقتیوب رو انداختیم چوب یک کوچولو فرو رفته پس ارتفاع آب h هست و ارتفاع چوبه فرو رفته 1-h هست خب حالا میگیم چون جسم شناور هست پس نیرو fb و نیرو وزن چوب با هم برابر هستن خب نیرو وزن که هست ۲۰ نیرو fb فرمولشو نوشتم البته جزو موارد حذف شده هست ولی خب بلد باشیم ضرر نداره حالا از اینجا یک رابطه بدست آوردم و داخل محاسبات نوشتم -
-
سلام وقت بخیر
بچه-های-تجربی-کنکور-1401 بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 دوازدهم دانش-آموزان-آلاء@mitra-ism-rahmani
عکس العمل نیروی شناوری وارد بر چوب، توسط چوب از بالا به پایین شاره به نقطه A وارد میشه و عکس العمل نیروی شناوری وارد بر اهن،توسط آهن از پایین به بالای شاره به نقطه A وارد میشه و چون وزن این دو قطعه برابره و ثابت هستن ( برآیند نیرو ها صفر) پس نیروی شناوری و عکس العملشون هم با هم برابر ولی در خلاف جهت هم دیگه به A وارد و در نهایت خنثی میشن... پس از طرف قطعه ها نیرویی به A وارد نمیشه که بخوان به فشار در نقطه A تاثیر بذارن -
@mitra-ism-rahmani
عکس العمل نیروی شناوری وارد بر چوب، توسط چوب از بالا به پایین شاره به نقطه A وارد میشه و عکس العمل نیروی شناوری وارد بر اهن،توسط آهن از پایین به بالای شاره به نقطه A وارد میشه و چون وزن این دو قطعه برابره و ثابت هستن ( برآیند نیرو ها صفر) پس نیروی شناوری و عکس العملشون هم با هم برابر ولی در خلاف جهت هم دیگه به A وارد و در نهایت خنثی میشن... پس از طرف قطعه ها نیرویی به A وارد نمیشه که بخوان به فشار در نقطه A تاثیر بذارنعلیرضا تمدنی در فشار 3 گفته است:
@mitra-ism-rahmani
عکس العمل نیروی شناوری وارد بر چوب، توسط چوب از بالا به پایین شاره به نقطه A وارد میشه و عکس العمل نیروی شناوری وارد بر اهن،توسط آهن از پایین به بالای شاره به نقطه A وارد میشه و چون وزن این دو قطعه برابره و ثابت هستن ( برآیند نیرو ها صفر) پس نیروی شناوری و عکس العملشون هم با هم برابر ولی در خلاف جهت هم دیگه به A وارد و در نهایت خنثی میشن... پس از طرف قطعه ها نیرویی به A وارد نمیشه که بخوان به فشار در نقطه A تاثیر بذارنسلام به نظرم تحلیلت مشکل داره با توجه به حرفات اگر درست فهمیده باشم ( شایدم من اشتباه فهمیدم ) ولی با توجه به حرفات یعنی اگر مثلا جرم اهن سه کیلو میبود و همین شکل رو به ما میداد جواب متفاوتی داشت ؟؟ پلی به نظر من وقتی آهن رفتع دایین به اندازه حجمش آب بالا اومده حالا این شکلی که به ما داده مستقل از جرم آهن هست چون صرفاً شکلو بهمون داده گفته بگین فشار نقطه A چقدره؟؟ ( در واقع نظر من این هست که آهن تاثیری که باید میذاشته رو گذاشته)
-
علیرضا تمدنی در فشار 3 گفته است:
@mitra-ism-rahmani
عکس العمل نیروی شناوری وارد بر چوب، توسط چوب از بالا به پایین شاره به نقطه A وارد میشه و عکس العمل نیروی شناوری وارد بر اهن،توسط آهن از پایین به بالای شاره به نقطه A وارد میشه و چون وزن این دو قطعه برابره و ثابت هستن ( برآیند نیرو ها صفر) پس نیروی شناوری و عکس العملشون هم با هم برابر ولی در خلاف جهت هم دیگه به A وارد و در نهایت خنثی میشن... پس از طرف قطعه ها نیرویی به A وارد نمیشه که بخوان به فشار در نقطه A تاثیر بذارنسلام به نظرم تحلیلت مشکل داره با توجه به حرفات اگر درست فهمیده باشم ( شایدم من اشتباه فهمیدم ) ولی با توجه به حرفات یعنی اگر مثلا جرم اهن سه کیلو میبود و همین شکل رو به ما میداد جواب متفاوتی داشت ؟؟ پلی به نظر من وقتی آهن رفتع دایین به اندازه حجمش آب بالا اومده حالا این شکلی که به ما داده مستقل از جرم آهن هست چون صرفاً شکلو بهمون داده گفته بگین فشار نقطه A چقدره؟؟ ( در واقع نظر من این هست که آهن تاثیری که باید میذاشته رو گذاشته)
Mr Unknown XD
حجم رو بیخیال شو بنظرم کلا
باید با نیرو ها تحلیل کنیم سوال رو
الان این که عکس العمل نیروی شناوری چوب و آهن که به شاره وارد میشن ،همدیگه رو خنثی میکنن مشکلی ک نداره...داره؟ -
شاید مال چوب رو هم حساب نکرده ، شایدم اون درست باشه و راه من غلط باشه
اگر اونطوری باشع احتمالأ است لالش این هست که وقتی چوب رو هم میندازیم داخل آب به اندازه حجم چوب آب بالا اومدهMr Unknown XD چرا ظرف حساب نمیشه؟!
-
Mr Unknown XD
الان این که عکس العمل نیروی شناوری چوب و آهن که به شاره وارد میشن ،همدیگه رو خنثی میکنن مشکلی ک نداره...داره؟علیرضا تمدنی در فشار 3 گفته است:
Mr Unknown XD
الان این که عکس العمل نیروی شناوری چوب و آهن که به شاره وارد میشن ،همدیگه رو خنثی میکنن مشکلی ک نداره...داره؟
به نظرم داره
ببین آهن ام جی به سمت پایین داره
اف باینسی به سمت بالا
چون ام جی سنگین تر بوده اومده پایین
اما چوب
ام جی به سمت پایین افرباینسی به سمت بالا ولی چون شناور هست
این دو تا با هم برابر هستن
به نظرم دو تا مولفه جدا از هم هستن نباید اصلا خط بخوره با هم دیگه -
Mr Unknown XD @Zahra-Zahraii علیرضا تمدنی
راستش با صحبت هاتون گیج شدم ولی یه راه حل خودم رفتم یکی از دوستان هم پی وی از همون راه رفت اونم اینکه اختلاف فشار ایجاد شده به همه قسمت ها یکیه بعد نقطه همتراز با A را که زیر چوب نباشه میگیریم و فشارو اونجا بدست میاریم مثل این :
https://forum.alaatv.com/assets/uploads/files/1648188583812-_-resized.jpg
فکنم همین جواب باشه -
بله این هم درسته منم همین رو فقط به صورت ریاضی اثبات کردم
-
_ _Mitra_ has marked this topic as solved on
-
سلام وقت بخیر
بچه-های-تجربی-کنکور-1401 بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 دوازدهم دانش-آموزان-آلاء@mitra-ism-rahmani
۱۰۱kp+10kp
ولی مساحت کف ظرفرو براچی داده ؟