IMG_20241003_203339.jpg
IMG_20241003_203922.jpg
سلام. برای این سوال که طول قطر مربع رو خواسته من اومدم یکی از قطر های مربع رو رسم کردم، یکی از نقاطی که در معادله خط قطر صدق میکنه منطبق میشه بر خطی که در صورت سوال داده شده و اون یکی نقطه هم مختصات مبدا مختصات رو پیدا کرد. از اینکه این نقاط درست هستند یا نه مطمئن نیستم. در هر صورت، طبق فرضیات، الان یک نقطه به مختصات (۰,۰) و یک خط به معادله y = 3x-9 داریم. برای بدست آوردن طول قطر مربع باید فاصله نقطه از خط رو بدست بیاریم. تمام این مراحل رو طی کردم اما جوابی که بدست آوردم با هیچکدوم از گزینه ها همخوانی نداشت.
IMG_20241003_204209.jpg
این سوال رو هم لطفا توضیح بدید.
@یازدهم @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
کنکور هنر
-
خیلی ممنون از سایت خوبتون
این طرح برای گسترش عدالت اموزشیه خیلی عالیه اگه میشه برای دروس تخصصی هنر هم یه فکری بکنید مخصوصا ترسیم فنی و درک عمومی ریاضی و فیزیک بررای ثبت نام تو سایت اصلا حتی رشته هنر نبود که واسه اطلاعاتم انتخاب کنم ،هنر چون منابعش پراکندست یکم جمع کردن مطالب مشکله ینی واقعا قبولیش پولی شده حتتما باید بری کلی کتاب بخری تا مطالب جمع شه مخصوصا واسه درک عمومی هنر اما مثلا ترسیم فنی و درک عمومی ریاضی و فیزیک واقعا نیاز به تدریس داره اونم که تو هنرستان سطح تدریس ریاضی و فیزیک اصلا قابل مقایسه با سوالاتی که تو کنکور طرح میشه نیست
من درک عمومی ریاضی و فیزیک و ترسیم فنی رو از طریق دوره های صفر تا صد رشته ریاضی فیزیک میخونم اما واقعا خیلی طولانی میشه و زمان نیست چون باید اول صفر تا صد رو یاد بگیریم تازه بعدش تست و تمرین حل کنیم که بشه یه درصدی از درک عمومی ریاضی و فیزیک بگیریم اگه امکانش هست یه دوره هم برای درک عمومی ریاضی و فیزیک بزارید هم یه دوره نکته و تست برا یترسیم فنی و ریاضی فیزیک