تست برای زبان مادری
-
سلام بچها وقتتون بخیر
من قبلا نکته و تست یکی از اساتید دیدم و نکاتش نوشتم مرور کنم برام یاد آوری میشه...تازه شروع کردم برای کنکور و خب وقتم محدوده. ی منبعی برای ادبیات میخوام ک 1-سطح تستهاش متوسط رو به بالا باشه 2-پوششدهی کامل باشه و3- در عین حال تا حد ممکن تعداد تستش( کم )باشه لطفا اگر کتابی مدنظرتون هست بهم معرفی کنید....کتابی ک خودتون خوندید و کارکردید با این مشخصات یا خودتون بررسی کردید نه صرفا برحسب شنیده هاتون ...خودم آیکیو مد نظرمه ولی مشکل اینه ک یکم تعداد تستش زیاده 3500 تا (درسنامه جدا میخونم فقز تستش برام مهمه )میخوام حداقل 60 بزنم ادبیاتو انشاالله...خیلی ممنونم -
گایز :))
-
-
دانش-آموزان-آلاء
محض رضای خدا حداقل ی نفر جواب میداد :/ -
سلام بچها وقتتون بخیر
من قبلا نکته و تست یکی از اساتید دیدم و نکاتش نوشتم مرور کنم برام یاد آوری میشه...تازه شروع کردم برای کنکور و خب وقتم محدوده. ی منبعی برای ادبیات میخوام ک 1-سطح تستهاش متوسط رو به بالا باشه 2-پوششدهی کامل باشه و3- در عین حال تا حد ممکن تعداد تستش( کم )باشه لطفا اگر کتابی مدنظرتون هست بهم معرفی کنید....کتابی ک خودتون خوندید و کارکردید با این مشخصات یا خودتون بررسی کردید نه صرفا برحسب شنیده هاتون ...خودم آیکیو مد نظرمه ولی مشکل اینه ک یکم تعداد تستش زیاده 3500 تا (درسنامه جدا میخونم فقز تستش برام مهمه )میخوام حداقل 60 بزنم ادبیاتو انشاالله...خیلی ممنونمluna luna سلام میتونی از موضوعی میکرو استفاده کنی
این عکس جلد سوالاشه