سوال فوووووووری زیست
-
دوستان من همین الان فاگوزیست خوندم نوشته که انزیم های موجود در شبکه اندوپلاسمی صاف را ریبوزوم های شبکه اندوپلاسمی زبر میسازد یعنی در حقیقت و اساس لیپید هارا شبکه اندوپلاسمی زبر میسازد
elmira اشتباهه مولفه
-
دوستان من همین الان فاگوزیست خوندم نوشته که انزیم های موجود در شبکه اندوپلاسمی صاف را ریبوزوم های شبکه اندوپلاسمی زبر میسازد یعنی در حقیقت و اساس لیپید هارا شبکه اندوپلاسمی زبر میسازد
elmira خب چه ربطی داشت؟؟؟ انزیماشو خب گفته زبر میسازه قبول این چه ربطی داره که بگیم پس لیپیداشو کی میسازه
-
elmira خب چه ربطی داشت؟؟؟ انزیماشو خب گفته زبر میسازه قبول این چه ربطی داره که بگیم پس لیپیداشو کی میسازه
-
elmira اشتباهه مولفه
barghamadi داخل نشر الگو حتی اینو ننوشته که شبکه ی زبر انزیم های داخل صافو میسازه
-
elmira اشتباهه مولفه
-
بعضی ها اشتباه خودشونو قبول نمیکنن
-
بعضی ها اشتباه خودشونو قبول نمیکنن
barghamadi
منم دارم اشتبا میگم یعنی؟؟ -
طبق فاگوزیست
لیپیدی که توسط شبکه صاف ساخته میشه به شبکه زبر رفته تا اونجا پروتیین های لازم در شبکه زبر روی این لیپیدا سوار شه و در نهایت غشا تکمیل میشه. این میشه غشاسازی شبکه اندوپلاسمی زبر -
افرین حرف معلم خودمون و اقای امینی هم عین جمله ی فگو زیسته اما این جمله اخریش که گفته زبر هم میتونه فسفو بسازه رو نگفتن ولی کتاب حرفی از همکاری دوتا شبکه واسه ساخت غشا نگفته و فقط در مورد جمله اخریه گفته
-
افرین حرف معلم خودمون و اقای امینی هم عین جمله ی فگو زیسته اما این جمله اخریش که گفته زبر هم میتونه فسفو بسازه رو نگفتن ولی کتاب حرفی از همکاری دوتا شبکه واسه ساخت غشا نگفته و فقط در مورد جمله اخریه گفته
-
@اسمان-ابی در کل ... شبکه اندوپلاسمی فسفولیپید تولید میکنه
برای صاف میشه وظیفه اصلی
برای زبر میشه فرعی@f_ssu در سوال فوووووووری زیست گفته است:
@اسمان-ابی در کل ... شبکه اندوپلاسمی فسفولیپید تولید میکنه
برای صاف میشه وظیفه اصلی
برای زبر میشه فرعیاین که زبر لیپید میسازه رو هم گفته بودما
-
اهان این نتیجه گیری به نظرم قانع کننده و طبق کتاب درسیه منم باهتون کاملا موافقم
ممنون از همه -
barghamadi داخل نشر الگو حتی اینو ننوشته که شبکه ی زبر انزیم های داخل صافو میسازه
barghamadi در سوال فوووووووری زیست گفته است:
اره نشر الگو اینم نگفته بود. -
در مورد ساخت انزیم های داخل صاف و زبر کتاب اشاره خاصی نکرده و مهم کتابه اصلا لازم نیس مطالب خارجی یاد بگیریم چون نمیشه برداشت خاصی در موردش از کتاب کرد پس زیاد خودمونو درگیرش نکنیم بهتره
-
خیلی ممنون
اخه دبیرمون یه جور دیگه گفته بود