سوال فوووووووری زیست
-
@f_ssu شما یه نمونه تست بیار من قانع میشم .طبق متن همه ی شبکه اندوپلاسمی های صاف فسفولیپید نمیسازن پس فسفولیپید ممکنه جای دیگه ای مصرف بشه
barghamadi منظورتون این هست که همه ی فسفولیپیدهارو شبکه ی صاف نمیسازه؟؟
من هم نگفتم همیشه کار صاف هست
اما در مورد این موضوع خاص که برای غشا سازی هست و با همکاری زبر صورت میگیره بله، توسط صاف انجام میشه -
barghamadi منظورتون این هست که همه ی فسفولیپیدهارو شبکه ی صاف نمیسازه؟؟
من هم نگفتم همیشه کار صاف هست
اما در مورد این موضوع خاص که برای غشا سازی هست و با همکاری زبر صورت میگیره بله، توسط صاف انجام میشه@f_ssu شما متن صفحه ی 28 کتابو بخونین نوشته که هر یک از این فراورده ها توسط نوع خاصی از سلول ها ساخته میشوند(استرویید فسفولیپید اسید های چرب)
-
@f_ssu شما متن صفحه ی 28 کتابو بخونین نوشته که هر یک از این فراورده ها توسط نوع خاصی از سلول ها ساخته میشوند(استرویید فسفولیپید اسید های چرب)
barghamadi منظورش این هست که شبکه صاف برخی سلولهاش تخصصی عمل میکنن
-
اون که کتاب گفته هر یک توسط نوع خاص سلول ساخته میشن بحثش جداس بله مثلا شبکه صاف تو یه سلول فسفو میسازه یه سلول دیگه مثلا استرویید
ولی مشکل اینجاس که فسفو رو زبرم میسازه یا نه
که کتاب متاسفانه اینجوری گفته که میسازه و ما باید بر اساس کتاب بسنجیم نه تست -
@f_ssu بعد اینکه داخل کتاب نوشته فسفولیپید هایی که توسط انزیم های شبکه اندوپلاسمی زبر ساخته میشوند درون غشای این شبکه جای میگیرند!
barghamadi در سوال فوووووووری زیست گفته است:
@f_ssu بعد اینکه داخل کتاب نوشته فسفولیپید هایی که توسط انزیم های شبکه اندوپلاسمی زبر ساخته میشوند درون غشای این شبکه جای میگیرند!
خب مسلمه :| تو غشا چسبیده بهم! اگه هم دقت کنین نوشته غشای شبکه اندوپلاسمی وسیع تر میشه! نوعشو نگفته!
-
barghamadi منظورش این هست که شبکه صاف برخی سلولهاش تخصصی عمل میکنن
@f_ssu :| خوب اگه بخواد تو غشا سازی شرکت کنه باید همه ی شبکه های اندوپلاسمی سلول های مختلف همیشه فسفولیپید بسازند
-
اون که کتاب گفته هر یک توسط نوع خاص سلول ساخته میشن بحثش جداس بله مثلا شبکه صاف تو یه سلول فسفو میسازه یه سلول دیگه مثلا استرویید
ولی مشکل اینجاس که فسفو رو زبرم میسازه یا نه
که کتاب متاسفانه اینجوری گفته که میسازه و ما باید بر اساس کتاب بسنجیم نه تست -
@اسمان-ابی در کل ... شبکه اندوپلاسمی فسفولیپید تولید میکنه
برای صاف میشه وظیفه اصلی
برای زبر میشه فرعی@f_ssu بر عکس میگی چرا
-
@f_ssu بر عکس میگی چرا
barghamadi نه دیگه ایشون درست میگن
-
دیگه خسته شدم اینقد نوشتم شبکه ی اندوپلاسمی
-
barghamadi نه دیگه ایشون درست میگن
-
اه منم اخرشم هیچی به هیچی
تو رو خدا اگه دبیر خوبی میشناسین ازش بپرسین -
@f_ssu :| خوب اگه بخواد تو غشا سازی شرکت کنه باید همه ی شبکه های اندوپلاسمی سلول های مختلف همیشه فسفولیپید بسازند
barghamadi چرا؟؟؟؟؟ هر بخشی یک گوشه از کار رو گرفته
زبر انزیمش رو میسازه
گلژی نشانه گذاریش میکنه
صاف لیپید سازی -
زبر انزیمش رو میسازه
گلژی نشانه گذاریش میکنه
صاف لیپید سازی@f_ssu شبکه ی زبر انزیم ها و پروتیین هایی که قراره از سلول خارج بشن میسازه لطفا دوباره کتابو مطالعه کن
-
@f_ssu شبکه ی زبر انزیم ها و پروتیین هایی که قراره از سلول خارج بشن میسازه لطفا دوباره کتابو مطالعه کن
barghamadi مگه انزیم از پروتئین نیست خب؟؟؟؟!!!!
-
زبر انزیمش رو میسازه
گلژی نشانه گذاریش میکنه
صاف لیپید سازی@f_ssu خب اخه کتاب اینو نمیگه
-
@f_ssu شبکه ی زبر انزیم ها و پروتیین هایی که قراره از سلول خارج بشن میسازه لطفا دوباره کتابو مطالعه کن
barghamadi در سوال فوووووووری زیست گفته است:
انزیمای خود شبکه، و انزیمای لیزوزوم و واکوئل رو هم میسازه
-
barghamadi مگه انزیم از پروتئین نیست خب؟؟؟؟!!!!
@f_ssu خب هست میدونم ولی انزیم برون سلولی میسازه
-
من سرم درد گرف :| دیگه ادامه نمیدم!
-
@f_ssu خب هست میدونم ولی انزیم برون سلولی میسازه
barghamadi جوابتون اصلا قانع کننده نیست.لطفا بیشتر تست بزنید.