میتونم تموم کنم؟
-
سلام امیدوارم خوب باشین
بچه ها من چند دیقه پیش با یه مشاوره تو اینستا صحبت کردم و گفتم چقد از حجم درسام مونده که نخوندم
مثلا فیزیک 11و12هیچی نخوندم
زیست11و12 هر دوتاش فصل پنج هستم
ریاضی که اصن شروع نکردم چون بلد نبودم
شیمی 11فصل 2 هستم و شیمی12شروع نکردم
عمومی ها هم که میشه تموم کنم پس بیخیال
بش گفتم که یه هفته قبل عید جا زدم و خسته شدم و نخوندم
بم گف یه هفته قبل عید رو بیخیال چند ماه قبل عید چیکار میکردم
گفتم ک کمیخوندم ولی سرعتم کم بوده
بچه ها من الان یه لسترسی گرفتم که نگین و نپرسین
بچه ها با این حرفش یعنی نمیتونم تموم کنم درسارو؟
یعنی امسال هم به هدفم نمیرسم؟؟
یعنی نمیشه؟
بچه ها راهنماییم کنید که چیکار کنم
چجور دوباره شروع کنم
برنامه ریزیم چجور باشه
یعنی از بس استرس دارم قلبم اومده دهنم
دانش-آموزان-آلاء
کنکوری
فارغ-التحصیلان-آلاء
maryam111 -
چرا میتونی برا هر درس زیست میانگین 4-5 روز تایم بده برا هر درس فیزیک میانگین 4-3 روز و به همین روال برا بقیه درسا
میرسی
اینا که گفتم میانگینه شتید بعضی فصلا کمار یا بیشتر این تایم بخوادmy study در میتونم تموم کنم؟ گفته است:
چرا میتونی برا هر درس زیست میانگین 4-5 روز تایم بده برا هر درس فیزیک میانگین 4-3 روز و به همین روال برا بقیه درسا
میرسی
اینا که گفتم میانگینه شتید بعضی فصلا کمار یا بیشتر این تایم بخوادالبته من خودم دارم از ترس نشدن خفه میشم :)) ولی میدونم اگه یه کسی جنم داشته باشه میرسه من بیشتر از ترس اینکه خودم جنم نداشته باشم و گند بزنم به تایم باقی مونده میترسم :))
-
سلام امیدوارم خوب باشین
بچه ها من چند دیقه پیش با یه مشاوره تو اینستا صحبت کردم و گفتم چقد از حجم درسام مونده که نخوندم
یعنی نمیشه؟
چجور دوباره شروع کنم
برنامه ریزیم چجور باشه
دانش-آموزان-آلاء
کنکوری
فارغ-التحصیلان-آلاء
maryam111aynaz masoumi تلاشتو کن
خدا هست
میبینه
ناامید نباش.
نمیدونم هدفت چیه ولی اگه واقعا براش تلاش کنی در حد مرگ بخونی میرسی بهش.
استرس نداشته باش مانع رسیدن ب هدفت میشه و فقط تست بزن این تایم باقی مونده رو از تست زدن نترس ب درک از ۳۰ تا ۲۰ تا رو نزدی ده تا غلط فقطط تحلیل کن تستو که از درسنامه واجب تره -
میرسی
اینا که گفتم میانگینه شتید بعضی فصلا کمار یا بیشتر این تایم بخوادmy study مرسی🤍
-
aynaz masoumi تلاشتو کن
خدا هست
میبینه
ناامید نباش.
استرس نداشته باش مانع رسیدن ب هدفت میشه و فقط تست بزن این تایم باقی مونده رو از تست زدن نترس ب درک از ۳۰ تا ۲۰ تا رو نزدی ده تا غلط فقطط تحلیل کن تستو که از درسنامه واجب ترهfatemeh Asadi 3 مرسی🤍
انشالله میشه و منم تلاشمو میکنم -
my study در میتونم تموم کنم؟ گفته است:
میرسی
اینا که گفتم میانگینه شتید بعضی فصلا کمار یا بیشتر این تایم بخوادالبته من خودم دارم از ترس نشدن خفه میشم :)) ولی میدونم اگه یه کسی جنم داشته باشه میرسه من بیشتر از ترس اینکه خودم جنم نداشته باشم و گند بزنم به تایم باقی مونده میترسم :))
my study قشنگ درکتون میکنم و خودمم بشدت استرس دارم ولی مجبوریم کمترش کنیم و بخونیم
مجبوریم
وقتی استرس داری مکان مطالعت رو تمیز کن
اهنگ ارامش بخش گوش کن
مدیتیشن کن برای مدیتیشن از برنامه nurbo استفاده کن
من قبلا فک میکردم اینا الکیه و انجام. نمیدادم ولی یه روز ک انجام دادم خیلی جواب داد -
my study مرسی🤍
aynaz masoumi خواهش میکنم
خیلی درکت میکنم
الهی که امسال هممون دیگه تمومش کنیم و برسیم به هدفمون -
my study قشنگ درکتون میکنم و خودمم بشدت استرس دارم ولی مجبوریم کمترش کنیم و بخونیم
مجبوریم
وقتی استرس داری مکان مطالعت رو تمیز کن
اهنگ ارامش بخش گوش کن
مدیتیشن کن برای مدیتیشن از برنامه nurbo استفاده کن
من قبلا فک میکردم اینا الکیه و انجام. نمیدادم ولی یه روز ک انجام دادم خیلی جواب دادaynaz masoumi خیلی ممنونم عزیزم
-
سلام امیدوارم خوب باشین
یعنی نمیشه؟
چجور دوباره شروع کنم
برنامه ریزیم چجور باشه
دانش-آموزان-آلاء
کنکوری
فارغ-التحصیلان-آلاء
maryam111aynaz masoumi سلام
ببین الان تو خیلی عقبی ولی تلاش کنی به یجا میرسی
نمیگم جبران میشه چون نمیخوام الکی امید بدم ولی ناامیدتم نمیکنم چون انسان با امید زندس🥲
دوره ی شروع از نو بود؟دیدیش؟اونجا برای هر درس اومد یع تقسیم بندی ای کرد و یه برنامه ای ریخت که مثلا چه مباحثی تو هر درس مهم ترن و بیشتر تست میاد و اینا،با اون برو جلو هرچقدشو که رسیدی انجام بده،البته این نظر منه باز هرجور خودت صلاح میدونی
به امید موفقیت و درخشش تو و همه کنکوریا -
سلام امیدوارم خوب باشین
یعنی نمیشه؟
چجور دوباره شروع کنم
برنامه ریزیم چجور باشه
دانش-آموزان-آلاء
کنکوری
فارغ-التحصیلان-آلاء
maryam111aynaz masoumi سلام
این ماه ها آخر واقعا با هیچ کس صحبت نکنید و دنبال میانبر نباشید چون این صحبت ها هیچ نتیجه ای ندارد و فقط استرس به شما وارد میکنه
این چند ماه را خوب درس بخونید و مطمئن باشید نتیجه تلاش تونو میبینید
-
سلام. یه همایش داشتیم عید پارسال یه مشاور داشت حرف میزد یه حرف جالبی زد البته شاید یکم ادبیاتش درست نباشه عذر میخوام. گفت : تو یه دونده ای، چشمت کور، گوشات کر، فقط بدو
منظورش این بود اصلا تو کنکور مهم نیست برسی یا نرسی بهش فکر نکن همش. فقط بخون بخون بخون.
نهایش اینه امسال نتیجه خوبی نگیری حداقل استارت سال بعد رو از الان زدی و کلی از بقیه جلوتری (در بدترین حالت)
-
aynaz masoumi خواهش میکنم
خیلی درکت میکنم
الهی که امسال هممون دیگه تمومش کنیم و برسیم به هدفمونmy study ایشالا
-
aynaz masoumi سلام
ببین الان تو خیلی عقبی ولی تلاش کنی به یجا میرسی
نمیگم جبران میشه چون نمیخوام الکی امید بدم ولی ناامیدتم نمیکنم چون انسان با امید زندس🥲
دوره ی شروع از نو بود؟دیدیش؟اونجا برای هر درس اومد یع تقسیم بندی ای کرد و یه برنامه ای ریخت که مثلا چه مباحثی تو هر درس مهم ترن و بیشتر تست میاد و اینا،با اون برو جلو هرچقدشو که رسیدی انجام بده،البته این نظر منه باز هرجور خودت صلاح میدونی
به امید موفقیت و درخشش تو و همه کنکوریا@m-naghavi نه ندیدم چ دوره ای؟
همین الا؟ -
aynaz masoumi سلام
این ماه ها آخر واقعا با هیچ کس صحبت نکنید و دنبال میانبر نباشید چون این صحبت ها هیچ نتیجه ای ندارد و فقط استرس به شما وارد میکنه
این چند ماه را خوب درس بخونید و مطمئن باشید نتیجه تلاش تونو میبینید
z Gheibi ممنون چشم حتمن تمام تلاشمو میکنم
-
سلام. یه همایش داشتیم عید پارسال یه مشاور داشت حرف میزد یه حرف جالبی زد البته شاید یکم ادبیاتش درست نباشه عذر میخوام. گفت : تو یه دونده ای، چشمت کور، گوشات کر، فقط بدو
منظورش این بود اصلا تو کنکور مهم نیست برسی یا نرسی بهش فکر نکن همش. فقط بخون بخون بخون.
نهایش اینه امسال نتیجه خوبی نگیری حداقل استارت سال بعد رو از الان زدی و کلی از بقیه جلوتری (در بدترین حالت)
امیرحسین حاجی پور سال بعد نمیشه حتمن باید امسال بشه
حتمااا
اره دندم نرم چشمم. کور حتمن میخونم و تمام تلاشمو میکنم
مرسی -
@m-naghavi نه ندیدم چ دوره ای؟
همین الا؟ -
سلام امیدوارم خوب باشین
یعنی نمیشه؟
چجور دوباره شروع کنم
برنامه ریزیم چجور باشه
دانش-آموزان-آلاء
کنکوری
فارغ-التحصیلان-آلاء
maryam111aynaz masoumi سلام، من نظرم اینه الان دنبال تموم کردن درسا نباشین چون هر روز بهتون استرس کم بودن زمان دست میده و ممکنه اصلن شروع نکنین ! من اگه جای شما بودم میگشتم و بحثای پر تکراری که تو کنکور ازش سوال میاد رو اولویت بندی میکردم و به ترتیبِ مهم بودن میخوندم ! نظر من اینه دنبال درصد جمع کردن باشین نه تموم کردن ! چون حتی اگه تموم هم کنین ممکنه یه جاهاییو کامل روش مسلط نباشید و سوال مربوط به اون بحثو جواب بدین و غلط در بیاد ! مثلا درس فیزیک : اگه فصل فشار و دما و گرما رو خوب بخونید و کار و انرژی (فصل سه دهم) رو هم با دینامیک ترکیبی بخونین و حرکت شناسیو هم خوب بخونین، تقریبا میشه چهل درصد !
ولی اگه عجله کنید و بخواین همه رو بخونین شاید تسلطتون واسه جواب دادن به اندازه کافی نباشه ! یه چیزیو هم بگم که از حرفام بد برداشت نکنین ! بحث من اصلا این نیست که مبحثیو حذف کنین یا اصلا نخواین بخونینش ! منظورم اینه که کل مباحثو به ترتیب مهم بودن مرتب کنید و به فکر تموم شدن همش هم نباشید و تا توان دارین به ترتیب رو همشون کار کنید ! خوبیش اینه اگه همشو هم نرسید تموم کنید حداقل مهماشو خوندین و میتونم بگم اگه از الان شروع کنید و صفر صفر باشید تقریبا میتونید 50 تا 60 درصد هر درس اختصاصیو با تسلط بالا ببندین ! موفق باشین ! -
aynaz masoumi تلاشتو کن
خدا هست
میبینه
ناامید نباش.
استرس نداشته باش مانع رسیدن ب هدفت میشه و فقط تست بزن این تایم باقی مونده رو از تست زدن نترس ب درک از ۳۰ تا ۲۰ تا رو نزدی ده تا غلط فقطط تحلیل کن تستو که از درسنامه واجب ترهيعني واقعان عيب نداره تست ها رو نشه جواب داد یا خیلی زمان ببره
کاری که من می کنم از تست ها فرار می کنم.
يعني برای تعداد تست ها کم هم خیلی زمان می زارم و زود کنار می کشم و این شده که از تست زدن می ترسم.
حتی اگر بلد باشم جواب رو.
-
https://forum.alaatv.com/topic/47831/امید-دوباره?_=1648309510856
میخواستم اسمتونو منشن کنم ولی نشدچون دیدیم چن نفر همین مشکلو دارن گفتیم باهم دست به کارشیم اگ خواستین بیاین