تست زیست
-
Mahan Xodayi 2 خب همون باکتری هم مگه با تقسیم سلولی تکسیر نمیشه
Matin Mousavi 1 تقسیم دوتایی هم تقسیم سلولی بیان میشه؟؟؟؟چون اصولا جدا از هم میگیرنشون شک کردم.....
-
Mahan Xodayi 2
خب پروکاریوتم با تقسیم سلولی تولید مثل میکنه دیگه؛سلولش تقسیم میشه
.@سینا-0 میدونم درسنامه ها اصولا تقسیم سلولی انسان و باکتری و جدا ازهم فرض میکنند
-
Matin Mousavi 1 تقسیم دوتایی هم تقسیم سلولی بیان میشه؟؟؟؟چون اصولا جدا از هم میگیرنشون شک کردم.....
Mahan Xodayi 2 تقسیم دوتایی اصلا تو کتاب نیامده
-
Mahan Xodayi 2 تقسیم دوتایی اصلا تو کتاب نیامده
Matin Mousavi 1 عرض کردم درسنامه ها.......
-
Mahan Xodayi 2 در تست زیست گفته است:
درثانی جزو علوم پایه هستش....
-
Mahan Xodayi 2 خب ملاک کنکور اونا نیستن که. به نظرم به این مسائل گیر بدیم فقط برای خودمون درگیری ذهنی ایجاد کردیم. الان مثلا میتوکندری و کلروپلاست یوکاریوتی هم تقسیم دوتایی دارن.
-
Mahan Xodayi 2 خب ملاک کنکور اونا نیستن که. به نظرم به این مسائل گیر بدیم فقط برای خودمون درگیری ذهنی ایجاد کردیم. الان مثلا میتوکندری و کلروپلاست یوکاریوتی هم تقسیم دوتایی دارن.
Matin Mousavi 1 خب جزو علوم پایس نمیشه نذیدم گرفت اخه......ولی یک رو قبول دارم واضح تر غلطه آما چهارم غلطه:////
-
Matin Mousavi 1 خب جزو علوم پایس نمیشه نذیدم گرفت اخه......ولی یک رو قبول دارم واضح تر غلطه آما چهارم غلطه:////
Mahan Xodayi 2 تقسیم دوتایی هم جزو تقسیمات سلولی به حساب میاد
-
Mahan Xodayi 2 تقسیم دوتایی هم جزو تقسیمات سلولی به حساب میاد
Matin Mousavi 1 اها اوکی ممنون
-
Matin Mousavi 1 اها اوکی ممنون
-
Gharibe Gomnam درود
ژن های انسانی رو هم به پروکاریوت(مثل باکتری و بحث انسولین) و هم به یوکاریوت(مثل گوسفند و بحث پروتئین های انسانی داخل شیرش) میشه منتقل کرد ؛ رو این حساب گزینه 1 برای باکتری صادق نیست و غلطه
2و3 هم خب ، درسته ، توضیح خاصی ندارم
4 رو هم شک دارم ؛ از طرفی هیچ جا ندیدم که بگه همه جانداران با تقسیم سلولی تولید مثل میکنن ؛ و از طرفی به نظر خودم چندان نادرست هم نیست ، چه تشکیل گامت ها و چه تشکیل جنین ، با تقسیم انجام سلولی میشه
.@سینا-0
تو پاسخنامه نوشته تقسیم یاخته ای اساس تولید مثل در همهی انواع جانداران است ولی خب من الان قاطی کردم که الان باکتری ها با تقسیم یاخته ای رشد میکنن یا تولید مثل میکنن؟؟ جانداران دیگه چطور؟ -
@سینا-0
تو پاسخنامه نوشته تقسیم یاخته ای اساس تولید مثل در همهی انواع جانداران است ولی خب من الان قاطی کردم که الان باکتری ها با تقسیم یاخته ای رشد میکنن یا تولید مثل میکنن؟؟ جانداران دیگه چطور؟Gharibe Gomnam باکتری با رشد رشد میکنند با تقسیم تولید مثل میکنن چون ی دونه سلوله بخواد تقسیم کنه میشه دوتا و دیگه باکتری نیست و پرسلولیه برای همین زمانی که تقسیم کنند تولید مثل دارند اما بخوان رسد کنند بزرگ میشن دیگه رشد به معنای واقعی:/
-
Gharibe Gomnam باکتری با رشد رشد میکنند با تقسیم تولید مثل میکنن چون ی دونه سلوله بخواد تقسیم کنه میشه دوتا و دیگه باکتری نیست و پرسلولیه برای همین زمانی که تقسیم کنند تولید مثل دارند اما بخوان رسد کنند بزرگ میشن دیگه رشد به معنای واقعی:/
Mahan Xodayi 2 در تست زیست گفته است:
Gharibe Gomnam باکتری با رشد رشد میکنند با تقسیم تولید مثل میکنن چون ی دونه سلوله بخواد تقسیم کنه میشه دوتا و دیگه باکتری نیست و پرسلولیه برای همین زمانی که تقسیم کنند تولید مثل دارند اما بخوان رسد کنند بزرگ میشن دیگه رشد به معنای واقعی:/
ولی جاندارای دیگه مثل انسان با تقسیم میتوز رشد میکنه مثلا قدش بلند میشه با تقسیم میوز تولید مثل میکنه البته تولید مثل الزاما با میوز نیست در هر جانداری....
-
@سینا-0
تو پاسخنامه نوشته تقسیم یاخته ای اساس تولید مثل در همهی انواع جانداران است ولی خب من الان قاطی کردم که الان باکتری ها با تقسیم یاخته ای رشد میکنن یا تولید مثل میکنن؟؟ جانداران دیگه چطور؟Gharibe Gomnam
باکتری که یه سلوله و هر تقسیمی انجام بده میشه تولید مثل ولی جانداران پرسلولی با تقسیم یاخته ای هم رشدشونو میکنن و هم تولید مثل دارن
. -
G Gharibe Gomnam marked this topic as a question on
-
G Gharibe Gomnam has marked this topic as solved on
-
ممنون از همگی