تست شیمی
-
Gharibe Gomnam گزینه 3 ؟
HANIYE bh
بله -
HANIYE bh
بلهGharibe Gomnam جرم الکترون رو بگیر 1 بروی 2 هزار بعد
عدد اتمی توی یک دوهزارم ضرب کن بزار صورت ( 76 نصفش کن اون صفرا رو هم ده بتوان منفی سه بزار )
همون بالایی رو با عدد جرمی (190) جمع کن بزار مخرج
بعد این کسرو مساوی با 1 بروی 5 هزار بزار طرفین وسطین کن و به این نکته توجه کن که توی صورت سوال گفته به تقریب
حالا 5*38برابر 190 هست
اونور تساوی عددی که قراره باهاش جم بشه هم عدد خیلی کوچیکیه
(عدد 38 از ضرب 1 دوهزارم در عدد اتمی بدست اومد )
متوجه شدی ؟ -
Gharibe Gomnam جرم الکترون رو بگیر 1 بروی 2 هزار بعد
عدد اتمی توی یک دوهزارم ضرب کن بزار صورت ( 76 نصفش کن اون صفرا رو هم ده بتوان منفی سه بزار )
همون بالایی رو با عدد جرمی (190) جمع کن بزار مخرج
بعد این کسرو مساوی با 1 بروی 5 هزار بزار طرفین وسطین کن و به این نکته توجه کن که توی صورت سوال گفته به تقریب
حالا 5*38برابر 190 هست
اونور تساوی عددی که قراره باهاش جم بشه هم عدد خیلی کوچیکیه
(عدد 38 از ضرب 1 دوهزارم در عدد اتمی بدست اومد )
متوجه شدی ؟HANIYE bh

خب چیکارکنم؟ -
HANIYE bh

خب چیکارکنم؟Gharibe Gomnam 76 رو نصف کن
-
HANIYE bh

خب چیکارکنم؟Gharibe Gomnam ده بتوان سه وقتی بیاد بالا منفی میشه نه توی مخرج
-
Gharibe Gomnam 76 رو نصف کن
HANIYE bh
خب -
Gharibe Gomnam
خب اون عددی ک بدست اوردی جرم الکترونه
حالا جرم اتم رو حساب کن که میشه عدد جرمی ینی همون 190 که توی سوال گفته برابر با 1 amu -
حقیقتش پاسخنامش اینجوری کرده من متوجه نشدم چرا عدد اتمی رو ضرب در یک دوهزارم کرده

-
حقیقتش پاسخنامش اینجوری کرده من متوجه نشدم چرا عدد اتمی رو ضرب در یک دوهزارم کرده

Gharibe Gomnam
جدول ذره های زیر اتمی توی کتابت جرم الکترون رو گفته چی ؟ -

Gharibe Gomnam عدد گزاری از این روش خیلی سریع تره😹😹
-
Gharibe Gomnam عدد گزاری از این روش خیلی سریع تره😹😹
HANIYE bh
من میگم عدد اتمی چه ربطی به اون دارع -
این فصل یک دهم خیلی سخته😑
-
HANIYE bh
من میگم عدد اتمی چه ربطی به اون دارعGharibe Gomnam در تست شیمی گفته است:
HANIYE bh
من میگم عدد اتمی چه ربطی به اون دارعخب چرا شما دقت نمیکنی که توی هر اتم خنثی به تعداد عدد اتمیش الکترون وجود داره و برای بدست اورد کل جرم الکترون باید تعداد الکترون ضرب در جرمش بشه :/
-
Gharibe Gomnam در تست شیمی گفته است:
سخت نیست
قبول دارم یسری سوالات سخت الکی هم میدن با همین عدد جرمی اینا
ولی فوقش اونارو نمیزنی اگه خیلی سخت بود ازش غول نساز کمتر یاد میگیری
شیمی یازدهم خیلی قشنگه :) -
HANIYE bh
من میگم عدد اتمی چه ربطی به اون دارعخب چرا شما دقت نمیکنی که توی هر اتم خنثی به تعداد عدد اتمیش الکترون وجود داره و برای بدست اورد کل جرم الکترون باید تعداد الکترون ضرب در جرمش بشه :/
HANIYE bh در تست شیمی گفته است:
HANIYE bh
من میگم عدد اتمی چه ربطی به اون دارعخب چرا شما دقت نمیکنی که توی هر اتم خنثی به تعداد عدد اتمیش الکترون وجود داره تا اینجا صحیح
و برای بدست اورد کل جرم الکترون باید تعداد الکترون ضرب در جرمش بشه :/ ولی اینجا رو نمیگیرم
-
HANIYE bh
من میگم عدد اتمی چه ربطی به اون دارعخب چرا شما دقت نمیکنی که توی هر اتم خنثی به تعداد عدد اتمیش الکترون وجود داره تا اینجا صحیح
و برای بدست اورد کل جرم الکترون باید تعداد الکترون ضرب در جرمش بشه :/ ولی اینجا رو نمیگیرم
Gharibe Gomnam
واای گرفتم -
فهمیدممم
-
HANIYE bh
Gharibe Gomnam شما اگه 20 تا سیب 100 گرمی داشته باشی ازت بپرسن چند کیلو سیب داری چیکار میکنی ؟
-
فهمیدممم
-
HANIYE bh
Gharibe Gomnam
چون تعداد الکترون با پروتون دراتم خنثی برابره پس میشه عدداتمی رو به جای تعداد الکترون گذاشت