تست شیمی
-
Gharibe Gomnam عدد گزاری از این روش خیلی سریع تره😹😹
HANIYE bh
من میگم عدد اتمی چه ربطی به اون دارع -
این فصل یک دهم خیلی سخته😑
-
HANIYE bh
من میگم عدد اتمی چه ربطی به اون دارعGharibe Gomnam در تست شیمی گفته است:
HANIYE bh
من میگم عدد اتمی چه ربطی به اون دارعخب چرا شما دقت نمیکنی که توی هر اتم خنثی به تعداد عدد اتمیش الکترون وجود داره و برای بدست اورد کل جرم الکترون باید تعداد الکترون ضرب در جرمش بشه :/
-
Gharibe Gomnam در تست شیمی گفته است:
سخت نیست
قبول دارم یسری سوالات سخت الکی هم میدن با همین عدد جرمی اینا
ولی فوقش اونارو نمیزنی اگه خیلی سخت بود ازش غول نساز کمتر یاد میگیری
شیمی یازدهم خیلی قشنگه :) -
HANIYE bh
من میگم عدد اتمی چه ربطی به اون دارعخب چرا شما دقت نمیکنی که توی هر اتم خنثی به تعداد عدد اتمیش الکترون وجود داره و برای بدست اورد کل جرم الکترون باید تعداد الکترون ضرب در جرمش بشه :/
HANIYE bh در تست شیمی گفته است:
HANIYE bh
من میگم عدد اتمی چه ربطی به اون دارعخب چرا شما دقت نمیکنی که توی هر اتم خنثی به تعداد عدد اتمیش الکترون وجود داره تا اینجا صحیح
و برای بدست اورد کل جرم الکترون باید تعداد الکترون ضرب در جرمش بشه :/ ولی اینجا رو نمیگیرم
-
HANIYE bh
من میگم عدد اتمی چه ربطی به اون دارعخب چرا شما دقت نمیکنی که توی هر اتم خنثی به تعداد عدد اتمیش الکترون وجود داره تا اینجا صحیح
و برای بدست اورد کل جرم الکترون باید تعداد الکترون ضرب در جرمش بشه :/ ولی اینجا رو نمیگیرم
Gharibe Gomnam
واای گرفتم -
فهمیدممم
-
HANIYE bh
Gharibe Gomnam شما اگه 20 تا سیب 100 گرمی داشته باشی ازت بپرسن چند کیلو سیب داری چیکار میکنی ؟
-
فهمیدممم
-
HANIYE bh
Gharibe Gomnam
چون تعداد الکترون با پروتون دراتم خنثی برابره پس میشه عدداتمی رو به جای تعداد الکترون گذاشت -
هوف خداروشکر😶
واقعا ممنون -
G Gharibe Gomnam has marked this topic as solved on
-
Gharibe Gomnam
چون تعداد الکترون با پروتون دراتم خنثی برابره پس میشه عدداتمی رو به جای تعداد الکترون گذاشتGharibe Gomnam بله اگه دقت کنید دقیقا همینو هم گفتم😂🌻
-
Gharibe Gomnam بله اگه دقت کنید دقیقا همینو هم گفتم😂🌻
HANIYE bh
بله همینو گفتین😂😂😂 -
هوف خداروشکر😶
واقعا ممنونGharibe Gomnam موفق باشی گلم🖐
-
Gharibe Gomnam موفق باشی گلم🖐
HANIYE bh
خیلی ممنون دستتون دردنکنه اذیتتون کردم😂 -
HANIYE bh
خیلی ممنون دستتون دردنکنه اذیتتون کردم😂Gharibe Gomnam نه بابا