انحلال پذیری
-
سلام دوستان
به نظرتون این مورد درسته یا غلط؟

-
S Sara_R marked this topic as a question on
-
سلام دوستان

Sara_R فک کنم غلطه چون باید لفظ توی همون دما رو هم بکار میبرد (شایدم تو صورت سوال گفته) ! چون اگه دما افزایش پیدا کنه انحلال پذیریش هم بیشتر میشه و بنابراین c میتونه یجاهایی کمتر از از انحلال پذیریش باشه ! اگه واستون ممکن بود از پاسخش عکس بدین .
-
Sara_R فک کنم غلطه چون باید لفظ توی همون دما رو هم بکار میبرد (شایدم تو صورت سوال گفته) ! چون اگه دما افزایش پیدا کنه انحلال پذیریش هم بیشتر میشه و بنابراین c میتونه یجاهایی کمتر از از انحلال پذیریش باشه ! اگه واستون ممکن بود از پاسخش عکس بدین .
Disgustion 1 تشریحی گفته نقطه c فراسیرشدس و درسته
اما من با این کلمه ای که پررنگ میکنم مشکل دارممقدار بیش از حد سیرشدن از این نمک را در خود حل میکند
ایا لفظ "حل" اشتباه نیست؟
مگه رسوب نمکنه؟ -
اما من با این کلمه ای که پررنگ میکنم مشکل دارممقدار بیش از حد سیرشدن از این نمک را در خود حل میکند
مگه رسوب نمکنه؟Sara_R پس توی همون دما مقایسشون کرده .
اینجا که گفته حل کرده، حتی اگه فرا سیر شده باشه اشتباه نیست ! در صورتی اشتباهه که به محلول فرا سیر شده شُک وارد کنیم (مثلا با خودکار به بِشِر ضربه بزنیم) که مقدار اضافی حل شدش رسوب پیدا کنه ! -
مگه رسوب نمکنه؟Sara_R یه نکته جذاب که تازه به ذهنم رسید ! وقتی میگه حد سیر شدن باید ازش پرسید حد سیر شدن تو کدوم دما؟ اگه دما همون حدود پنجاه درجس، میشه قبول کرد که c بیشتر از حد سیر شدن تو اون دماست ! ولی اگه دما مثلن 80 باشه، حد سیر شدن خیلی بیشتر میشه و نقطه C که تو دمای 50 فراسیرشده هس، پایین تر از حد سیر شدن توی دمای هشتاده ! پس باید حتما به دمای حد سیر شدنی که مد نظرشه اشاره کنه !
-
سلام دوستان

Disgustion 1
ممنونم -
S Sara_R marked this topic as a regular topic on