سوال فیزیک 1 فصل کار و انرژی
-
سلام دوستان
این سوال که آقای فرزانه حل کرد مگه 400 رادیکال 3 بر روی 2 رو نباید از 1000 کم میکرد تا نیروی خالص بدست بیاد؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
سلام دوستان
این سوال که آقای فرزانه حل کرد مگه 400 رادیکال 3 بر روی 2 رو نباید از 1000 کم میکرد تا نیروی خالص بدست بیاد؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاAlireza a2 سلام، خیلی تو هم نوشتن اصلا مشخص نیس چی به چیه ! چون سوال تشریحیه سعی میکنم تشریحی بگمش : ببینید کار کل تو این سوال مجموع کار نیروی اسطکاک و نیروی عامل و وزن و تکیه گاهه .
نیروی تکیه گاه و وزن بر جابجایی عمودن و بنابراین کارشون صفره ! فقط میمونه کار نیروی عامل که میشه 4000 ضربدر 100 ضربدر 3√ تقسیم بر دو ! کار نیروی اسطکاک هم میشه منفی هزار ضربدر صد ! این دوتا رو که با هم جمع کنیم جواب بدست میآد ! و اما سوال خودتون : میشه اول نیروی خالص رو بدست آورد ولی باید توجه کنین که هر دو نیرو تو یه راستا باشن، یعنی نسبت به هم زاویه نداشته باشن و طبق علامتشون از هم کم کنیم یا به هم اضافه کنیم . -
Alireza a2 سلام، خیلی تو هم نوشتن اصلا مشخص نیس چی به چیه ! چون سوال تشریحیه سعی میکنم تشریحی بگمش : ببینید کار کل تو این سوال مجموع کار نیروی اسطکاک و نیروی عامل و وزن و تکیه گاهه .
نیروی تکیه گاه و وزن بر جابجایی عمودن و بنابراین کارشون صفره ! فقط میمونه کار نیروی عامل که میشه 4000 ضربدر 100 ضربدر 3√ تقسیم بر دو ! کار نیروی اسطکاک هم میشه منفی هزار ضربدر صد ! این دوتا رو که با هم جمع کنیم جواب بدست میآد ! و اما سوال خودتون : میشه اول نیروی خالص رو بدست آورد ولی باید توجه کنین که هر دو نیرو تو یه راستا باشن، یعنی نسبت به هم زاویه نداشته باشن و طبق علامتشون از هم کم کنیم یا به هم اضافه کنیم .Disgustion 1 ممنون که وقت گذاشتید متوجه شدم