سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
بیخیالی
-
سلام شب همگی بخیر
من دچار یه بیماری وحشتناک شدم به نام بی خیالی بیش از حد.
حدود ۳ ماه دیگه کنکوره و من زیادی ریلکسم
مطالعه ام به شدت کمه
چیکار کنم از این وضع بیام بیرون -
bahar mohammadi 0 منم هر دوماه یکبار دو هفته اینطوری میشم
-
bahar mohammadi 0 سلام، بیا یجور دیگه بیخیال شو .
همه تلاشتو واسه درس بکن و کلن بیخیال روز کنکور و نتیجه باش ! اینطوری قشنگ تره ! واسه مشکلتون راه حل خاصی به ذهنم نمیرسه ولی میتونین بعد خوندن این متن گوشیتونو بزارین رو ایر پلن مود و یه نیم ساعت به بعد از روز کنکورتون فکر کنین و بعدشم بگیرین بخوابین ! فردا صبح هم بدون اینکه دنبال دلیل باشین، پاشین محکم بخونین ! هرچی باشه فرقی نداره فقط مهم اینه عملگرا باشین که روحیتون نسبت به درس مثل قبل شه (عملگرا بودن انگیزه میاره) ! موفق باشین ! -
bahar mohammadi 0
بهت تبریک میگم
حداقلش اینه میگی ریلکسی و ساعت مطالعه ات پایینه
من اگه بخوام از خودم بگم برات
از بهمن ماه مثل آدم درس نخوندم
ساعت مطالعه ام در روز یکی بود یکی نبوده
و به شدت استرس دارم بعد هفته ای یه بارم خواب میبینم مدرسه ام و امتحان داریم
دیروز دیگه خواب دیدم دارم میرم سر جلسه
اینکه ریلکسی و استرس نداری و نمیخونی خوبه!
اینکه بعد کنکور هم بخوای بیخیال بمونی خوبه !
ولی اینکه بعدش پشیمون بشی .....:)
که قطعا میشی
دیگه کاریش نمیشه کرد
خب برنامه بریز متعهد باش بهش اجراش کن
نزار امروز بشه فردا ♡
که این روند تا یه روز قبل کنکور و حتی ساال و سالهای بعدترش هم ممکنه ادامه داشته باشه...
فکر کنم شرایطت طبیعی باشه برا همه پیش بیاد ولی خب بخون با برنامه هم بخون فقط
راهکار دیگه ای به ذهنم نمیرسه
ببخشید اگه تند حرف زدم ♡
حیفه تا اینجای مسیر رو اومدی بیخیال بشی و کم کاری کنی
موفق باشی عزیز ♡
پ.ن:بعضی وقتا مخاطب حرفایی که بقیه میزنی میتونی خودت باشی.. -
به این فکر کنید که چه به خونید چه نخونید این زمان میگذره حتی بعد از کنکور هم می گذره
پس نشه که بعد بگید می تونستم ولی چیزای دیگه رو ترجیح دادم.
زود دیر میشه ها.من خودمم این طوری شدم و حتی می تونم بگم هستم. اما واقعیت اینه چه بخوایم چه نه زمان میگذره نمی دونم تاکی آدم می تونه بی خیال باشه
با چشمش گذره عمرش و بیبینه و سکوت کنه و کاری نکنه. (بشخصه میگم که اون آدمه خودمم)به این فکر کنید که این مدت به هر حال میگذره و میره حداقل هر کاری که می تونید رو بکنید اصلان تا تهش برید.
که بعد برگشتید نگید می شد ولی کنار کشیدم می شد ولی بیخیال شدمنمی دونم چی بگم شاید خاصیت این روزاست ولی دیگه آدم به یک جای که میرسه دیگه متنفر میشه از این همه بی خیال بودن یا بهتر بگم کنار کشیدن
چی بگم ترس از شروع و ادامه دادن.
پس اگر بخوایم صبر کنیم و تا....
به خودمون بیایم این روز این لحظه دیگه چه بخوایم چه نه از دستمون میره میره که میرهههه
بیایم از همین زمانه تا جای که هستیم و می تونیم نهایت استفاده رو کنیم.من یازدهمم ولی این حالتو تجربه کردم یا بهتر بگم
تجربه دارم می کنمولی آخرش تا کی؟ به نظرم قدر هیمن الان شو باید بدونیم و تمام. زمان خیلی سریع و بی سر و صدا میگذره...
-
bahar mohammadi 0 نمی دونم چه طوری بگم
بیایید از ریز به ریزش استفاده کنید.
بیا شده یک روز یک روز قول بدید و پایش بمونید که فقط و فقط می خوام امروزمو درست بخونم.بیاید یک روز رو فقط یک روز رو درست تا آخرش بریم.
همین. اصلان نگاه نکنید چه قدر مونده.
اصلان. نگاه شما صبح بیدار میشد ولی امان که مهم ترین چیزی که اون روز دارید فقط همون روزهههه هست فقط و فقط همون
نه یک ماه دیگه نه دو ماه دیگه
هرچی دارید همون یک روزهههه اگر خوب اون یک روز ساختید شما کار خودتون رو کردید شما ازون زمانی که چشم بهم می زاریم و میگذره نهایت استقاده رو کردیدو نمی دونم چطور بگم مهم ترین چیزی که از دست می دیم همین روز هامون و همین یک شبانه رو مون آدم چند ماه بعد رو می سازه
اگر درست استقاده کردیم اگر حسابی خوب ازش استفاده کردیم اون آدمه چند ماه بعد اصلان خودم رو می گیم اون آدمه سال دیگه اه و افسوس ي ندارهولی اگر نه هي گفتیم حالا فردا حالا که نمیشه...
معلوم نیس اون آدم بعد چی بگه بخودش ها.
نمی دونم تنها چیزی که یادمون میاد اینه که اون روز ها
رو چرااااا چرا بی خیال شدیم چرا خیلی عادی هی روزمون رو پشت سر گذاشتیم و روز های جلو رومون رو شماردیم که حالا وقت هست یا نه گفتیم دیگه نمی شهو... نمی دوم به صد تا بهونه که تو این ذهنمون میاد و خودمون رو قانع می کنیم که به چشم خودم گذره روز ها همون رو می بینیم و فقط سکوت....خدا رو چه دیدی شاید شد.
بیاید و به هر زوتون این طور فکر کنید آقا من فقط امروز رو دارم اگر قشنگ ساختمش من کار خودمو کردم من لایق دیدن اون آدم خوشحاله هستم.
مگه چی میشه! هر کار کنید چه خودتون رو بزارید کنار و هی این روز ا رو پشت سر بزارید و.. هی سکوت کنید و..
دست به کار نشدی و ادامه ندید.یا نه جانانه از فقط هر یک روزتون نهيت بهره رو ببرید
همش میگذره بستگی داره آدم کدومو انتخاب کنه
ترس از شروع بیخیالی یا صد تا بهمون برای تنبلی کردن
یا نه بگه فقط می خوام روزهای رو بگذرن من که تا تهش ن رو درست استفاده کردم.موفق باشید. زود کنار نکشید تا آخرش برید درست حسابی خدا رو چه دیدید شاید شد
-
یک روز رو خوب کار کنید و بخونید. همین فقط یک روز نمی خواد چند ماه شما همون یک روز رو خوب بخونید.
مهم ترین چیزی که هست همین یک روز هستراستی همین یک روز که مثلان امروز بود
این روزه جز همون روزاست که چند ماه قبل می شمردیمش و میگفتیم حسابی می خونیم عیدم هستو.......
ساعت مطالعه بالاو...
فقط این یک شبانه روز رو خوب دربیاریم کافیه و تمام. -
این جمله که می خوام بگم یک معلم می گفت.
داخل آبان ماه اینجا ها که فکر کنم اون موقع ها جواب انتخاب رشته اینا ها اومده بودو...
می گفت که زود دیر میشه ها
یک سريا الان دارند آماده می شند برنه دانشگاه تهران
(فکر کنید اون رشته و دانشگاه که می خواستند) ولی معلمه می گفت دانشگاه تهرانبعد یک سريا پیام می دنند کتاب های خیلی عوض شده؟ جزوه های سال قبل قابل استفادند؟؟..
-
ببنید امسال عالیه بهترین سال کنکور ه
بیاید بجنگید تا آخرش که ازین سال بهتر دیگه شاید نباشه
ما که معلوم نیست دقیقا چی می خواد بشه.
ولی شما اگر این مدت رو حسابی بخونید حسابي ااااا
أن شاء الله موفق می شید مهم اینه که از ریز به ریزش نهایت استفاده رو کنیم. -
@asma-ht
@jahad-128
Mohammad Lotfi 0
Disgustion 1
خیلی خیلی ممنون
به گفته هاتون عمل میکنم و حدودا یه هفته بعد میام همین جا میگم ""از خودم راضی ام و من تونستم و مشکلم حل شد ""
قول میدم هم به خودم و هم به شما -
bahar mohammadi 0
وای عزیزم
منم دقیقا این مدلیم. یعنی ببین پارسال که یازدهم بودم یادمه مثلا ساعت ۹ صبح پا می شدم برا درس تو عید. بعد یه روزی تا ظهر خوابیدم و نمی دونی اینقدر به فکر درس بودم و استرس و اینا داشتم که پلکم می لرزید و اینا. ولی نمی دونم الان چرا این طوری شدم. دو روزه الارم رو پا می شم خاموش می کنم بعد بیدار می شم می بینم ساعت ۱۱ هست و دو زنگ مطالعاتیم رو از دست دادم.
ولی می دونی من سعی می کنم تصور کنم که الان روز کنکوره می زنم تو سر خودم که دختر تو این همه تا اینجا زحمت کشیدی، پدر و مادرت چه قدر همیشه حواسشون بهت بوده و سال کنکور هیچ کاری نکردن، تا تو راحت باشی. بعد خودم چه استفاده ای بردم؟خیلی شرایط پیچیده ایه و شاید حتی وقتی این حرفا رو بخ نی بگی خب که چی ؟
ولی فک کن سال بعد کنکور آخری هست که تو ایران برگزار می شه و بعد اون دانشگاه ها دانشجو نمی گیرن...
امیدوارم درست بشه اوضاع عزیزم -
bahar mohammadi 0 یه سال دو سال که قبول نشدی زخم زبونا شروع شد خود به خود این بیماری میره
-
bahar mohammadi 0
سلامم هفته اینده منتظرتیم
بیای و بگی پیشرفت داشتی♡♡ -
Eshagh Saki به نظرم فکر کردن به زخم زبون محرک خوبی برای درس خواندن نیست
-
bahar mohammadi 0 سلام
یه کانالی هست به اسم سیب ترش
نمیدونم اشنایی دارین یا نه... این شب ها لایو استریم انگیزشی و..میزاره و واقعا خیلی خوبه،قسمت های قبلش هم ضبط شده تو کانال هستن ،اگه دوست داشتین میتونین یه نگاه بندازین -
-
bahar mohammadi 0 در بیخیالی گفته است:
@asma-ht
@jahad-128
Mohammad Lotfi 0
Disgustion 1
خیلی خیلی ممنون
به گفته هاتون عمل میکنم و حدودا یه هفته بعد میام همین جا میگم ""از خودم راضی ام و من تونستم و مشکلم حل شد ""
قول میدم هم به خودم و هم به شماسلامم خوبی؟
مشکل حل شد؟ -
@asma-ht
سلام ممنون شما خوبی؟
آره خداروشکر
مرسی که یادت بود🤍 -
bahar mohammadi 0 کار خوبی میکنی
-
bahar mohammadi 0 در بیخیالی گفته است:
@asma-ht
سلام ممنون شما خوبی؟
آره خداروشکر
مرسی که یادت بود🤍مرسی منم خوبم