درس3 دهم
-
سلام جواب این تست گزینه1میشه یا3؟ -
سلام جواب این تست گزینه1میشه یا3؟ -
Disgustion 1 چرا؟
-
سلام جواب این تست گزینه1میشه یا3؟Fat Heydar ...سلام.ب نظر من گزینه 1 هست :// طبق سخن پیامبر ک میگفت مردم خوابند پس زمانی ک بمیرند بیدار میشوند...فک کنم ://
-
Fat Heydar ...سلام.ب نظر من گزینه 1 هست :// طبق سخن پیامبر ک میگفت مردم خوابند پس زمانی ک بمیرند بیدار میشوند...فک کنم ://
haniye -y- منم همین موضوع رو در نظر گرفتم ولی پاسخنامه گفته گزینه 3!!!!!!
-
F Fat Heydar marked this topic as a question on
-
haniye -y- منم همین موضوع رو در نظر گرفتم ولی پاسخنامه گفته گزینه 3!!!!!!
Fat Heydar شاید بخاطر اینکه این ایه گزینه3 برا برزخ بوده و خب تو برزخم ک هوشیاری هست در نظر گرفته ؟ :/// عجیبه
-
Fat Heydar شاید بخاطر اینکه این ایه گزینه3 برا برزخ بوده و خب تو برزخم ک هوشیاری هست در نظر گرفته ؟ :/// عجیبه
haniye -y- خب اره ولی گفته کی شروع میشه نه اینکه کجا هوشیارن!!!!؟
-
سلام جواب این تست گزینه1میشه یا3؟Fat Heydar با سلام.گزینه 3 درسته به دلیل اینکه طبق فرموده پیامبر مردم هنگامی که بمیرند بیدار میشوند که این با عبارت اول تو گزینه 3 مطابقت داره
-
Disgustion 1 چرا؟
Fat Heydar سلام، اینجا باید معنی همین تیکه های آیه هایی که تو گزینه ها اومده رو در نظر بگیرید ! قسمت اولش گفته چه زمانی مردم بیدار میشوند؟ مشخصه که پاسخش نمیشه مردم خوابند (گزینه یک و دو) ! پس فقط میمونه گزینه سه و چهار که گفته زمان بیدار شدن مردم وقتیه که بمیرند ! تو گزینه چهار آثار اعتقاد به معاد در زندگیه که میگه غمگین نمیشن و ترسی ندارن، پس ربطی به مرگ نداره ! فقط گزینه سه میمون که میگه مردم میفهمن که سرای آخرت سرای حقیقیه ! فک کنم تحلیل کاملی بود .
-
Fat Heydar سلام، اینجا باید معنی همین تیکه های آیه هایی که تو گزینه ها اومده رو در نظر بگیرید ! قسمت اولش گفته چه زمانی مردم بیدار میشوند؟ مشخصه که پاسخش نمیشه مردم خوابند (گزینه یک و دو) ! پس فقط میمونه گزینه سه و چهار که گفته زمان بیدار شدن مردم وقتیه که بمیرند ! تو گزینه چهار آثار اعتقاد به معاد در زندگیه که میگه غمگین نمیشن و ترسی ندارن، پس ربطی به مرگ نداره ! فقط گزینه سه میمون که میگه مردم میفهمن که سرای آخرت سرای حقیقیه ! فک کنم تحلیل کاملی بود .
Disgustion 1 ممنون متوجه شدم
-
F Fat Heydar has marked this topic as solved on
-
F Fat Heydar has marked this topic as unsolved on
-
F Fat Heydar has marked this topic as solved on
-
Disgustion 1 در یه صورت گزینه یک یا دو میتونست جواب باشه که از همون حدیث پیامبر این قسمتشو بیاره : فإذا ماتوا (انتبهوا:بیدار میشوند) ! مردم در خوابند وقتی بمیرند بیدار میشوند ! تو این سوال هم گفته مردم کی بیدار میشوند و پاسخش میشه وقتی بمیرند ؛ یا توی این آیه یا هم تو آیهی گزینه سه و چهار .
-
Fat Heydar با سلام.گزینه 3 درسته به دلیل اینکه طبق فرموده پیامبر مردم هنگامی که بمیرند بیدار میشوند که این با عبارت اول تو گزینه 3 مطابقت داره
Jenduk Mandu ممنون